Şimdi Ara

DNS Hakkında Ayarlar/Sorunlar/Çözümler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
19.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FuLLTiMeHaCKeR arkadaşımız adını FuLLTiMeHeLpEr olarak değiştirse daha iyi olur :D
  •  DNS Hakkında Ayarlar/Sorunlar/Çözümler

Daha Ne Yapmam Gerekiyor Anlamıyorumki !!!
  • @xTravego sen aktif olmayan bir ağ bağlantısının ayarlarını değiştirmişsin galiba aşağıda yazdığım yolu izleyerek yapmayı dene birde.Yukarda ayrıntılı Ss var ordan bakabilirsin.

Ağ bağlantılarım>Yerel Ağ Bağlantısı>İnternet İletişim Kuralları>Özellikler> Aşağıdaki Dns sunucu adreslerini Kullan

Boşluklara Dns leri yazacaksın

208.67.222.222
    208.67.220.220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 4 Nisan 2008; 21:23:09 >

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

@xTravego sen aktif olmayan bir ağ bağlantısının ayarlarını değiştirmişsin galiba aşağıda yazdığım yolu izleyerek yapmayı dene birde.Yukarda ayrıntılı Ss var ordan bakabilirsin.

Ağ bağlantılarım>Yerel Ağ Bağlantısı>İnternet İletişim Kuralları>Özellikler> Aşağıdaki Dns sunucu adreslerini Kullan

Boşluklara Dns leri yazacaksın

208.67.222.222
    208.67.220.220

Dostum Bende Yerel ağ bağlantısı 6 ismim doğru yere yazdıgma %100 %100 eminim ;)

Orjinalden alıntı: xTravego

Ana Konu Demiş Yönetici Ama Hiçbir Bilgi Yok Sadece Bunu Bunu Gir Oyun Gelir Bu Kadar

Sorunlar ve çözümler üzerine forumda tonlarca konu var.

Bütün paylaşımları bu konu altında yapmanız için anakonu seçtim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Bu arada DNS'yi değiştirirseniz lagdan oyananmaz.Ve sitelere erişiminiz zorlaşır.

quote:

TürkIPl'lerini mi engellediler sanıyorsunuz.Buna gülerim işte

Adamlar %90 Türklerden parayı kırıyorlar.Yarına düzelir korkmayın.

Yarın acılır demissin ama hala acılmadı :S

Hocam ben DNS den oynuorum ve 0 lag war 0 dc PC 2 gundur de acık ve geceleri pazarda daha dc yemedim :S bilip bilmeden sallayanlara inancak kadar acemimisiniz anlamadım DNS den hack die 1 olay olmaz ayrıca FULLTIMEHACKER den de böle 1 sey beklemiorum Zaten yonetici arkadasımız gerek cevabı vermiş sanırım UST KONU yaparak.,

xtravego baglantı ayarlarını kontrol et bende 2 baglantı ismi war yerel ag baglantılarım 6 eger baglantın ise o baglantıyı onar de yeni IP alsın 1 de öle dene

Oyundaki playerler gene bilincli playerler eskisi kadar cok kalabalık deil ama yinede kalbalık, işibilen bilinçli playerler war Cok buyuk değişiklik yok oyunda en azından benim acımdan.
    Yinede DNS kullanırken dikkat ediniz.Sonra böle böle dediniz demeyin.

• @N!ghTM@sTeR
    10 söylediğinin 9'u yanlış 1'i şüpheli malesef. Teknik açıdan anlamadığın konularda yorumda bulunmaman dileği ile.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: XinT

quote:

Bu arada DNS'yi değiştirirseniz lagdan oyananmaz.Ve sitelere erişiminiz zorlaşır.

quote:

Yarın acılır demissin ama hala acılmadı :S

Hocam ben DNS den oynuorum ve 0 lag war 0 dc PC 2 gundur de acık ve geceleri pazarda daha dc yemedim :S bilip bilmeden sallayanlara inancak kadar acemimisiniz anlamadım DNS den hack die 1 olay olmaz ayrıca FULLTIMEHACKER den de böle 1 sey beklemiorum Zaten yonetici arkadasımız gerek cevabı vermiş sanırım UST KONU yaparak.,

xtravego baglantı ayarlarını kontrol et bende 2 baglantı ismi war yerel ag baglantılarım 6 eger baglantın ise o baglantıyı onar de yeni IP alsın 1 de öle dene

Oyundaki playerler gene bilincli playerler eskisi kadar cok kalabalık deil ama yinede kalbalık, işibilen bilinçli playerler war Cok buyuk değişiklik yok oyunda en azından benim acımdan.
    Yinede DNS kullanırken dikkat ediniz.Sonra böle böle dediniz demeyin.

ßro 3 Bağlantım Var Biri Hamachi Diğeri Bluetooth 6 olan ise ağ bağlantım ama olmuyo artık msnden dalga geçiolar ben Carbonda akıyom %50 oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: ScolField3

quote:

Nerenle okuyorsun arkadaşım sen Türk Telekom onları engellemiş olabilir diyor onlar bizi değil

TÜRK TELEKOM ELİNDE MAHKEME KARARI OLMADIĞI SÜRECE HİÇ BİR SİTEYE ENGEL KOYAMAZ EĞER MAHKEME KARARI OLSAYDI BU KONUDA KESİN BİLGİ OLURDU LÜTFEN BU KONUDA MİLLETİ YANLIŞ BİLGİLENDİRMEYİN KİMSENİN KİMSEYİ ENGELLEDİĞİ FELAN SÖZ KONUSU DEĞİL

• _____________________________
  • 4.2.2.1
    4.2.2.2

bunları kullanıyorum bu dnsleri 1.5-2yıl oldu hiç bi problem olmadı öle herkesin verdiği dnsleri kullanmayın ne yapıyorsanız onu görebilir ve çarınızın üstüne anca 1 bardak su içersiniz

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

4.2.2.1
    4.2.2.2

bunları kullanıyorum bu dnsleri 1.5-2yıl oldu hiç bi problem olmadı öle herkesin verdiği dnsleri kullanmayın ne yapıyorsanız onu görebilir ve çarınızın üstüne anca 1 bardak su içersiniz

bu dns'numaralı orjinal evt haklısın bu dns'den başka kımse
    farklı dns numarası kullanmasın

4.2.2.1
    4.2.2.2
    4.2.2.5
    4.2.2.6

Orjinalden alıntı: bysametxxx

quote:

Orjinalden alıntı: ScolField3

quote:

Nerenle okuyorsun arkadaşım sen Türk Telekom onları engellemiş olabilir diyor onlar bizi değil

TÜRK TELEKOM ELİNDE MAHKEME KARARI OLMADIĞI SÜRECE HİÇ BİR SİTEYE ENGEL KOYAMAZ EĞER MAHKEME KARARI OLSAYDI BU KONUDA KESİN BİLGİ OLURDU LÜTFEN BU KONUDA MİLLETİ YANLIŞ BİLGİLENDİRMEYİN KİMSENİN KİMSEYİ ENGELLEDİĞİ FELAN SÖZ KONUSU DEĞİL

Hocam arakdasımız olabilir dio biz yada onlar 2 side olabilir fln dio kesinlik yok :S

• Arkadaşlar PC özelliklerinize göre değişen bir durum.Ben kendi bilgilerimi paylaşdım.

Orjinalden alıntı: Vagrancy

http://img147.imageshack.us/img147/6383/adszhy8.jpg bende bu hata var bi el atın

Sen yalnış yerlere girmişsin dikkatlice okuyup tekrar dene

• ARKADAŞLAR GEREK YOK BU ARAYARLAR İÇİN BİRAZ SABRETSENİZ OYUN ZATEN NORMALE DÖNER GERÇİ 2 AYDIR OYNAMIYORM AMA

BENCE BU ARADA SİZDE BİRAZ UZAKLAŞIN OYUNDAN BIRAKIN DERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertcanE. -- 5 Nisan 2008; 9:51:42 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.