Şimdi Ara

Doğadan Gelen Sağlık - Buğday Ruşeymi -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
6.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ruşeym kısaca buğday tanesinin canlı kısmıdır yani embriosudur.

1 ton buğdaydan yaklaşık 1 kg ruşeym elde edilir.

en zengin e ve b vitamini, çinko ve demir kaynağıdır. yüksek oranda protein içerir.

ben her sabah bir bardak süte karıştırıp içiyorum..

150 gramlık paketler halinde satışa sunduğum buğday ruşeymi sadece 2.5 TL

10 paket (1 kutu) ve katları alımlarda paketi 2 TL

İzmir içi elden teslim edebilirim yada kargoyla alıcı ödemeli olarak her yere gönderebilirim. (Aras, sürat, mng yada ptt kargo ile)

Sanal Pazar Üzerinden 1 kutusunu 21 TL karşılığı kredi kartı, havale yada eft aracılığı ile alabilirsiniz.
    Bu şekilde kargo ücreti tüm Türkiye'ye 5 TL + KDV şeklindedir.

http://www.sanalpazar.com/Taze-Bugday-Ruseymi-Ruseym-Dogadan-Gelen-Saglik__isp4292558

Forumda paylaştığım ruşeym ile ilgili yazı

Ruşeym ile Sağlıklı Bir Yaşam

Satın Alanlar

snuffxxx - 3 kutu
    makedonest - 1 kutu
    ozgencanon - 1 kutu
    stuka - 1 kutu
    eahmet - 1 kutu
    whamx - 1 kutu
    fexil - 2 kutu
    ZgodaN - 1 kutu
    GreatWhite - 1 kutu
    by_MuKa - 2 kutu
    Dr.Ecco - 1 kutu
    whamx - 1 kutu

100 Gram Buğday Ruşeymi için besin değerleri;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadr35 -- 25 Eylül 2012; 8:54:18 >

• Bodybuilding yaptığım zamanlar ruşeym ile protein bar (çikolatası) yapardık, muhteşem olurdu, hem tok tutar hem enerji verir. İsteyene tarifini verebilirim
  • Merak ettiğim 2 soru var;
    1) Ruşeym buğdaydan ayrılıyorsa ekmek yerine saman mı yiyoruz?
    2) 1 ton heba edilerek mi 1 kg ürün elde ediliyor? Sanırım ayıklama yöntemi yapılıyordur. Yoksa hem israf hemde fiyatı çok fazla olması gerekmez miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: someone74

Merak ettiğim 2 soru var;
    1) Ruşeym buğdaydan ayrılıyorsa ekmek yerine saman mı yiyoruz?
    2) 1 ton heba edilerek mi 1 kg ürün elde ediliyor? Sanırım ayıklama yöntemi yapılıyordur. Yoksa hem israf hemde fiyatı çok fazla olması gerekmez miydi?

1- Evet bütün yararlı kısmı olan ruşeym ayrıldığı için bembeyaz hamur yiyoruz. Beyaz un dediğimiz şey buğdayıns adece dolgu maddesi.

2- 1 ton buğday heba edilmiyor. 1 ton buğdaydan önce kepeği ayrılıyor. Kepekten de ruşeym ayrılıyor ki bu teknik her un fabrikasında olan bir teknik değil. Eğer ruşeym undan ayrılmasaydı unun içerdiği yüksek nem ve ruşeymin içerdiği yüksek vitamin ve protein nedeniyle iki gün içinde acılaşma meydana gelirdi. Bu da tabi ki ekonomik olmazdı.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, hayırlı satışlar dilerim
  • Elinizdeki ruşeymin kalitesi nedir?
    Siz nereden alıyorsunuz?
    Rüşeym diye normal buğday almayalım sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakamisin

Elinizdeki ruşeymin kalitesi nedir?
    Siz nereden alıyorsunuz?
    Rüşeym diye normal buğday almayalım sonra

Kepekten ayrilmis saf taze ruseym satiyorum. Konya'daki anlasmali un fabrikalarindan temin ediyorum.
    Un kepek ve ruseymi taniyorsaniz ilk bakista safligini farkedersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaTToRi

Bodybuilding yaptığım zamanlar ruşeym ile protein bar (çikolatası) yapardık, muhteşem olurdu, hem tok tutar hem enerji verir. İsteyene tarifini verebilirim

varmı tarifi hocam ? yaptığın bar lezzetliyse, bu ruşeymdne almayı düşünüyorum. sanırım tadı farklı oluyormuş.

ben yulaf ezmesinden bar yapamadım bi türlü istediğim lezzeti elde edemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Bodybuilding yaptığım zamanlar ruşeym ile protein bar (çikolatası) yapardık, muhteşem olurdu, hem tok tutar hem enerji verir. İsteyene tarifini verebilirim

varmı tarifi hocam ? yaptığın bar lezzetliyse, bu ruşeymdne almayı düşünüyorum. sanırım tadı farklı oluyormuş.

dün youtube dan baktımda dehşet tarifler var, benim yaptığım tarif fıs kaldı sen iyisimi youtube dan bak, ingilizcede "germ" ruşeym anlamına geliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

dün youtube dan baktımda dehşet tarifler var, benim yaptığım tarif fıs kaldı sen iyisimi youtube dan bak, ingilizcede "germ" ruşeym anlamına geliyor

http://www.youtube.com/results?search_query=protein+bar+germ&oq=protein+bar+germ&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=1396l4282l0l4577l16l15l0l2l0l1l296l2723l0.6.7l13l0

sagolasın bakıyorum.

• Uzun süre dışarıda durunca bozulmaz değil mi:)
    10luk almayı düşünüyorum ama 2-3 ayda anca biter :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakamisin

Uzun süre dışarıda durunca bozulmaz değil mi:)
    10luk almayı düşünüyorum ama 2-3 ayda anca biter :D

paketler hava almayan sekilde yapılmış olduğundan serin ve rutubetsiz bir yerde 6-8 ay saklayabilirsiniz.
  • ekmeklerin besin değeri kaybını sağlık bakanlığı'da söylüyor ve tam buğday ekmeği tavsiye ediyor. ayrıca 4 ocak'ta ekmek satan yerlere tam buğday ekmeği de satma zorunluluğu getirildi.

• @sakamisin 'a bir koli satılmıştır...
  • @snuffxxx 'e 1 koli satılmıştır..
  • hocam 1 koli 20 tl dimi,kilo aldırrmı bu :)
  • ben adreste ödemeli almak isityorum 1 koli tşk.cvb bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgencanon

ben adreste ödemeli almak isityorum 1 koli tşk.cvb bekliyorum

evet üstad 1 koli 10 paketi 20 TL
    ruşeym kilo aldırmaz aksine beyaz ekmeği terkedip yemeklerden önce alacağınız 1 tatlı kaşığı ruşeym metabolizmayı hızlandırarak kilo vermenize de yardımcı olur..
    banka bilgilerimi pm atıyorum..
  • @ makedonest 'e 1 koli satilmistir.
  • ürünler elime ulaştı, teşekkürler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.