Şimdi Ara

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.608
Cevap
11
Favori
105.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: bulent35220

bugün 3 cü bu griftte atmasına alıştık derken daha taş almaya giderken bile atmasına ne demeli
    yapacağın işin taaa ... blizzort
    DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştırDoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır

Bu sorunu ben de bir ara çok yaşıyordum. Superonline kullanıyorum ben, aradım ve bağlantı kopması sorunu yaşadığımı söyledim. Bana superonline nın kendi dns numaraları verdiler ve onları girdim. O günden beri hiç sorun yaşamıyorum. Bence Bülent sen de kullandığın şirketin dns numaralarını öğren arayıp, belki sende de işe yarar.
    Hearthstone : DarkEternal#2641

• 44 olur hiç zor değil bu buildde,
    bu akşam biraz hellfire takılalım o zaman
    4 kişi ayrılır 4 anahtarı ararız, bulan söyler onu keser devam ederriz, crusader a hellfire aramadım hiç
    ama 2 akşamdır evde sorun yoktu
    bugün bu olay işyerinde oldu ama burası zaten ulaknet üstünden çıkış yapıyor ekstra bir ayar olanağımız yok

yahu dün akşam 5 hellfire denemeden hüsranla ayrıldık işe yarar hiçbirsey cıkmadı, high level grift için denemeye devamm
    Günaydın, Hellfire amulet işi zahmetli ve Diablo'nun her şeyi gibi tamamen şansa dayalı veya öyle düşünmemiz sağlanıyor.
    Dün akşamki partide şansımız yoktu maalesef; kimisi ilk amulette tri-fecta ve/veya soket yakalayabiliyor. Ben achiviement olsun diye birini Hellfire yüzük yaptım, chc ve chd'li çıktı, fena değildi.
    Şimdiye kadar 30'un üzerinde hellfire amulet yaptım, tam istediğim gibisi çıkmadı henüz; pasif işe yarasa stat, statlar güzel olunca kullanışlı bir pasif tutmuyor. Dediğin gibi, denemeye devam...

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştırDoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır

• bulent35220 kullanıcısına yanıt
    Bu amuleti hatırlıyorum, birlikte girdiğimiz partide bir de ilk denemende çıkmıştı galiba. :)
    Bu arada bir kaç gündür giremiyorum. Kablonetten dolayı. Sokaktaki kabloyu değiştirttiriyorum. Umarım çabuk biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 6 Kasım 2014; 11:18:07 >

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Bu amuleti hatırlıyorum, birlikte girdiğimiz partide bir de ilk denemende çıkmıştı galiba. :)

+1905 aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 6 Kasım 2014; 12:12:04 >
    ayrıca her crafta bi dünya malzeme can sıkıcı
    özellikle 10 fs yemesi

Klan olarak herkesi max kaç lvl yapıyorsa önce bir sıralama yapalım; daha sonra 2 yüksel lvl + 2 düşük lvl olarak 4 lü gruplar yaparak düşük lvl olan arkadaşlara destek olalım sistem ilerledikce düşük ve yüksek lvl makası giderek kapanacaktır.

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |
  • level derken torment 1-2-3-4-5-6 gibimi?

grift mi?

her türlü akarız icabında biliyorsun

ailenizin booster ı, 1 saatte 70 lenir
    İyi fikir ben de sezon kısmında Wizard ve Crusader'le desteklerim.

2 adet WD sahibiyim.
    Biri pet 35 grifte kadar gider . Dps olarak kullandığım eleman.

Diğeri de control build yani support elemanı. Dpsi yok.yüksek toughness ve cdr sahibi. Devamlı confuse edip kipirdatmiyor . Grift 42 ye kadar denendi .

Edit. Sezon değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simonsorcerer -- 7 Kasım 2014; 18:51:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ayrıca umarım cogunluk sıralama için (solo 2li 3lü 4lü parti olarak) oynamaz da dedigin olur.
    ama ztaen biz elimizden geldiğince boostlama, item düşürme vs için istek yapan arkadaşlarımıza destek veriyoruz
    sadece arada bir kendi derecemizi yükseltmek adına solo attığımız zamanlar olabiliyor (affınıza sığınarak)
    bu arada dün bir anda gaza gelen ekibimizle 4 kişi aynı anda HC karakter açtık bakalım nereye kadar giderler
    HC ve hatlrın tutarsızlığı olmasa twitch yapıp bu eğlenceyi hepinizle paylaşmayı çok isterdik ama altyapı yetersizliği buna müsaade etmiyor şimdilik

Orijinalden alıntı: bulent35220

@moz çok güzel bir fikir
    ama ztaen biz elimizden geldiğince boostlama, item düşürme vs için istek yapan arkadaşlarımıza destek veriyoruz
    sadece arada bir kendi derecemizi yükseltmek adına solo attığımız zamanlar olabiliyor (affınıza sığınarak)
    bu arada dün bir anda gaza gelen ekibimizle 4 kişi aynı anda HC karakter açtık bakalım nereye kadar giderler
    HC ve hatlrın tutarsızlığı olmasa twitch yapıp bu eğlenceyi hepinizle paylaşmayı çok isterdik ama altyapı yetersizliği buna müsaade etmiyor şimdilik

Vaay HC... Umarım işler yolunda gider, erken pes etmezsiniz. Ayrıca HC sararsa, bir daha SC'a dönüş olmaz.

• ben akşam oyuna girene kadar hc oynamak yok ona göre valla hepimiz 38 lvl.dik.beni geçerseniz yaktım çıranızı

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.