Bildirim
dnscrypt.org neden açılmıyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:55:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dnscrypt kritik önemli bir uygulama için şart... -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:55:40 >
hiç bir yerde bilgi yok... ne olduğu meçhul... bu yıla kadar düzgün çalışıyordu... -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:55:37 >
Cloudflare DOH kullanabilirsiniz. -
o ücretli değil mi? -
hayır
https://bin.equinox.io/c/VdrWdbjqyF/cloudflared-stable-windows-amd64.zip adresinden dosyayı indirin.
Daha sonra bilgisayarınızda cloudflared.exe --dns-proxy komutu ile çalıştırın
ağ ayarlarından dns sunucusunu 127.0.0.1 olarak değiştirin. -
hocam bilgi için teşekkürler şimdi deneyeceğim, fakat bir düzeltme yapmak isterim komutta --proxy-dns olması gerekli sizin yazdığınızda hatalı komut diyor. ben simple dns crypt kullanıyordum içerisinde bütün dnscrypt destekleyen adresler var o yüzden bunu daha sonra denemek istiyorum. Acaba bunun o uygulamadan farkı varmıdır? ayrıca goodbye dpi ile birlikte kullanmak zorundamıyız yani simplednscrypt ile birlikte kullanmazsam engelli siteler açılmıyor o yüzden. -
hata sebebi dns crypt servisi port 53 TCP ve UDP de aktif olmasıdır.
dns crypt kaldırın ve tekrar programı öyle deneyin. DPI ile site engellemesi versa GDPI işinize yarar yoksa gerek yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X