Şimdi Ara

Dizgi & Tasarım &Renkli Mizanpaj yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Dizgi & Tasarım &Renkli Mizanpajlarda hangi program daha iyidir , test veya roman kitapları için farklı bi program kullanmak gerekiyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kotkas

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Dizgi & Tasarım &Renkli Mizanpajlarda hangi program daha iyidir , test veya roman kitapları için farklı bi program kullanmak gerekiyormu ?

Bu konuda Adobe InDesign öğrenip çalışmaları bu yönde yapmak bana göre en doğru yol olacaktır.
    InDesign ile kitap, dergi, katalog, takvim vb. tüm çalışmalar yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirEdmond

quote:

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Dizgi & Tasarım &Renkli Mizanpajlarda hangi program daha iyidir , test veya roman kitapları için farklı bi program kullanmak gerekiyormu ?

Bu konuda Adobe InDesign öğrenip çalışmaları bu yönde yapmak bana göre en doğru yol olacaktır.
    InDesign ile kitap, dergi, katalog, takvim vb. tüm çalışmalar yapılabilir.

Eyvallah hocam saolasın
  • quote:

Biraz geç oldu ama...
    Mizanpaj için önerim İndesign programı kullanacağın resimleri fotoları mutlaka Photoshop programı ile baskıya uyumlu hale getirmelisin ( Brightness - Contrast - Levels - Curves - Color Balance v.b En son resimin modunu CMYK yapmalısın yoksa Indesgn da hata verir.
    Çizim içinde Illustrator programını tavsiye ederim..

Bu üç program Adobe firmasına ait olduğu için birbirleri ile uyumlu ve bağlantılı çalışır..

Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logo Tasarımı Yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.