Şimdi Ara

Doğalgaz ve Kombi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,

    Evimiz için doğalgaz düşünüyoruz. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum daha önce hiçbir araştırmam olmadığı için bu konuda sıfır bilgiye sahibim. Apartmanımızda doğalgaz var ve ev kapımızdan geçiyor.

    Kombi markalarını ve kalitesini ayrıca sorun yaşadığımızda güzel hizmet veren markaları bilmiyorum. Bunu öğrenmek istiyorum.

    Doğalgazı eve bağlatmaktaki asıl amacım ocak ve banyo. Elektrikli şofbenden(Arçelik dandik bir şofben ama uzun süredir idare etti bizi) çok yoruldum. Birisi duş aldığında tekrar kaliteli bir duş almak için 2-2.5 saat kazanın suyu ısıtmasını beklemek zorunda kalıyoruz ayrıca kış aylarında özellikle kaliteli bir duş için en fazla 20dk suyun altında kalabiliyoruz.

    Evimiz 1.katta ve 100m2. Batı cephesinden yani yatak odalarından güneş alıyor. Altımızda bizim daire büyüklüğünde 2 katlı boş bir dükkan bulunuyor.


    Doğalgazı ev kapısından içeri çektirmek çok para tutar mı? Sizce sadece ocak ve banyo için mi çektireyim yoksa komple mi çektireyim? Ocak ve banyo için çektirirsem daha sonra diğer odalar için çektirirsem daha mı pahalıya gelir?

    Kombi olarak 3000tl ye kadar önerebileceğiniz gerçekten kaliteli kombi önerilerinizi bekliyorum. Bu arada kombide dikkat edilmesi gereken şu özelliklerin kesinlikle olup şunların kesinlikle olmaması gereken dediğiniz durumları belirtmenizi rica ediyorum.

    Yardımcı olmanızı rica ediyorum gerçekten bilgilere ihtiyacım var.

    Şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Coşkun -- 23 Şubat 2017; 13:0:16 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.