Şimdi Ara

Dizüstü bilgisayar alacağım. Bilgi verirmisiniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiyatı 1000 doları geçmeyecek bir dizüstü bilgisayar alacağım. Bu konuda teknik bilgim pek yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Bana ilk sorulan ne amaçlı alacağım oluyor. Bu kadar para vermişken, alacağım bilgisayarı sadece film, internet, müzik gibi şeylerde kullanırsam yazık olur. Zaten oyun da oynamayı düşünüyorum. Oyun için daha çok para ayırmak lazım olduğunu biliyorum ama bunu aşamayacağım.
    Kısacası 1000 dolara alabileceğim en iyi dizüstü bilgisayarı arıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

• Arkadasim 1000 dolara oyun bilgisayari bulmak zor olabilir..Ama Monster, Asus Toshiba nin yeni modellerine bakabilirsin..Ama 1000 dolara zordur gibime geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdemirbas

Arkadaşlar fiyatı 1000 doları geçmeyecek bir dizüstü bilgisayar alacağım. Bu konuda teknik bilgim pek yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Bana ilk sorulan ne amaçlı alacağım oluyor. Bu kadar para vermişken, alacağım bilgisayarı sadece film, internet, müzik gibi şeylerde kullanırsam yazık olur. Zaten oyun da oynamayı düşünüyorum. Oyun için daha çok para ayırmak lazım olduğunu biliyorum ama bunu aşamayacağım.
    Kısacası 1000 dolara alabileceğim en iyi dizüstü bilgisayarı arıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

hocam bence 1000 dolar bir laptop için çok büyük bir para değil hocam bence bu fiyata alacağın bi makinede keyif verici oynamak zor ..ancak alacagın makıne 2000 dolara yakın bısey olacak kı gusel bı oyun makınesı olsun..bence saydıgın ozellıklerı yapsın 1000 dolara alacagın makıne yeter yane...cunku hocam 1000 dolar demek 800 dolar +kdv demk yaklasık olarak bu paraya o makınelerı bulursan sukret bence...saygılar

• Alacağın laptopta muhakkak harici ekran karı olsun yoksa zor oyun oynarsın.İkinci el forumlarında istediğin fiyata uygun laptoplar var bi bak istersen
  • Bende bugün kız arkadaşıma alıcaz oyunla çok arası yok ama kararsız kaldım birbirine çok yakın fiyat model var... önerileriniz nelerdir... Ortalama 1000$ + kdv
  • Seçenek çok önce şu sorulara cevap bul: Ne için kullanılacak-ne kadar verebilirim.oyun düşünmüyorsan 1000$+KDV ye laptop çok.Bende A200 1CR var ekran kartı isteyen oyunlarda kasıyor.Onun dışında süper zarif, hafif bir alet.İyi araştır dostum forumları iyi incele satıcılara güvenme eğer 1nci derece akraban değilse
  • Arkadaşlar bende KDV dahil 1000 Dolar civarında bi laptop bakıyorum. Oyun oynamıcam sadece internet ve iş için kullancam. Bu paraya alınabilecek en iyi laptop hangisidir acaba..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende aynı dertten muzdaribim 1000ş+kdv ... 2 tane toshiba arasında kaldımA200 1CR ve A200 1m4 farkları neler bilen varmı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.