Şimdi Ara

Dizüstü tavsiyesi verebilir misiniz -ACİL-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krampon kelebeği -- 12 Mart 2021; 19:28:55 >

Ama benim tavsiyem 4000 TL civarına 1050ti ekran kartı 7800Hq işlemciye yonelmen olur. Senin işini görecektir. Ben bu özelliklere sahip omen kullanıyorum. Memnunum. Kalan para ile de daha çok kursa gidersin :)

Monsterın bir avantajı da sistemi bütcene göre özelleştirebilirsun. Mesela kullanacağım programlar için ram önemliyse 32 GB ram çıkartabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
  • krampon kelebeği K kullanıcısına yanıt
    Hocam o modeli 17inc. 15.6 inç model 5300tl. KDV yada gece indirimi ile 4490 TL'ye düşüyor. Bir de HP para iadesinden yararlanırsınız. 480 TL de öyle düşünüyor toplamda 4010tl ye geliyor cihaz. Vatan haftada bir indirim yapıyor zaten. Hp padesi ne diye soracak olurasaniz linki aşağıya bırakıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/eski-hp-si-olup-yeni-bir-hp-alacak-kullaniciya-480tl-ye-kadar-para-iadesi-kampanyasi--116696103

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesar_x -- 22 Eylül 2017; 23:55:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.