Şimdi Ara

... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.682
Cevap
20
Favori
522.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Guitarist

Adem fotoğraf makinenin markası ne?

Fotoğrafın EXIF bilgilerinden fotoğraf makinesinin Casio Ex-850 olduğunu görebilirsin.

(İPUCU: Bunun için fotoğrafın üzerine sağ tıkla. Resmi farklı kaydet seçeneğiyle fotoyu bilgisayarına kaydet. Sonra fotoyu aç ve üzerine sağ tıkla. Özellikler'e gir. Sonra sırasıyla ÖZET ve GELİŞMİŞ yazan yerlere tıkla. Böylece bulursun fotoğraf hakkında tüm bilgileri.)
  • Bu fotoğrafı babam paris e gittiğinde çekmişti eyfelden ufak bi manzara pek iyi çıkmamış haziran 19 da bende gidicem inşallah o zaman daha iyisini çekip getiririm inşallah
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray35 -- 9 Haziran 2006; 0:16:57 >
  • Teşekkürler doğrudur makinem casio z850
  • Koray 35 Resim yinede güzel çıkmış

Ayrıca bu resim de benden Konya -Seydişehirin ufak bir köyünden Arabada giderken çekildi ve makine:Sony DSC-S600

...

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenoz93 -- 8 Haziran 2006; 19:27:10 >

• Sayın Koray35,

Foto güzel fakat boyutları aşırı büyük olduğundan tam olarak görmek mümkün değil. Ayrıca forum kurallarına uymuyor. Bu haliyle silinebilir.

Mertkan Bey, fotoğraf ekleme konusunda bir uyarı yapmış. Okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Küçük boyutta eklerseniz rahatlıkla görebiliriz.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenox -- 8 Haziran 2006; 19:34:17 >
  • Adem 21 fotograflar çok güzel.tebrıkler.
  • Teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: ONURUM88

Adem 21 fotograflar çok güzel.tebrıkler.
  • bir gün batımı ve papatya tarlası .....
    ...

...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xenox

Sayın Koray35,

Foto güzel fakat boyutları aşırı büyük olduğundan tam olarak görmek mümkün değil. Ayrıca forum kurallarına uymuyor. Bu haliyle silinebilir.

Mertkan Bey, fotoğraf ekleme konusunda bir uyarı yapmış. Okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Küçük boyutta eklerseniz rahatlıkla görebiliriz.

Saygılar...

pardon dün öyle forumda gezinirken bu başlığı gördüm ilgimi çektiği için resim ekledim kusura bakmayın bundan sonraki fotoğraflarımı forum kurallarına uygun bi şekilde koyarım.

bi düzeltme yapıyım bu resmi yeniden upload ettim küçük boyutta değiştirdim link ini ama yine büyük ne yapmam gerekiyo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray35 -- 9 Haziran 2006; 0:19:00 >

• Paristen bi kaç fotografta benden ozamanlar fotografcıktan anlamıyordum hatıra olsun diye cekmiştim

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

• Sayın koray35 fotograf boyutlarını 800x600 indir ondan sonra yükle ozaman normal boyutlarda olur en ideal site için 800x600 dür
  • Eminönü vapurundan Karaköy vapurunun görünüşü ve gün batımı.

...

Bu fotoğrafı Mercury marka makinem ile çektim. Birazcık yamukluk vardı, sadece döndürme işlemi yaptım.
  • Bir de Beşiktaş vapurundan Kız Kulesi ve azıcık boğaz manzarası.

...
  • taze bir fotoğrafçı olarak sunuyorum
    karadenizin doğası bir başkadır diyosanız burdan buyrun
    --------------------------------------------------------------------------------
    http://img367.imageshack.us/my.php?image=resim3371ix.jpg
    http://img186.imageshack.us/my.php?image=dscf49365vp.jpg
    http://img49.imageshack.us/my.php?image=dscf49318ky.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilga35 -- 9 Haziran 2006; 18:48:22 >

• bu topic çok kirlendi bence.
    artık açasım bakasım gelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

Sayın koray35 fotograf boyutlarını 800x600 indir ondan sonra yükle ozaman normal boyutlarda olur en ideal site için 800x600 dür

teşekkürler bundan sonra resimleri koyarken 800*600 olmasına dikkat etcem
  • Adem 21 arkadaşım ellerine sağlık..

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laleman -- 9 Haziran 2006; 11:30:02 >
  • Teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: laleman

Adem 21 arkadaşım ellerine sağlık..

...

• Tuz Mağaraları-Tuzluca

...
  • efes den bir fotoğraf...

...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.