Şimdi Ara

DODGE CHARGER TÜRKİYE PİYASASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
8.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EL_MARIACHI

iç mekan geely emgrand la yarışır.
    DS5 in iç mekan fotoğraflarını gördükten sonra bir an mekanı cennet olsun lafını güncelleyesim geldi

eskilerinin öyle ama yenilerinin içi avrupalı üreticilerin seviyesinde.
  • Arkadaslar bende ayni durum bendede var 2011 model getirmeyi dusunuyorum ne kadar olur araba ne kadar yakar. yakit tuketimi ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namco Bandai

Arkadaslar bende ayni durum bendede var 2011 model getirmeyi dusunuyorum ne kadar olur araba ne kadar yakar. yakit tuketimi ne olur

Bence bu konuyu iyi araştır. Bulunduğun ülkede ucuz ama Türkiye'de palaı olan bir araç seçmen gerek. aksi halde getirdiğine değmez. Ancak uygun araçla yüksek bir kar elde edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaMoreau

Türkiye'ye geldi hatta bir aralar resmi satış fiyatı 60 bin tl ye kadar geriledi. Fatak ardından Türkiye'den çekildiler çünkü bu markalar Fiat'a satıldı. İç kalite olarak eksikleri olsa da mükemmel bir araç.

60 bin tl ucuz digilmi aklımda ama daga fazla bi bütcem var ve araba tam benlik
  • quote:

Arkadaslar bende ayni durum bendede var 2011 model getirmeyi dusunuyorum ne kadar olur araba ne kadar yakar. yakit tuketimi ne olur

V6 mi V8 mi? Getirirken OTV ve KDV odemeniz gerekiyor bu da motor hacminden dolayi cok yuksek cikacaktir. Arastirmistim 0 fiyatindan belli bir eskime payi dusuyorlar ve vergiyi o fiyat uzerinden aliyorlar. YAni o arac icin en az 30-40 bin TL cikar. Ondan sonra eger V6 ise yillik 10 bin TL civari bir vergisi V8 ise yillik 15 bin TL civari bir vergisi olacaktir.

BUnlardan sonra zaten ne kadar yaktiginin onemi yok herhalde:L)

Turkiyeye belli bir yastan eski araba getirmek yasak bu arada.

Eger yurtdisinda 2 yildan fazla yasadiysaniz ve arac zaten sizin ise o zaman getirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 23 Ağustos 2013; 17:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

V6 mi V8 mi? Getirirken OTV ve KDV odemeniz gerekiyor bu da motor hacminden dolayi cok yuksek cikacaktir. Arastirmistim 0 fiyatindan belli bir eskime payi dusuyorlar ve vergiyi o fiyat uzerinden aliyorlar. YAni o arac icin en az 30-40 bin TL cikar. Ondan sonra eger V6 ise yillik 10 bin TL civari bir vergisi V8 ise yillik 15 bin TL civari bir vergisi olacaktir.

Eger yurtdisinda 2 yildan fazla yasadiysaniz ve arac zaten sizin ise o zaman getirebilirsiniz.

Vergi en fazla 14 bin olur arabalarda denmişti bana Camaro almaya niyetlendiğim zamanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

Vergi en fazla 14 bin olur arabalarda denmişti bana Camaro almaya niyetlendiğim zamanlar.

Eskiden OTV daha dusuktu ama yine de 14 bin imkansiz
    Araba 40 bin TL deseniz ki 40 binden fazla olacagi da kesin. KDV: 7 bin OTV: 61 bin cikiyor, toplam 68 bin ediyor.

Gazetelerde haberler cikti Galeriler OTV vurgunu yapiyor diye gormususnuzdur. Eger oyle bir sey ise bahsettiginiz 14 bin dogrudur belki ama yasal olmadigi kesin.

Edit: Bu arada ilk 40 bin diye hic hesap yapmadan soylemistim biraz iyimser olmus 40 bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 23 Ağustos 2013; 17:51:10 >

• arkadaşlar walla ben iyi niyetlendim bu arabayı almanyadan bulursam getirteye çalışacagım bu ayın sonu gidiyorum
  • Bende hastasıyım bu aracın.
     DODGE CHARGER TÜRKİYE PİYASASI
  • Acibadem de srt-8 versiyonundan var bitane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.