Şimdi Ara

Doğan slx mi Tipo sx mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
39.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baktınız fiyat aralğında her 2 aracında bir modeli alabilirsiniz. ama ben senin yerinde olsam tipo alırdım. hem karasörü hemde ön çekiz olması hemde iç konfor açısından SX tipo 1.6 almanı tavisye ederim bide lpg takıtrdınmı pe ondan sonra bas gitsin...
  • Tiponun konsolu yeter
  • tiponun şekli performansı güvenli sürüşü yeter.......
  • yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim 1 hafta önce arabamı aldım 98 tipo 1.6 sx 125binde bordo

araba çok güzel yanlız tavanda yanık var o biraz kafamı bozuyor acıkcası resimleri çekim foruma eklicem :)

94 doğanda çok deli duruyo
  • Hayırlı olsun doğru seçim
  • quote:

Orjinalden alıntı: frv_ua

yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim 1 hafta önce arabamı aldım 98 tipo 1.6 sx 125binde bordo

araba çok güzel yanlız tavanda yanık var o biraz kafamı bozuyor acıkcası resimleri çekim foruma eklicem :)

94 doğanda çok deli duruyo

Hayırlı olsun kaca aldın?
  • 8.500 e aldım arkadaşlar arabamı seviyorum
  • kardesim bende 1998 tipo slx 1.6ie war 140hp(bygr) cok menmunum klıma elekrtikli aynalar araç full bulabilirsen al br tipo en dandigi bile dogana toz yutturur cok atik demedi deme:) dogan alırsan bir tipo gorursen ısıklarda yanında pisman olursun:):):)
  • bizde lacivert tipo vardı 97 aralıkta alınmıştı. 98de daha az yakan ie'ler çıkmıştı. baya bi kahrımızı çekti araç ama çok sorun yaşadık. yine de hakkını yememek lazım ayağımızı yerden kesti sağolsun. en sonunda da eniştem pert etti sigorta almıştı 6850 liraya bi 5 sene önce flan. araç 200000km'ye yaklaşmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sametadali

Tipo al en azından arabaya bindiğini anlarsın konforu hidrolik direksiyonu vs daha iyi olur bide klimalı denk gelirse daha iyi...

doğana binince arabaya bindiğini hissetmiyomsundoğan slx tede hid. direksiyon standart donanımdır97 model üstü slx demişsin kardeşim onlarda enjeksiyonda var konforuda gayet güzel şahinle sakın kıyaslamayın çok daha sessizdir97 altı kuşlara göre daha dayanıklıdır

ekleme:bakıyorumda millette doğan arabamıdır çok yakar vs. düşünceler var.bizim benzinli şahin şehir içi 24 kr uzun yol 19.5 kr yakıyor.lpg de bu çokta düşecektir.gayet rahat bi araçtır senelerdir bineriz aileden kimsenin konforundan şikayetçi olduğunu duymadım tek sorunu doğan kadar sessiz olmaması.par ucuzluğu şık tasarım daha ne olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samican -- 6 Haziran 2009; 16:46:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Fdd24

DOĞAN SLX.............

SONU KADAR DOĞAN SLX

• 3 yıl 95 model Doğan kullandım.
    3 yıldır da 98 model Tipo kullanıyorum. Kesinlikle Tipo diyorum. En son 2006'da Doğanı sattığımda Lpg ile kmde litre fiyatları aklımda değil ama 25 kuruşa yakın bir rakam yakıyordum. Şu an Tipomla 3 sene sonra lpg ile (lt fiyatı 1.65TL) 20 kuruş ancak yakıyorum.

Doğan ile tipo kıyas götürmez bence, illa Tipo illa Tipo diyorum. İkisi ile de yola çık, 500 km git sonra aradaki 8 farkı incele
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanunioglu33

kardesim bende 1998 tipo slx 1.6ie war 140hp(bygr) cok menmunum klıma elekrtikli aynalar araç full bulabilirsen al br tipo en dandigi bile dogana toz yutturur cok atik demedi deme:) dogan alırsan bir tipo gorursen ısıklarda yanında pisman olursun:):):)

98 tip slx 1.6 i.e için 140 hp çok güzel bir güç. Bildiğim kadarıyla mpi motorlu tipolar fabrikasyon 102 hp olması lazım.

Araca ne gibi modifikasyonlar uyguladınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yasins

3 yıl 95 model Doğan kullandım.
    3 yıldır da 98 model Tipo kullanıyorum. Kesinlikle Tipo diyorum. En son 2006'da Doğanı sattığımda Lpg ile kmde litre fiyatları aklımda değil ama 25 kuruşa yakın bir rakam yakıyordum. Şu an Tipomla 3 sene sonra lpg ile (lt fiyatı 1.65TL) 20 kuruş ancak yakıyorum.

Doğan ile tipo kıyas götürmez bence, illa Tipo illa Tipo diyorum. İkisi ile de yola çık, 500 km git sonra aradaki 8 farkı incele

Model farkına baksana önce 95 doğan ile 98 tipoyu kıyaslıyosun... 98 doğanı kıyaslasana

• quote:

Orijinalden alıntı: 34 FRE 68

tabi ki doğan slx bende doğan s var arkdaşdada tipo slx çocuğa sol koya koya bi hal oldummm . yokuşta tıkanırk beyni arızalanır yakıtıda öle düşük falan oldugu yok arkadaşın ikinci tiposu 1997 model:)

allah allah yani tipoya binmesek yutacaz kardesım oyle atıp tutmayın, keske bıgun yolda karsılassakta bıde benım tıpoya sol koysan

bu arada begenmedıgın tıponun motoru dogan slx lere konulmustur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-d -- 5 Kasım 2009; 22:57:59 >

• ne günlere kaldık yarabbim sen milletimize akıl fikir ihsan eyle.:D:D

m3hm3tozc4n arkadaşım 98 doğan slx-98 tipo slx2i kıyaslayalım.

1,ikinci elde doğan tipoya açık ara fark atar. gerek halkımızın bilgisizliği gerekse çoğu firmanın milletimizi enayi yerine koymasından dolayı
    2.doğanda tek noktadan enjeksiyonlu motor , tipoda çok noktadan enjeksiyonlu motor kullanılmıştır ve yakıtıda daha az yakar zaten doğanda kullanılan motorda tipo ve tempralarda kullanılan eski motorlardır.
    3. 2 aracında yedek parçaları ucuzdur .örnek(doğanın sinyaline 5tl verirsin 2 senede solar tiponun sinyaline 10 tl verirsin 5 sene gider)
    4.bu 2 arac arasında seçim yapacak arkadaşın sadece arabayı almaya yetecek kadar parası varsa tipo doğana göre kat ve kat üstün olmasına rağmen tipoyu direk elesin.

• MERHABA

http://www.cargurus.com/images/2009/05/17/14/12/1992-fiat-tipo-pic-28686.jpeg
    BU TİPO GİBİ TEMİZ BİR TİPO BULUNA BİLİRRMİ?

KAÇ TL DİR.

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM.......
  • 8-9 bin tl arası bulursun zengin muhitlerden bakarsan düşme olasılığı yüksek
  • Tipo sx tabi ki en azından Doğana göre biraz daha rahat.
  • Arkadaşlar benim araç bu ihtiyaçtan satıyorum ilginenlere duyurulur.
    http://www.sahibinden.com/bakmayan_uzulur_tamamen_orjinal_ve_lpg_li-12WQQaXQQ17806635WQQpXQQdisplayitem
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.