Şimdi Ara

==Dog Whistler== iPhone Köpek Kaçırıcı(Süper birşey) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
22.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ozgurozane

bu program köpek kaçırmak için frekans yayan bir program değil.

belirli seviyede sizin tespit edebileceğiniz 5 frekansı hafızaya alıyor. ve siz o tuşa bastığınızda tuşa atanan frekans üretiliyor. ne işe mi yarar. köpeğinizi o frekansa koşullayarak koşmasını, oturmasını öğretebilirsiniz. kullanışsız bir diğer apple iphone uygulaması daha...

şunun üstüne hala saçma sapan yorumlar gelmiş ya daha ne söyleyeyim bilemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

belirli seviyede sizin tespit edebileceğiniz 5 frekansı hafızaya alıyor. ve siz o tuşa bastığınızda tuşa atanan frekans üretiliyor. ne işe mi yarar. köpeğinizi o frekansa koşullayarak koşmasını, oturmasını öğretebilirsiniz. kullanışsız bir diğer apple iphone uygulaması daha...

şunun üstüne hala saçma sapan yorumlar gelmiş ya daha ne söyleyeyim bilemiyorum.

Aynen, bende yazmayayım yazmayayım dedim ama hala gelen yorumarın ardı arkası kesilmiyor.

• ailecek ilgiyle takip ediyoruz
  • köpek kaçırıcı
  • külliyen yalan arkadaslar deneyelim bi dogo argentino uzerinde bakalım neler oluo (:
  • quote:

• Merhabalar,
    evet kullanan arkadaşım vardı, program güzel fakat tam güvenilirmi veya köpek saldırınca hemen nasıl telefondan o sesi bulucazda çalıcaz orası başka bir konu.
    internette satılan ve başka bir arkadaşımın satın alıp kullandığı bir ürün var. linkini veriyorum bakabilirsiniz. Fiyatıda çok uygun geldi bana. http://www.ucuzagetirdik.com/tokyo-kopek-kovucu.html linkten bakabilirsiniz. Tokyo köpek kovucu. Başka alan arkadaşlar varsa yorum paylaşırsa iyi olur.
  • bunun kopeklerı kacırdıgını iddia eden köpekleri kaçırsa yeter heralde
  • bu programı denedim tabiki tırt ! ..

ama linkteki cihazın aynısını kız arkadasıma almıstım .. oldukca kaba bişey, eki ericsson 688 kadar :D

ama 9 voltluk yassı pille çalısıyor ve piller doluysa 30 m ye kadar etkili oluyor. köpek 10 metre yanınıza yaklasamıyor
  • Arkadaşlar, hiç mi okumuyorsunuz yazılan mesajları.

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozane

• Zaten programın adı dog whistler köpek kaçırmayla ilgili değil.Biri bir söz çıkarmış kaçırıyor diye konu nereye gitmiş :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.