Şimdi Ara

DNS HATASI INTERNET BAĞLANILAMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar arkadaşım sorunu yardım lazım dun geceden berı baglanamıyomus dns hatası verıyormus dns baglanamadı doye ne yapması lazım kabloları sokup cıkarmıs surucu cd tekrar yuklemıs ama sorun hala devam edıyomus bırde not ben ona dun kablolu modem vermıstım onu yukleyememıs cdden ondan sonra bu hata cıkmıs ayrıntılı anlatırsanız ona gore mesaj atıcam SAGOLUN

• HICMI YARDIM YOKMU
  • DNS'leri değiştirmeyi denemiş mi?

Şu şekilde; Denetim Masası > Ağ Bağlantıları > Geçerli Bağlantı'ya sağtık > Özellikler > Internet Protokolü.

• quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

DNS'leri değiştirmeyi denemiş mi?

Şu şekilde; Denetim Masası > Ağ Bağlantıları > Geçerli Bağlantı'ya sağtık > Özellikler > Internet Protokolü.

/>

o sayılarımı deıstırcek mı napcak
  • Evet. Hangi DNS sorusu için;

http://forum.donanimhaber.com/m_3636644/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: spice boy

quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

DNS'leri değiştirmeyi denemiş mi?

/>

o sayılarımı deıstırcek mı napcak

pekı ordakı hangı sayılar deıscek son ıkı cumlelerdekılermı

• Evet.
  • tabi manuel dns girilmise bazen modem 3.parti program hatta spam bile oraya müdahale edebiliri yabacağın iş
    dnsleri otomatik vermek dns server adres automatikcally seceneği ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilsemki06

tabi manuel dns girilmise bazen modem 3.parti program hatta spam bile oraya müdahale edebiliri yabacağın iş
    dnsleri otomatik vermek dns server adres automatikcally seceneği ile

onu nası yapıcak mesaj atıyorum ayrıntılı olsun
  • bak yukarda arkadaş resim vermişya en alttaki radio butonu use the following dns server adresses de işaretli ya o işareti bi üst secenekteki oBtain dns server automatikcallyseceneğini işaretle oda aktif deyilse eğer yukardaki ip yi otomatik al seceneğini işaretlemen lazım eğer ip otomatik alı işaretlediğin halde alttaki halen aktif diilsi dns programı kulanıyor olabilir arkadaşın yada en kötü ihtimal virüs olabilir.. herşey olabilir..
  • DNS ve diğerlerini Otomatik olareak alsın, İStersen Başka DNS de bulabilir Netten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.