Bildirim
DJARUM BLACK (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ankara'da sakarya caddesinde telefon borsasının yanındaki pasajda satıyo bi adam
pasajın girişinde de yazar adıyamanlı tütüncü bilmemne diye :)
7.5'e alıyoduk galiba_____________________________ -
djarum orjinal bulmak su an için türkiyede sıfır denecek kadar azdır..
girişi çok az oldu elinde daha öncelerden kalan varsa satar orjinalle sahtesini içmeden ayıramazsınız..
resimdeki hediyeleri fabrika bize gönderdiği için bizde tüketiciye djarum karton alımlarında hediye olarak vermekteyiz
konu ile ilgili geniş bilgi almak için mesaj atınız..
5 karton alımında zippo hediye verilir. piyasa değeri 200 dolardır .. faturası içindedir._____________________________ -
Normal sigaraya göre ne farkı var?(sigara içmiyorum,bunu göz önünde bulundurarak ayrıntılı yazın.. )
mesajım bulunsun. _____________________________ -
Arkadaşlar elimde şu anda orjinal Djarum Black, Vanilla ve Cherry mevcuttur. Bu işi arkadaşım m.gunay'dan devraldım, onunla alışveriş yapanlar tanırlar, artık ben devam ettiriyorum.
Her bir çeşit için paket 7.5 tl, karton(10 paket) 70 tl'dir.
Kargoyla veya postayla gönderim yapılmaktadır.
İlgilenenler bana mailimden ulaşabilecekleri gibi pm de atabilirler;)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zxx
djarum orjinal bulmak su an için türkiyede sıfır denecek kadar azdır..
girişi çok az oldu elinde daha öncelerden kalan varsa satar orjinalle sahtesini içmeden ayıramazsınız..
resimdeki hediyeleri fabrika bize gönderdiği için bizde tüketiciye djarum karton alımlarında hediye olarak vermekteyiz
konu ile ilgili geniş bilgi almak için mesaj atınız..
satışlar devam ediyomu?_____________________________
-
lan hortlattınız gene konuyu _____________________________ -
selam beyler, afyonda nerden bulabilirim bu mereti , shop yok malesef burada, bir de shoplardakinde sigarada djarum logosu ne renkte oluyor _____________________________ -
forumda satan varmı djarum black ? _____________________________ -
satışı devam eden varmı _____________________________ -
Arkadşlar jarum black isteyen varsa 4 paket filan gönderebilirim. Fiyat önemli değil.. _____________________________ -
Arkadaşlar şu anda elinde olan varmı? Varsa almak istiyorum da. _____________________________ -
arkadaşlar elimde djarum black
goden virginia ve drum tütün
vardır almak isteyenler bana ulaşsın.
ürünler kesinlikle orjinaldir.
almak isteyenler bana ulaşsın.
djarum black paket:8tl karton:75tl
tütünler 50 gramlık:17tl_____________________________ -
Kırk yılda bir puro içerdim. Djarum Menthol denememle bütün tütün mamüllerinden tiksinmem bir oldu. Menthol ve karanfilin iğrenç karışımı acayip midemi bulandırdı. _____________________________ -
online alabileceğim bir site var mı gençler orjinal olarak _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X