Şimdi Ara

dizi çekmek istiyorum ne yapmam gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hem çekip hem oynamak istiyorum arkadaşlar. ne okumak neler bilmek gerekir bunu gerçekleştirmek için ? çok iyi senaryolar var şuan tutacak...

• Adobe after effects kullanmayı bilen birini bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başrol kadın oyuncu rolünü bana verir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlymnSntrk

Adobe after effects kullanmayı bilen birini bul

basic olarak öğrenemezmiyim ? dediğin çok zor benim çevremde... 8 mp lik kamera ile neler yapabilirim ? (android)
  • şuanki ünlü oyunculara taş çıkaracak insanlara teklif yapmak üzereyiz ama bazı taşlar halen yerine oturmadı.senaryo hatta soundtrackların bazıları dahil oluşturuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: suluzırtlak

quote:

Orijinalden alıntı: SlymnSntrk

Adobe after effects kullanmayı bilen birini bul

basic olarak öğrenemezmiyim ? dediğin çok zor benim çevremde... 8 mp lik kamera ile neler yapabilirim ? (android)

Belki başlangıç seviyesinde bir şeyler yapabilirsin ama efektler ve profesyonel bir kamera olmadan pek tutmaz. Tabii işte ilerlersen profesyonel bir ekip ve yönetmen de lazım

• off of çaresizliğin gözü kör olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 mp kamerayla dizi falan cekilmez dostum. bence ekibini olustur ufaktan kisa filmler cek. youtubede falan begenilirse devami gelir zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

8 mp kamerayla dizi falan cekilmez dostum. bence ekibini olustur ufaktan kisa filmler cek. youtubede falan begenilirse devami gelir zaten.

haklısın.. 40 dk klasik bir dizi bölümü çekeceğiz duruma göre devam ederiz kamera mikrofon olduğu kadar işte...
  • Ayakta dur once.Sonra dizini kirip ayagini yukaei kaldir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.