Şimdi Ara

Dizüstü yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    ıbm thinkpad lenovo R60 centrino duo m için ram yükseltme driver yükleme vs. gibi hatta ben ram yuvasını bulamadım dizüstünün teknik ve görsel şemasını bulabileceğim yerler konusunda yardım.



  • Şimdi Tam Olarak Yapmak istediğiniz nedir?
    Ayrıca Doğru Bır Tercih Yapmışsınız T60 Modellerımız çok iyidir.
  • Merhaba
    İlginize teşekkür ederim Binbaşım sorunum şu: bunun ram yuvasının nerde olduğunu öğrenmek istiyorum ki ramını yükselteyim. Ayrıca bunda tek bölüm var ve Vista Ultimate yüklü. bunu değiştirip xp profesyonel yüklesem olur mu?, Ayriyeten buna ait tüm driverleri türkçe olarak nereden bulabilirim? (parmak izi okuyucusunu çalıştıramıyorum yüklü değil kanımca, birde touc pad mausenin hem altında hem üstünde 3 er adet tuş var bunlardan alttakiler farenin sağ ve sol tuşu görevini yapıyor ama üsttekilerde aynı görevi yapıyoır, üstteki 3 ncü olan ortadaki tuş hiçbir işlev yapmıyor sanırım. bunların ne işe yatradığını venasıl çalışacağını bilmiyorum.
    Oh be tüm sıkıntım bu işte Binbaşım yardım isteğim bunlardır. Yrdımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkaraaslan -- 13 Temmuz 2007; 9:07:01 >
  • Öncelikle Ram Yuvaları ; Makinenin Altında Vidaların yanında resim şeklinde vardır 2tarafı tırtıklı olan resim simge ram yuvasıdır.
    Vista sorunu;Makinenize xp yüklerseniz Öncelikle Tüm driverları ındırmenız gerekirki buda yaklaşık 1.7 gb tutuyor TÜM driverlar fabrika fonksıyon setupları felan. Buda baya zamanınızı alır. genede (www.lenovo.com) adresinden searh kısmından makinenizin arka kısmında yazan (Type) Numarasını yazarak "Support & downloads " kısmına tıklayarak burdanda "Downloads and drivers" kısmından Makinenızın Model numarasını yazarak tüm driverlarınızı Güncel updatelerinizi Yükleyebilirsiniz.
    Tuş fonksıyonları Fabrıka konsolları sılmıs ısenız Tam gorev yapmaz.

  • Merhab
    Sevgili binbaşım ben makinanın arka kapağını klavye ile birlikte sökülüyor tamamen çıkarttım klavyeyide çıkarttım hdd de çıkarttım dvd rw da çıkarttım ama rama benzer hiçbirşey göremedim. sadece klavyenin altında dizüstü ramının yarısı büyüklüğünde bir devre var o kadar.
    Acaba başka sökülmesi gereken biryermi var dişye aradım ama yok. Aklım ermedi bu lenovoya
  • Ram slotu tam altında ufak bir dikdörtgen şeklindedir. Muhtemelen yanlış yeri söktün sen. Ram slotu bu kadar komplike bir yerde olmaz. Ki şahıslar ram takviye edebilsin ve bilgisayar garanti dışı kalsın veya servise para bayılın


    bknz:

     Dizüstü yardım
  • Merhaba
    msn adresim karaaslan38@gmail.com
    Sayımn binbaşım şu anda makinam yanımda daireden yazışıyorum başka bilgisayardan ve aldım elime arkasını çeviriyorum sadece hdd ayrı kapaklı ve vidalı diğer komple kapak var ve ram işareti gibi 4 adet işaret ve herbirinin yanında da vida var söküyorum hepsini ön taraftaki klavyeye bağlı vidalar ve sökülünce ram falan görünmüyor
  • ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/mobiles/42t7848_01.pdf


    bunun 72. sayfasında ramlerin yerini gösteriyor. Öndeki touchpad kısmında bir slot şeklinde. İstersen bir bakıver
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Ram slotu tam altında ufak bir dikdörtgen şeklindedir. Muhtemelen yanlış yeri söktün sen. Ram slotu bu kadar komplike bir yerde olmaz. Ki şahıslar ram takviye edebilsin ve bilgisayar garanti dışı kalsın veya servise para bayılın


    bknz:

     Dizüstü yardım



    sanırım T60 dan bahsedıyor sızın Gosterdıgınız Notebook Acer.

    msne ekledım Ordan gereklı Bılgılerı verır Yardımcı Olmaya çalışacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda -- 13 Temmuz 2007; 11:29:42 >




  • ArdaR verdiğim resim temsiliydi zaten. Örnek teşkil etsin diye. Ayrıca altta lenovo nun dökümanının adresini verdim belirttiğim sayfada ram slotlarını gösteriyor
  • Teşekkürler
    Bu arada arkadaşı ekledım msnden beklıyorum. Yardımcı Olmak ıcın
  • Merhaba Sevgli Binbaşım ve değerli arkadaşlarım, Evet akrobat reader ile gönderdiğiniz kullanım kılavuzundaki durumun aynısı ve ram plaka ile kapatılmış, vidası yok demekki tırnaklı. Eve gidince çıkartacağım ve bakacağım özelliğine görede yükseltebileceğim sanırım. Çok Çok teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Allah razı olsun cümleniz, cümlemizden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.