Şimdi Ara

Doğalgaz Bağlatacağız Sorularım Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bulunduğumuz şehre doğalgaz geldi.
    Sitemiz daha önceleri merkezi sistemden kömür ile ısıtılıyordu.

100 metrekare bir dairedeyiz.
    20 seneyi aşkın bir bina.
    DemirDöküm radtayörler kullanıyoruz.

Site içinde sistemi değiştirenler oldu değiştirmeyenler oldu artık Sonbahara kadar bizde yaptırmayı düşünüyoruz.

Şimdi sorularım şöyle.

Döküm radyatörleri değiştirmelimiyiz?
    Dediklerine göre suyu çok harcayıp kombiyi fazla çalıştırır ve içini tıkayabilir denildi.
    Ama radyatörlerin içini temizletmeyi düşünüyoruz.

Yeni radyatör mü taktıralım?

Isınma farkı ne kadar olur?

Çok iyi ısınıyorduk merkezi sistemde bunda nasıl bir farkı olur.

ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5

• sanırım iki başlık açılmış ben diğer başlığa mesaj yazdım ama silinmiş

diğer başlığa yazdığım mesajı buraya kopyalıyorum

döküm radyatörlerin 20 dilimi 1 metre panel radyatöre ile aynı ısıyı Veriyor
    yani 1 metre panel radyatörde yaklaşık 5 buçuk litre su var döküm radyatörde ise her dilimde yaklaşık 0,9 litre su bulunur
    ortalama 20 dilimde 18 litre su bulunur
    bu da demek oluyor ki 4 kat daha fazla suyu ısıtarak aynı ısııl değeri alacaksınız

radyatör markasında dd plus tercih edin, demirdöküm plus'ın ısıl değeri diğer markalara göre fazladır

ayrıca dd plus'ta çinko fosfat ve kataforez boya vardır.diğer birçok vasat+dandik panel radyatör markasında: demir fosfat ve yaş boya bulunur
    çinko fosfat ve kataforez boya teknolojisi hem daha iyidir+ daha maliyetli + hemde daha uzun ömürlüdür

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco16

disintegration usta, intererdem ustayada sordum ama onun bilgisi yokmuş
    öncelikle yapmış olduğunuz bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim
    bursa da yaşamaktayım, Evime kombi yaptırmak istiyorum. yukarıda paylaştığınız bilgilere hakim, bursada referans olabileceğiniz ve tavsiye edebileceğiniz kombi firması varmıdır. irtibata geçebileceğim telefon veya firma ismi paylaşabilirmisiniz. SAYGILAR

bursada referans olabileceğimiz ve tavsiye edebileceğimiz kombi firması maalesef yok
    iyi forumlar

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.