slm htc sensation xl cihazım var buna androit marketten i media share programını indirdim ve dlna destekli samsung led tvde foto ve müzikleri görüntülemeyi başardım fakat videoları birtürlü görüntüleyemiyorum:( telefonda yada tvde yapmam gereken bi ayar falanmı var yoksa başka bişeymi? deneyip yapan arkadaşlar varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim..........................
quote:
Orijinalden alıntı: ASA2624
slm htc sensation xl cihazım var buna androit marketten i media share programını indirdim ve dlna destekli samsung led tvde foto ve müzikleri görüntülemeyi başardım fakat videoları birtürlü görüntüleyemiyorum:( telefonda yada tvde yapmam gereken bi ayar falanmı var yoksa başka bişeymi? deneyip yapan arkadaşlar varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim..........................
ilk olarak sensation xl de zaten paylaşım için kendi uygulaması vardır.
ilk olarak telinizden bir video açın ve oynatın oynarken seçenek tuşuna basın ve yurutucu seç deyin buarada samsung tv nizi göreceksiniz onu seçtiğinizde oynatmaya başlar, oynatamamsının sebebi telinizdeki videonun codec ve encoder özelliği tv nizde bulunmamasından kaynaklanabilir.
Evet sanırım codec yüzünden çalışmıyor peki bunun için yapabileceğim bişey varmı? Çok teşekkür ederim...