Şimdi Ara

dizüstü bilgisayarda RAID 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Toshiba'nın sanırım böyle bir modeli var.. Yani çift hard-disk'li ve RAID imkanı veren..
    .. ve kimbilir ne zaman çıkacak, İntel'in Laptoplar için bir sonraki çıkacak platformu (Centrino cinsi) RAID'i destekleyecek deniyor..

Şimdiki laptoplarda nasıl olabilir bilmiyorum.. Bir kere aynı bilgisayara hem ikinci bir hard disk, hem de bir raid-controller gerekecek..
    Hadi ikinci hard diski laptop içine değil de usb ile bağlasan olur mu? Belki de olur, ama yine RAID yazılımı laptop'ta olur mu, yoksa hardware RAID mi gerekir bilmiyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teasers -- 13 Şubat 2006 2:22:14 >
  • Aynı anda 2 HDD çalıştırmak pil dayanıklılığını ve ömrünü nasıl etkiler birde o konu var tabi 2 HDD nın çalışmasından doğan ısı ve Raid0 için veri kaybı riskinin notebook gibi bir platformda 2 katına çıkması da düşünülebilir.
  • Bi laptop görmüştüm bi ara 2 adet 100gb hdd raid 0 yapılmıştı. Dijital tv kartı 6600go 2gb ram 17" ws felan..

Var olmasına var ama boyut ve pil açısından zararlı. Laptopları üstün performans için neden alırlar anlamam zaten
  • öyle modelleri var.fakat piyasada pek dolaşmıyor.sony ninde bir modeli vardı.
  • manasiz geldi bana biraz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.