Şimdi Ara

Dizüstüne İkinci HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, öncelikle konuyu dahili bileşenler bölümünde mi açsam dizüstü bölümünde mi açsam diye epey düşündüm, konu dizüstü ile alakalı olduğundan buraya açtım yanlış yaptıysam affola...
    Merak ettiğim; bazı notebooklarda ikinci hdd takmak için uygun slot çıkışı ve hdd için yer bulunuyormuş, Lenovo Y550 kullanıyorum, böyle bir durum sözkonusu mudur, ikinci hdd takabilirmiyiz? Mevcut harddiskim 320gb ve bana küçük geliyo, mümkünse öncelikle ikinciyi takmak istiyorum yok mümkün olmazsa da eskiyi çıkartıp daha büyük bi hdd takmak istiyorum ama bu sefer de orjinal hdd de bulunan w7, driverlar, kurtarma programı gibi bilgiler yeni hdd ye nasıl aktarılır onu bilmiyorum...yardımcı olacak fikir paylaşacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

• Bazı extreme modeller dışında harici harddisk yuvası olmaz çoğu laptopta. Seninkindede yok ne yazikki. Harici harddisk yada hard disk değişimi ile kapasiteni arttırabilirsin ancak. Yada bazı aparatlar var cd rom yuvasına harddisk takmayı sağlayan onlar ilede harici takılanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P3rF3cT55 -- 14 Mart 2011; 1:35:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.