Şimdi Ara

Dockers keten pantolon soldu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyner mağazasından siyah dockers keten pantolon aldım. İlk yıkamada cep ağızları ve buruşma yerleri beyazladı. Boyner mağazasına götürdüm ve firmaya gönderdiler. Yaklaşık bir ay sonra firmadan "ürünümüzde hata yoktur" diye cevap geldi.

Yıllardır dockers ürünlerini kullanırım. Keten pantolon nasıl kullanılır, bakımı nasıl yapılır bilirim. Bahsi geçen üründe de yıkarken ters çevirip, siyahlar için özel deterjanla çamaşır makinesine atmadan ılık suda yıkadım. Artık gerisini siz düşünün.

Boyner ürünü geri almayınca internetten iletişim kurabileceğim bir adres aradım ama bulamadım.Çünkü yok !

Mağazanın birinden gönderdikleri firmanın telefonunu aldım. Sorumlu Selin hanım la görüştüm. İade edilen ürünü profesyonel kişilerin test ettiğini üründe hata yoksa yoktur dedi. Kısacası hata sizde demeye getirdi. Son çare olarak tüketici mahkemesine başvurarak hakkımı arayacağım.Özetle ;

1-Dockers kalitesini düşürmüştür.
    2-Müşteri memmuniyetini önemsememektedir.
    3-Ürünün arkasında değildir.
    4-Sorun olduğunda muhattap bulabilmek çok zor.

.... ve dockers markası alırken bir kez daha düşünün derim !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::2010DH::. -- 8 Temmuz 2010; 14:29:37 >

• Herhangi bir Dockers mağazasına Boyner'den aldığınız fişle birlikte gidip durumu anlatmayı denediniz mi? Boyner Mağazaları iyi hoş belki ama müşteri memnuniyeti konusunda kıllarını bile kıpırdatmıyorlar.
  • Böyle bir şeyi düşünmedim. Başka bir mağazadan aldığım ürüne sahip çıkarlarmı bilemiyorum. Ama onlarda boyner gibi firmaya göndereceklerse zaten bu aşamadan geçtim. Yinede danışmak lazım. Bilgi için teşekkürler...
  • Ayni bende de siyah dockers pantolon var rengi hafifi hafif atmaya başladı daha alalı 6 ay anca oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kot Pantolon Paçası Daraltma??
    12 yıl önce açıldı
    Kot Pantolon Ütülenir mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.