Şimdi Ara

doblo 1.2 8 valf alayım mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.2 ac var ve muhteşem memnunun. 1.2 yetersiz diyolar yaw neye göre yetersiz benim aracım yukarda yazdığım gibi 1.2 ruhsatta 400 kg bagaj + 4+1 yolcu + 100kg tavan yükü müsadesi ediyor bu araba bunu taşıyamayacaksa yazmazlar. ki rahat taşır. 1.9 turbo motor la 1.2 benzinli aracın vites aralıkları bir olurmu. hiç 1.2 doblo sürdünüzmü sağlam motorlu. 1-2-3 vites aralığı ne kadar kısa buna karşın 4-5 vites aralığı tam tersi çok uzun yani sen yokuşda 4-5 vites yük taşımaya kalkarsan insaf. Ki yük taşıyacak kimse 1.2 motor tercih etmez. ben şehir içi ve arası aile aracı olarak kullanıyorum. 4+1 +max 100kg her türlü yokuşuda çıkıyor. ve uzun yolda muhteşem tasarruf sağlıyor çok noktadan enjeksiyonlu atiker sıralı sistem lpg var 120-150 arası yakıyo. ve düz yolda 180km hızı gördüm daha yol vardı ama hız arabası değil. 180 de çok fazla yandan bi rüzgar ALLAH muhafaza ucarım. sakin sakin kullanacaksan yük taşımayacaksan bütce itibari ile 1.2 ideal bana şuan 16000 veriyolar ama astmak istemiyorum arabam çok temiz ve motoru çok iyi durumda. ha bide şu var 1.2 motorun ölüsüde ölü oluyo yani arkda var 130 u geçmiyo oda zorla yokuşa 100 le giriyo 50 ile çıkıyo. benim arabaya binense inanmıyo 1.2 olduğuna motor küçük benzinli araç içine hiç ses gelmiyor inanın rölantide çalışdığını aracın dışından bile duymazsınız. 1.2 alınır ama motoruna dikkat etmek gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcakal -- 17 Eylül 2008; 2:22:42 >

• arklarda 1.3 multijet var kalkışda süratte denedik her türlü yedim. turbo filanda yok. motordan motora fark var tabi 39000 km oldu tık yok.
  • bendede 1,2 lpgli doblo var... yakıt olarak cok az yakıyo.. ama yokusa geldimi arac bayıyo... illaki yokusu 20 ile cıkıyosun... duz yolda 150 gordu. gelgelelim ki devir ekonomi devri. oyle bole kullanıyoz.

• hiç o motor çekmez ise üretlir mi o motor yetetki üretiyorlar sametcakal kullanıyormuş ve anlattığına görede çok memnun bencede önyargılı olmıyalım kullanmadan bende düşünmütüm çekmez diye aa kullanınca fikrim değişti

mesela 1.3 multijet ede çekmiyor diyorlar bence o diyenler devri ayarlıyamıyorlar o yüzdende yokuşları çıkamıyorlar adamlar 180nm torkluk motor koymyşlar daha ne olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: judge-fred

arkadaşlar bu aracı kullanan var mı
    tavsiye eder misiniz
    rampada ve yükte araç yığılıyor mu acaba?

araçtan yüklü şekilde çok performans beklemek yanlış olur her araç üretim aşamasında kullanılacak motorla test yapılır öyle piyasaya cıkar bence gücüne göre iş görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 18 Eylül 2008; 18:01:58 >
  • çekmese o motoru koymazlardı.
    ama sürat olayı falan olmaz o başka.
  • arkadaşlar palio weeking stejin almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz araba temizse ve klimalı ise en fazla ne kadar vereyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdulhakimguleroglu

arkadaşlar palio weeking stejin almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz araba temizse ve klimalı ise en fazla ne kadar vereyim

konu dışı yazmışsınız palio bölümde sorunuz.
  • arkadaşlar 1.2 benzinli doblo sorularınızı yanıtlayabilirim.
  • KESINLIKLE KAPIYA BILE YANASTIRMA DERIM
  • arkadaslar bende bu araci dusunuyorum Belcika da yasamaktayim yilda bir kez memlekete gidip gelecegim kalan zamanda arac kapali garajda yatacak.lpg taktirmayi dusunuyorum.Sizce bu arac benim ihtiyacimi gorur mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.