Şimdi Ara

Doğan Hakyemez'in Açıklamaları ŞOK ŞOK ŞOK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MENAJER DOĞAN HAKYEMEZ, BASKETBOL MİLLİ TAKIMI'NDAKİ KAOSU, MİLLİYET'E ANLATTI
    Başka söze gerek yok

"Mehmet Okur, takımın huzurunu kaçıran oyuncuların başında geldi". "Mirsad Türkcan'ı kimse sevmiyor. Onun da takımda bir tane dostu yok". "Kerem'in kaprisleri zarar verdi. Ender'in aklı tribündeki eşindeydi"

ÖZEL HABER / GÖKHAN TÜRE

Basketbol Milli Takımı'nda, yaşanan "kaos ortamı" sonunda dışa vurdu ! Turnuva boyunca sessizliğini koruyan Genel Menajer Doğan Hakyemez, İstanbul'a dönüş yolculuğu öncesi suskunluğunu Milliyet'e bozdu. İşte Hakyemez'in ağzından Milli Takım'ın "saç baş yolduran" performansının altındaki gerçekler:
    "Federasyon olarak oyuncularımızı hep el üstünde tuttuk. Karşılığı bu mu olmalıydı ? Yaklaşık 2 tonu bulan malzemelerimizi ülkeden ülkeye, şehirden şehre geçerken, malzemecimiz Mithat sırtladı. Diğer takımların oyuncuları, örneğin Litvanyalılar, malzemelerini kendileri taşırken, bizimkiler kılını bile kıpırdatmadı. Soyunma odasındaki eşyalarına bile el sürdürmedik. Çantalarını hazır buldular. Konakladığımız oteller, yaptığımız kamplar hep en kaliteli otellerdi. Podgorica'da da oyuncularımız, şehrin gürültüsünden uzakta bir otelde, tek kişilik odalarda kaldılar. Gruptaki rakiplerimiz ise şehir merkezinde, sıradan bir otelde, çift kişilik odalardaydılar, ama hiç şikayet etmediler. Sonsuz malzeme ve imkan sunduk. Ama onlar karşılığında bizi utandırdılar."

"Mehmet değişti"
    "Mehmet, Utah Jazz'la 60 milyon dolarlık kontrat yaptıktan sonra tamamen değişti. Takımda kimseyi umursamıyor. Özel kondisyonerinin dediklerini yapıyor, Tanjevic'in dediklerini yapmıyor. Milli Takım, Akdeniz Oyunları'na hazırlanırken, Tanjevic eksik ve sakat oyuncular nedeniyle İspanya'ya, Mehmet Okur ve Hidayet dahil herkesi götürmek istedi. Ancak Mehmet Okur, 'Ben gelmem. Başka programım var' yanıtını verdi. Bunun üzerine Tanjevic, Hidayet'i de mecburen Akdeniz Oyunları'na götüremedi. Mehmet; Avrupa Şampiyonası'nda hiçbir şey oynamadı. Takımın en kötüsüydü. Bulgaristan maçında sahanın en iyisi Mirsad'a sürekli hakaret etti. Yapılan toplantıda, Mirsad 'Mehmet bana küfür etti. Ben bunları hak etmedim' dedi. Coach Tanjevic, Mehmet'e dönüp, "Cevabın ne olacak? " diye sordu. Mehmet ise Tanjevic'i bile dikkate almayıp kafasını çevirdi ve hiçbir yanıt vermedi. Takımın huzurunu bozan oyuncuların başında geldi."
    "Mirsad takımda hiç sevilmiyor. Oda arkadaşı Fatih dışında kimseyle doğru dürüst dostluğu yok. Bulgaristan maçında oyunu çeviren kişi oydu. Ama yine de sevilmediği için en küçük hatasında hemen tüm arkadaşları tarafından azarlandı, küfürlere maruz kaldı. Onun da hataları yok değil, ama o maçta bunu hak etmemişti."

"Guardlar verimsizdi"
    "Kerem, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmesine rağmen Avrupa Şampiyonası'nda bekleneni veremedi. Özellikle Almanya maçında Ender'le beraber rakibin iki oyun kurucusu Mithat ve Roller'e karşı ezildi. Oysa çok vasat iki oyuncu olan rakiplerine karşı büyük üstünlük kurmaları gerekiyordu. Takımın elenmesinde Kerem Tunçeri ve Ender'in rolü büyük, maçı ikisi toplam iki sayıda tamamladılar. Bulgaristan maçında Mehmet Okur'la beraber Mirsad'a en çok kızan oyuncu Kerem'di. Bir pozisyonda bomboş durumdayken Mirsad kendisine pas vermeyip şutu kendi kullandı diye çok kızdı. Dönen top kendi önüne gelmesine rağmen, kişisel kapris yüzünden topu almayıp geri döndü. Resmen 'Herkes böyle yaparsa maçı kaybetsek bile umurumda değil' mesajını verdi. Uzatmalarda da yine sinirlenip, normalde kullanmayacağı şutları kullandı. O şutlar girince, Milli Takım Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk ve tek galibiyetini elde etti. Ender Arslan bazı maçlar çok iyi mücadele etti. Canını dişine taktı. Ama aklı başka yerlerdeydi. Sürekli gözü tribünlerde oldu, eşini aradı, oyuna konsantre olamadı. Hırvatistan maçında, Efes Pilsen'e yeni transfer olan Popoviç'le karşı karşıya gelince takımı unuttu, onunla bireysel hesaplaşma peşine düştü. Bu da takıma zarar verdi."
    Geçmiş şampiyonaların aksine Sırbistan Karadağ'da daha olgun gözüktü. Daha önceleri kendisini NBA yıldızı zannettiği için, Hidayet, 'Takımı tek başıma ben kurtarırım' düşünceleri içindeydi. Bu nedenle Milli Takım'a yarardan çok zarar veriyordu. Bu kez takım kaybetse de daha mücadeleci ve faydalı maçlar çıkardı".

İşte gerçek dev

Nowitzki, 1 milyon dolarlık NBA sigortasını bile cebinden verdi, bizimkiler federasyona ödetti

Alman Milli Takımı'nın Dünyaca ünlü yıldızı Dirk Nowitzki, 2005 Avrupa Şampiyonası'ndaki performansının yanı sıra gösterdiği özveri ve dayanışma ile de mükemmel bir örnek teşkil etti.
    Yıllardır Avrupa ve Dünya şampiyonalarında Almanya'yı sırtlayan 2.11'lik dev forvet, Milli Takım'da oynaması için kulübü Dallas Mavericks'in şart koştuğu 1 milyon dolarlık sigorta bedelini cebinden ödemekle kalmayıp, Alman federasyonuna da 1 milyon dolara sponsor buldu. Nowitzki, saha dışındaki bu performansının yanı sıra, saha içinde de üzerine düşeni kat kat fazlasıyla yerine getirdi. Dev yıldız, grup maçlarında potansiyeli sınırlı takımını tek başına sırtlayıp baraj oynamaya taşırken, Türkiye karşısında da 33 sayı ile adeta şov yaparak yine tek başına Almanya'yı ilk sekize soktu. Bizim NBA oyuncularının sigorta parasını ise Basketbol Federasyonu ödedi.

'İyi niyetli hata'

Tanjevic, Mehmet Okur'un, NBA'deki kondisyoneri ile yaz boyunca çalıştığını, uyarıya rağmen dinlenmediği için yorgun düştüğünü söyledi

Milli Takım coachu Bogdan Tanjevic, oyuncularına sahip çıktı, "Bir suçlu aranıyorsa o da benim" dedi.
    Tanjevic, Mehmet'in performansındaki düşüşün ise aşırı kondisyon yüklemesine bağlı olduğunu vurgulayarak, "Mehmet çok iyi niyetli bir şekilde NBA'deki kondisyoneri ile yaz boyunca çalıştı. Ama biz ona, kamp sürecimiz başlamadan önce yirmi gün süreyle dinlenmesi gerektiğini ifade ettik. İdmanlara ara vermeden kamp sürecinde de bu kez kondisyonerimiz Paolo ile çalışmalara devam etmesinin buradaki yorgunluğunun ve verimsizliğinin en büyük nedenlerinden biri olduğunu düşünüyorum. Ama bu iyi niyetli bir hatadır" diye konuştu.
    Almanya maçı sonrası istifa edeceğini açıklayan, ancak bu talebi Başkan Turgay Demirel tarafından kabul edilmeyen Tanjevic, takımla ilgili değişime gidip gidilmeyeceği konusunda ise "Bunun için bir şey söylemek erken" yorumunu yaptı.

Başkan Demirel: Değişim olacak

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, çok iyi bir kadroya sahip olmalarına karşın ilk sekize girememelerinin son derece üzücü olduğunu söyledi. Demirel, başarı için gereken bazı şeylerin eksik olduğunu, bunları gidermek için ciddi bir çalışma içine gireceklerini belirterek, "Teknik kadronun vereceği rapor doğrultusunda alınacak kararlarımız olacak. Bir dahaki dönemde aynı istek ve arzuyu göstermeyen oyuncuların yerlerine daha genç, daha istekli, hırslı oyuncular ve Tanjeviç'le yola devam edeceğiz"dedi.

NE DEDİLER?
    "Utanç verici"
    Basketbol Milli Takımı'nın NBA'li yıldızı Hidayet "Utanç verici bir duruma geldik" dedi. Hido, "Maçların ikinci yarılarında çok kötüydük. İlk yarılarda mükemmel basketbol oynuyoruz, bir anda farkın rehavetiyle rahatlıyoruz. Nasıl olsa kazanırız diye düşünüyoruz" diye konuştu.
    Mehmet Okur ise yorum yapmaktan kaçındı, sadece "Herkes eleştiriyor, haklı da olabilirler. Ama ben de konuşursam söyleyecek çok şeyim var. Yine de susmayı tercih ediyorum" demekle yetindi.
    Kerem Tunçeri de, "Bu sonucu hiç beklemiyorduk. Neden böyle olduğunu bilmiyorum. Geriye düştüğümüz anlarda her nedense takım çöküyor, herkes oyunu bırakıyor. Ama bunun neden olduğunu konuşursak başta, herkesin kendi önünü, kendi pisliğini temizlemesi gerekir. Etrafa çamur atmak, birbirinin hatasını başkasına söylemek kolay. Ama herkesin kendisinin ne yaptığını düşünmesi gerekiyor" yorumunu yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airfatih -- 23 Eylül 2005, 1:55:50 >

• Valla hido ve memoya yazıklar olsun biz sırf onlrı izleyebilmek için onlarca gece uykusuz kaldık,ruhsuz şerefsizler buraya gelip takımı satıyorlar. Bu adamları bi daha milli takıma felan almasınlar. Ermal Memodan daha iyi , Serkan da hidodan iyi. Bunlara ihtiyacamız yok. ...tir olup gitsinler amerikaya.
  • Adama sorarlar, kardeşim bu takımın menajeri sen değil misin, madem sorunları biliyorsun çöz, çözemediysen de istifa et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RccP

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bi daha izlemen ne hidoyu ne memoyu onu izleyeceğime euroleague maçlarını izlerim hem ülkerde hem efeste savaşan oyuncular var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airfatih

Bi daha izlemen ne hidoyu ne memoyu onu izleyeceğime euroleague maçlarını izlerim hem ülkerde hem efeste savaşan oyuncular var.

Alıntıları Göster
    bizim Türk insanının şöhreti kaldıramaması bu olayın nedeni. sporun her alanında var bu bizde.

süreyya ayhan 2 yarış kazanır sonra pat bi vukuat işler biter. hasan şaş dünya kupasında 2 tane iyi maç çıkarır sonra 3 sene kendine gelemez. şimdi yazsam 100 tane örnek veririm. bu hido ve memo da bunlar gibi olmuş.

zaten o yüzden avrupada oynayan 3-5 tane futbolcumuz var. yoksa Türk oyuncular yetenek olarak çok iyi hepimiz biliyoruz. şöhreti kaldırabilen karakterli insanlar ortada. mesela tugay kerimoğlu ya da nihat kahveci..

benim düşüncem tamamen ilişkimizi kesmeden sorunlu oyuncuları milli takımdan çıkarmak. kendilerine çeki düzen vermeye söz vermesi halinde tekrar takıma almak.. hepsi mirsad gibi olsa keşke. bir de mirsad boşnak asıllı yanılmıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 22 Eylül 2005, 13:00:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baldaSSare

Adama sorarlar, kardeşim bu takımın menajeri sen değil misin, madem sorunları biliyorsun çöz, çözemediysen de istifa et..
    quote:

Orjinalden alıntı: baldaSSare

Adama sorarlar, kardeşim bu takımın menajeri sen değil misin, madem sorunları biliyorsun çöz, çözemediysen de istifa et..

+ Şerefsiz ya bu herif kendi kıçını kurtarmak için oyunculara pok atıyor.siz seçmedinmi o takımı almayın kadroya bahanemi bunlar . Hem bir manager oyuncusunu satarmı bu kadar adilik olurmu rezil de olsak bunlar kendi bünyesinde çözülecek sorunlar bir daha almassın milli takıma gerekirse adamları vatan haini ilan etmeye ne hakkı var. o takımı motive edememiş arkadaşlık ortamını kuramamışlar bide oyuncuları suçluyorlar bu kadar adilik olmaz.
    futbolcu ne kadar ruhsuz olsada o kamp ta ona o ruhu aşılarlar milli takım neden kampa giriyor sanki bunu beceremiyen adamın o takımın başında ne işi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 22 Eylül 2005, 13:13:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: somali

bizim Türk insanının şöhreti kaldıramaması bu olayın nedeni. sporun her alanında var bu bizde.

süreyya ayhan 2 yarış kazanır sonra pat bi vukuat işler biter. hasan şaş dünya kupasında 2 tane iyi maç çıkarır sonra 3 sene kendine gelemez. şimdi yazsam 100 tane örnek veririm. bu hido ve memo da bunlar gibi olmuş.

zaten o yüzden avrupada oynayan 3-5 tane futbolcumuz var. yoksa Türk oyuncular yetenek olarak çok iyi hepimiz biliyoruz. şöhreti kaldırabilen karakterli insanlar ortada. mesela tugay kerimoğlu ya da nihat kahveci..

benim düşüncem tamamen ilişkimizi kesmeden sorunlu oyuncuları milli takımdan çıkarmak. kendilerine çeki düzen vermeye söz vermesi halinde tekrar takıma almak.. hepsi mirsad gibi olsa keşke. bir de mirsad boşnak asıllı yanılmıyorsam.

Alıntıları Göster
    @RccP
    peki Doğan Hakyemez neden menajer olarak takımın başına getirilmiş, olay bittikten sonra iki güzide!? yıldızımızı basının ve halkın önüne atmakta neyin nesi...Bana çok yanlış geldi valla.
    Menejerin görevi nedir o halde??Sıkışınca topu oyunculara atmak mı,sorunu baştan görüp önlemleri almak mı..

Madem Mirsad'ı kimse sevmiyor H.Beşok'u almadıkları gibi onu da almasalarmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@RccP
    peki Doğan Hakyemez neden menajer olarak takımın başına getirilmiş, olay bittikten sonra iki güzide!? yıldızımızı basının ve halkın önüne atmakta neyin nesi...Bana çok yanlış geldi valla.
    Menejerin görevi nedir o halde??Sıkışınca topu oyunculara atmak mı,sorunu baştan görüp önlemleri almak mı..

Madem Mirsad'ı kimse sevmiyor H.Beşok'u almadıkları gibi onu da almasalarmış.

Alıntıları Göster
    yazık cok yazık takımımız ne hallere gelmis herkes birbirini sucluyor hatta kufurlere varmıs olay mirsad takımın belkıde savasan tek adamıydı kı adam tam turkde degıl zannerdem gocmen dogru duzgun turkce bıle konusamıyo ama o forma ıcın bu ulke ıcın savasıyo

takımı bu hale getıren herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: HURIcane

yazık cok yazık takımımız ne hallere gelmis herkes birbirini sucluyor hatta kufurlere varmıs olay mirsad takımın belkıde savasan tek adamıydı kı adam tam turkde degıl zannerdem gocmen dogru duzgun turkce bıle konusamıyo ama o forma ıcın bu ulke ıcın savasıyo

takımı bu hale getıren herkese

Alıntıları Göster
    hiçte yanlış yapmamış..çıkmış söylemiş bu iki oyuncuyu almadan milli takım oluştursalardı görürdüm ben o zaman sizleri..adamın kellesini alırdınız..doğan hakyemez basketbol bilgisi çok iyi olan biridir..bu kararı tek başınada hakyemeze verdirtmezlerdi..bu konuşmalar olmasaydı kerem mehmet mirsad gibi oyuncuların ne yaptıkları hurafe olarak kalırdı..buna adam satmak denmez @Raskolnikov..mehmet le hido takım kadrosundan çıkarılsaydı ve başarısız olsaydık ne yazacağını merak ediyorum..böyle oldu iyi oldu takımın ne olduğunu gördük..en azından pisliklerden temizlenir milli takım..

@baldaSSare nedir bu beşok takıntınız..bu adam çokmu iyi olmassa olmaz bi adammı..fatihten çok fazla katkı vereceğini sanmıyorum.turnuva başlamamışken avrupanın en iyi uzun kadrosu bisdeyken hüsoya ne gerek var..hadi bi guard cünyt ömer desen anlıycamda bu beşok çok bi artı getirmez millilere..

iyi oldu bu turnuvadan elendiğimiz kimin ne olduğu görüldü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 22 Eylül 2005, 18:31:35 >

• quote:

hiçte yanlış yapmamış..çıkmış söylemiş bu iki oyuncuyu almadan milli takım oluştursalardı görürdüm ben o zaman sizleri..adamın kellesini alırdınız..doğan hakyemez basketbol bilgisi çok iyi olan biridir..bu kararı tek başınada hakyemeze verdirtmezlerdi..bu konuşmalar olmasaydı kerem mehmet mirsad gibi oyuncuların ne yaptıkları hurafe olarak kalırdı..buna adam satmak denmez @Raskolnikov..mehmet le hido takım kadrosundan çıkarılsaydı ve başarısız olsaydık ne yazacağını merak ediyorum..böyle oldu iyi oldu takımın ne olduğunu gördük..en azından pisliklerden temizlenir milli takım..

@baldaSSare nedir bu beşok takıntınız..bu adam çokmu iyi olmassa olmaz bi adammı..fatihten çok fazla katkı vereceğini sanmıyorum.turnuva başlamamışken avrupanın en iyi uzun kadrosu bisdeyken hüsoya ne gerek var..hadi bi guard cünyt ömer desen anlıycamda bu beşok çok bi artı getirmez millilere..

iyi oldu bu turnuvadan elendiğimiz kimin ne olduğu görüldü..

Alıntıları Göster
    ekşi sözlüğe girip Doğan Hakyemez hakkında 2003 Avrupa şampiyonası sonrası söylenenlere bakmanızı tavsiye ediyorum
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=dogan+hakyemez

Ayrıca ben H.Beşok mutlaka alınmalıydı demiyorum ki,madem istenmeyen bir adamı almayabiliyorsunuz Mirsad'ı da almasaydınız diyorum..Beşok'u yıllardır izlemiş de değilim,Fransa'da iyi maçlar çıkarttığını duydum bir ara o kadar.

• quote:

ekşi sözlüğe girip Doğan Hakyemez hakkında 2003 Avrupa şampiyonası sonrası söylenenlere bakmanızı tavsiye ediyorum
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=dogan+hakyemez

Ayrıca ben H.Beşok mutlaka alınmalıydı demiyorum ki,madem istenmeyen bir adamı almayabiliyorsunuz Mirsad'ı da almasaydınız diyorum..Beşok'u yıllardır izlemiş de değilim,Fransa'da iyi maçlar çıkarttığını duydum bir ara o kadar.

Alıntıları Göster
    sen 12 yaşındaki çocukların yazılarını mı örnek gösteriyon bana..ekşi sözlük neki yazarları ne olsun

bu arada memo ntvde konuşuyo..mirsadı ve tanjevic i suçlayan açıklamalar yaptı..hele mirsadla takım kanlı bıçaklı olduğunu söyledi..benim hatamınsa komdisyona çok yüklenmem oldunu söyledi..

• quote:

sen 12 yaşındaki çocukların yazılarını mı örnek gösteriyon bana..ekşi sözlük neki yazarları ne olsun

bu arada memo ntvde konuşuyo..mirsadı ve tanjevic i suçlayan açıklamalar yaptı..hele mirsadla takım kanlı bıçaklı olduğunu söyledi..benim hatamınsa komdisyona çok yüklenmem oldunu söyledi..

Alıntıları Göster
    memo ntvde açıklamalar yaptı..dinlemeyenler için özet geçim..

didin çok iyi laflar etti..takımda sevgi yok dedi..mirsad o topu vermese bile onun popsuna vurup geçiştirilebilirdi dedi fakat takımda sevgi yok..baturalp ise bi açık yakalıyımda bogdanı eleştireyim havasındaydı ve eleştirdide..tanj. mehmetin ant. erken başlama diye uyarmış ama o bildiğini okumuş ve bormio kampının onu çok yordunu söledi..e kardeşim demezlermi adama sen bilmiyomurmuydun kamp olacağını..sona mehmet mirsadı istatistiklere oynamakla takımın onun umrunda olmadığıyla suçladı..memonun tanj. istemediğiyde belliydi..dışarıyı bilgi sızdıranında mirsad oldunu üstü kapalı söyledi..mirsad ise arkamızda 70milyonun oldunu buraya yürekten oynayacakların gelmesi gerektiğini bir newi hedoyla memoyu suçlayan açıklamalar yaptı..bakalım kabak kimin başına patlıcak..

bence toptan federasyon teknik ekip oyunculsr hepsi gitmeli..sanırım doğan hakyemez tanj. ve mirsad gidici gibi..
    bu takım aydın örs çetin yılmazın da başını yedi..bu çocuklara phil jacksonu getirsen yine adam olmazlar..

• quote:

memo ntvde açıklamalar yaptı..dinlemeyenler için özet geçim..

didin çok iyi laflar etti..takımda sevgi yok dedi..mirsad o topu vermese bile onun popsuna vurup geçiştirilebilirdi dedi fakat takımda sevgi yok..baturalp ise bi açık yakalıyımda bogdanı eleştireyim havasındaydı ve eleştirdide..tanj. mehmetin ant. erken başlama diye uyarmış ama o bildiğini okumuş ve bormio kampının onu çok yordunu söledi..e kardeşim demezlermi adama sen bilmiyomurmuydun kamp olacağını..sona mehmet mirsadı istatistiklere oynamakla takımın onun umrunda olmadığıyla suçladı..memonun tanj. istemediğiyde belliydi..dışarıyı bilgi sızdıranında mirsad oldunu üstü kapalı söyledi..mirsad ise arkamızda 70milyonun oldunu buraya yürekten oynayacakların gelmesi gerektiğini bir newi hedoyla memoyu suçlayan açıklamalar yaptı..bakalım kabak kimin başına patlıcak..

bence toptan federasyon teknik ekip oyunculsr hepsi gitmeli..sanırım doğan hakyemez tanj. ve mirsad gidici gibi..
    bu takım aydın örs çetin yılmazın da başını yedi..bu çocuklara phil jacksonu getirsen yine adam olmazlar..

Alıntıları Göster
    Doğan Hakyemez,Milliyet yazarı Gökhan Türe'yi suçlayarak(öyle bir röportaj vermediğini söyledi) ne olduğunu yine gösterdi.
    Duayen Mehmet Baturalp ve Murat Didin'de Doğan Hakyemez'e gereken ayarı verdi..Basketbol camiası kimin ne olduğunu biliyorda konuşmuyor gibi geldi bana.

Serkan sonuda bomba laf etti: Çukurun dibindeyiz ve artık dev olmamız da bizi kurtarmıyor...

• quote:

Doğan Hakyemez,Milliyet yazarı Gökhan Türe'yi suçlayarak(öyle bir röportaj vermediğini söyledi) ne olduğunu yine gösterdi.
    Duayen Mehmet Baturalp ve Murat Didin'de Doğan Hakyemez'e gereken ayarı verdi..Basketbol camiası kimin ne olduğunu biliyorda konuşmuyor gibi geldi bana.

Serkan sonuda bomba laf etti: Çukurun dibindeyiz ve artık dev olmamız da bizi kurtarmıyor...

Alıntıları Göster
    o röportajı verdiğini fakat biras çarpıtıldığını düşünüyorum..
    hiç ayar verdiklerini işitemedim..zaten didin sınırlı konuştu..baturalp te indiana da sorunlu oyuncuları kesmessen kangren olur dedi takım..acaba hakyemezin mirsad kerem memo bu takıma giremez diyecek gücü varmı?

• quote:

o röportajı verdiğini fakat biras çarpıtıldığını düşünüyorum..
    hiç ayar verdiklerini işitemedim..zaten didin sınırlı konuştu..baturalp te indiana da sorunlu oyuncuları kesmessen kangren olur dedi takım..acaba hakyemezin mirsad kerem memo bu takıma giremez diyecek gücü varmı?

Alıntıları Göster
    Yarın Hidayet'te çıkacak NTV yayınına: "benim de edecek birkeç kelamım var dedi" bakalım,merakla bekliyorum.İnşallah Ntv bu işi deşer,herkes konuşur,neyin ne olduğunu anlarız..

Benim şöyle bir düşüncem var,RccP kesin karşı çıkacak Hido ve Mehmet takım kaptanı yapılsın,bunlara kimlerle oynamak istedikleri sorulsun,Coach felan hepsi toplanıp takım yapsınlar..
    Bakalım bunlar memnun olunca bizi de memnun edebilecekler mi??Ne dersiniz..

Bu arada Yunanistan Rusya'yı fena çarptı,ben hiç beklemiyordum,ama bizim milli takımın böyle oynayıp galip gelmesini de istemem doğrusu.Kaan'ın dediği galibiyete giden her yol mübahtır düşüncesine karşıyım..

• quote:

Yarın Hidayet'te çıkacak NTV yayınına: "benim de edecek birkeç kelamım var dedi" bakalım,merakla bekliyorum.İnşallah Ntv bu işi deşer,herkes konuşur,neyin ne olduğunu anlarız..

Benim şöyle bir düşüncem var,RccP kesin karşı çıkacak Hido ve Mehmet takım kaptanı yapılsın,bunlara kimlerle oynamak istedikleri sorulsun,Coach felan hepsi toplanıp takım yapsınlar..

Bu arada Yunanistan Rusya'yı fena çarptı,ben hiç beklemiyordum,ama bizim milli takımın böyle oynayıp galip gelmesini de istemem doğrusu.Kaan'ın dediği galibiyete giden her yol mübahtır düşüncesine karşıyım..

Alıntıları Göster
    doğan hakyemez e sonuna kadar katılıyorum ama ntv de çıkıp ben bu açıklamaları yapmadım demesinide ayıplıyorum mehmet okur milli takımda en sevdiğim oyunculardandı ama bu hareketlerini ona yakıştıramadım hido bildiğimiz hido zaten kendini bişey sanıp kafasına göre oynamaya devam ediyo ana bu oyunun niye NBA de oynayamıyo düşünmek lazım

en çok şaşırdığımda kerem in verdiği tepki oldu(tunçeri) şu ana kadar milli takıma hiç bir resmi maçta adam gibi katkı yapmayan keremin konuşmaya hakkı olduğuna inanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ogü

doğan hakyemez e sonuna kadar katılıyorum ama ntv de çıkıp ben bu açıklamaları yapmadım demesinide ayıplıyorum mehmet okur milli takımda en sevdiğim oyunculardandı ama bu hareketlerini ona yakıştıramadım hido bildiğimiz hido zaten kendini bişey sanıp kafasına göre oynamaya devam ediyo ana bu oyunun niye NBA de oynayamıyo düşünmek lazım

en çok şaşırdığımda kerem in verdiği tepki oldu(tunçeri) şu ana kadar milli takıma hiç bir resmi maçta adam gibi katkı yapmayan keremin konuşmaya hakkı olduğuna inanmıyorum

Alıntıları Göster
    baldasare kardeş senin bu dediğine rccp değil herkes karşı çıkar onlar kim ki milli takıma oyuncu seçiyolar bide teknik heyetle toplanıp önce insan olmayı öğrensinler
    önümüzde önemli bir nowitzki örneği var adama almanyada tapıyolar 4 maçtada tek başına maçları aldı bizim NBA starlarımız (sözde) ise kapris yapıp oynamak istemiyolar

• quote:

Alıntıları Göster
    ntv işi deşeceğe benzemio..spiker bile olayı sormıcaktı nerdeyse memo konuşmasa..

yoo karşı çıkmıom..zaten milli takım deneme tahtası olmuş..fatihi cenki barışı milli takıma çagırıyorlar..
    senin mantığın alıyosa bu yolla başarı geleceğine benim sözüm yok..kamp prog. hidolar belirlesin..

memoyla hidonun konuşmaya hakları yok bence ne b*k yedilerde turnuva boyunca şimdi çıkıp takımın huzurunu bozanın sadece mirsad olduğunu koçun çok yoğun antrenman uyguladığını söyleyebiliyorlar..önce herkes kendi önünü süpürsün sona başkasına laf atsın

edit:way çiko teşrüf ettiniz..noldu ruslara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 22 Eylül 2005, 20:48:08 >

• quote:

ntv işi deşeceğe benzemio..spiker bile olayı sormıcaktı nerdeyse memo konuşmasa..

yoo karşı çıkmıom..zaten milli takım deneme tahtası olmuş..fatihi cenki barışı milli takıma çagırıyorlar..
    senin mantığın alıyosa bu yolla başarı geleceğine benim sözüm yok..kamp prog. hidolar belirlesin..

memoyla hidonun konuşmaya hakları yok bence ne b*k yedilerde turnuva boyunca şimdi çıkıp takımın huzurunu bozanın sadece mirsad olduğunu koçun çok yoğun antrenman uyguladığını söyleyebiliyorlar..önce herkes kendi önünü süpürsün sona başkasına laf atsın

Alıntıları Göster
    Valla benim tek merakım bu adamlar mutlu olunca,tüm takım onlara çalışınca ne olacak..

spiker Serkan veya Murat Kosova Mehmet hakkında konuşan Mirsad değil başkaları dedi programda,olay karışık baya..Hidayet'te konuşunca bişeyler daha çıkacak.

Bir de şunu yazayım,bu topic altında olduğu için ben D.Hakyemez ile ilgili konuşuyorum yoksa tüm suç onundur gibi birşey demiyorum kayıtlara geçsin lütfen

• quote:

Alıntıları Göster
    bugün hido bey ntv de konuştu biz çok fedakarlık yapıyoruz dedi 10 ay maç yapıyoruz sonra gelip otelde kalıp kamp yapıyoruz dedi ailelerimizi bile göremiyoruz dedi

işte hido nun salak olduğunun kanıtı bu laflar sanki bitek onlar maç yapıyo onlar yoruluyo burdakiler yatıyo hep zaten NBA de 25 dakika süre alıyolar takımlarına yaptıkları katkı ortada

nowitzki ortalama 35 dak oynayıp takımı play off oynadığı halde gelip takımını çeyrek finale çıkartıyor bizim beyfendiler şikayet ediyolar bu durumdan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.