Merhaba,Dell inspiron 600 m model laptopu monitöre (samsung syncmaster 923 NW) bağlayıp ikisinden de görüntü alırken,çözünürlüğü monitöre göre(16:9) ayarlamak istediğimde görüntü sadece laptopa geçti ve monitörde windows masaüstü resmi (doğa) kaldı,FN/F8 yaptığımda tam tersi oldu,tekrar bastım,bu sefer masaüstü resmi gitti,nasıl ikisinde birden görünmesini sağlayabilirim?...Umarım bu sefer doğru yere atmışımdır mesajı!!
Diğer monitöre farklı bir çözünürlük vermek istiyorsan. Kullandığın işletim sistemi ve ekran kartı sürücüne göre değişir.
Ekran ayarlarıdan yapabilirsin. Örnek XP kullanıyorsa masaüstüne sağ tıkla özellikleri gir ve sonra ayarlar kısmından 1ve2 monitör seneğinden 2.montörü seçip çözürlüğünü değiştrebilirsin.
Çözünürlüğü değiştirme vs. tamam da ,görüntüyü hem laptop hem de diğer monitörde aynı almak istiyorum(yani eski halindeki gibi,şu an sadece ikisinden birini seçebiliyorum ,diğeri ya hiçbir şey göstermiyor ya da sadece windows masaüstü resmi gösteriyor)
Fn F8 ile LCD+monitör seçeneği gelmiyormu?
Zaten gelirsede çözürlükler yanı olur. En mantıklısı ekranı genişletmek ve monitörü istenilen ayarda kullanmak.
FN+f8 ile kombinayonlarda,aynı anda iki monitöre birdn görüntü vermesi haricinde hepsini yapıyor,ya biri normal diğerinde sadece windows masaüstü resmi,ya sadece birinde normal diğerinde görüntü yok,ya da tam tersi oluyor..çözünürlük ayarından da vazgeçtim,sadece aynı anda ikisinden de görüntü almak istiyorum
aynen arkadaşlar aynı sıkıntıyı yaşıyorum çözümü bilen varsa ne olur yazsın acil lazım.