Şimdi Ara

Dockers bot aldık,su geçiriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alel acele flo'dan kendi içinde en iyisi olan Dockers A3366075 outdoor bot aldım. Üzerinde Water Resistance yazıyor. 200 lira verdim.

Suya falan girmeden temas ile su geçirmiş,çorapta kısmi yerlerde su vardı. Normalmi acaba bu tarz ürünlerin hepsinde.

https://www.flo.com.tr/dockers-by-gerli-a3366075-kum-rengi-erkek-nubuk-deri-outdoor.html

• Dockers by gerli dir o dockers olsa yerinde duramazsın.
  • ben de asla su geçirmez yazan scooter almıştım geçenlerdeki yağmurda geçirdi. gerçi suların üstüne üstüne gitmiştim, malum izmir'in altyapısı çöp olduğundan her yer sel gibi. o yüzden fazla takmadım ama konu takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben The North Face kullanıyorum su geçirmiyor, ama kuru havalarda giysem bile eve gittiğim de çorapta nem oluyor belki öyle olmuştur emin misiniz su olduğuna ?
  • polo ve dockers bot var bende

ikisi de su geçirmiyor

sana defolu ürün mü denk geldi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileklivanilya

ben de asla su geçirmez yazan scooter almıştım geçenlerdeki yağmurda geçirdi. gerçi suların üstüne üstüne gitmiştim, malum izmir'in altyapısı çöp olduğundan her yer sel gibi. o yüzden fazla takmadım ama konu takip.

su ayakkabı seviyesinin üstünde miydi hocam?
  • Reklama girmesin ama bot alıcaksanız decathlondan alın hem çok ucuz hem kalite ben şahsen arpenaz 500 modelini kullanıyorum çok memnunum sıcacık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayakkabı ve Çorap
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Water resistance su direnci demek su geçirmez water proof belki kelime oyunu yaptılar alın diye
  • su alma değil de su almasın diye kullandıkları iç kaplama kaliteli değilse ayakta terleme yapmış olabilir. kısmi demenden ter olma ihtimali geldi aklıma aynısını scooterla yaşıyorum çünkü
  • Ağır bot sıkıntısı yaşamayanlar YDS alsın geçsin, daha 1 gıdım ayağımı ıslatamadım...

Ayağın terlemiş olabilir ayrıca , su geçirip geçirmediğini kova ile öğrenebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Ben The North Face kullanıyorum su geçirmiyor, ama kuru havalarda giysem bile eve gittiğim de çorapta nem oluyor belki öyle olmuştur emin misiniz su olduğuna ?

Sanırım emin değilim . Nemliydi çorabın belli bölümleri. Zaten bir süre sonra kurudu gitti. Fakat gün içinde rahatsız etmedi beni. Birkaç gün içinde net yorum yazarım.

Yorumlar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Water resistance su direnci demek su geçirmez water proof belki kelime oyunu yaptılar alın diye

Yok hocam zaten şehir hayatında ve dikkatli kullandığım için suya dayanıklı olması yeterli diye düşünüyorum kendi adıma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.