Şimdi Ara

Dizel araç için Chip Tuning (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
53.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam aracın hızlanma videosu falan var mı merak ettim.140 hp kulağa hoş geliyor.
  • @Akhilleus

Kendi çekimim.. (0-100 ; 9 Saniye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 22 Mayıs 2011; 0:27:37 >
  • 4 ileri tork konvertörlü otomatik vites daha da hoş geliyor
    maşallah jason, son hız nedir??
  • Maşallah 0-100 ü bile çok başarılı.Eminim 60-140 ı falan çoğu binek araca toz yutturur.Allah kaza bela vermesin.
  • İyi dilekleriniz için teşekkürler. Yakın zamanda ara hızlanma videoları da çekmeyi planlıyorum. Son hız deneme imkanım olmadı ancak 200'ün üzerini gördüm. Daha gaz pedalında mesafe vardı. Tahminimce 210-220 civarıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

4 ileri tork konvertörlü otomatik vites daha da hoş geliyor
    maşallah jason, son hız nedir??

Hacı dizel dizel diye söylenip durdun konularda bizim fındık motorlu atmosferik arabayı beğenmedin, gittim 1.9 TDI motorlu araba aldım şimdide şanzımana taktın kafayı.Tamam az daha bekle DSG li araba alıcam.

• DSG köpeğin olsun bee ne varsa eskilerde var,1.9tdi güzel,şanzıman da taş gibi,dizele 4 vites farketmiyor; sonata 2.0crdi 4 ileri bile keçi gibi o cüsseye rağmen.. kaldı ki senin kmlere kadar hizmet veren şanzıman sağlamlığını kanıtlamış oluyor tasarruf için tipronik arıyordum otomatikte ama zaten 1.9tdi az yakıyor,gerek yokoldu mu kademelerin dizilimi P-R-N-D-4-3-2 mi 3-2-1 mi?? 4 ileri passat tdi olduğunu bilmiyordum bak şanzıman yağını değiştir yola devam,7 ileri DSG gibi mekatroniktir,kavramalardır derdi yok.. civicle 2.vitesle kalktığım yeri bunla düzlüğe kadar geri geri gelip öyle kalkıyorum;baskı balata için şanzıman indirtmek işime gelmiyor

• 1-2-3-D-N-R-P bendeki .Normal hızlanırken deviri 1800-2300 arasında kalıyor ve akıcı bir şekilde vites geçişlerini belli etmeden hızlanıyor araç.Dizel olması büyük avantaj.Bu sayede bağırttırmaya gerek kalmıyor.Aracı aldığım gün şanzıman yağı dahil bütün bakımlarını yapıp verdi eski sahibi.

1.9 Dizel ve 1.8 atmosferiklerde 4 ileri kullanılıyor B5 Kasalarda.Diğerlerinde 5 ileri tiptronic.
    Vallaha ben çok memnunum.Biraz önce mazot aldım yol bilgisayarına göre 5.8 ortalamam var.Km sayacından hesapladığıma göre 6 litre.450 ş.dışı 400 km ş.içi kısa mesafe.
  • maşallah,hiç yakmasaymış
    senin kalosun videoları vardı,hızlanma-ara hızlanma falan,bunda da isterük
    bu bendenhttp://www.streetfire.net/video/seat-cordoba-14-pd-tdimegachips-tuned_2210733.htm
  • 0-100 ün fenaymış.Çip yaramış

Arabayı aldığım zaman tüketimle ilgili bi video çekmiştim o var sadece.Aslında bi kaç video daha çektim ama görüntü kaliteli değil diye koymadım nete.Uygun şartlar oluştuğunda passat ın da bol bol videosunu çekerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 22 Mayıs 2011; 19:33:37 >

• @rallier_61
    Hakikaten chip tuning yaramış..

@Akhilleus
    Connect'e alışığım ya o nedir öyle kokluyor resmen mazotu. Anlık tüketimi gösterdiğinden soruyorum , ortalamada ne yaktı?
  • Ankara dan Bursa girişine kadar 400 km ortalaması 4.3 tü.Sonra çevre yolunda epey bi 200-210 gittim 4.7 oldu.

Video nun çekildiği sırada 280 km yol gitmişim mazot ibresi kıpırdamamış.
  • tüketim demişsin de hacı passat psikolojisinde 90-140 kickdown ı da esirgememişsin gümüş rengine ve mavi kadranına hastayım..

chip yaradı,yaramaz mı hiç0-100 iyi de ,4350devir gibi 195te takılı kalması değil; halbu ki 4500e kadar yolu var tüm viteslerde..

Jason,hacim var-huzur var;1.5tonu 200e çıkarabilen bir machine
    Akhilleus, bundan sonra 2.5tdi A8 quatro bekliyoruz senden; 190-240kms arasındaki tüketim videosu ile
    vag grubunda genleşme tankına kadar dolduran pompacılar ve kalibrasyondan olsa gerek ibre bayağı bi zaman 1/1de takılı kalır,sonrası hızlanır

edit; Akhilleus yerine Akhellius yazmışım nedubu yaa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 22 Mayıs 2011; 20:52:54 >

• konu horlıyacak fakat elimde alman malı bir markanın bayiliği var piyasadakinin 3/1 fiyatına toptan satışlarımız vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: RASPUTİN06

chip uygulmasını beyne yüklettiğimiz zaman muayenede bi sıkıntı oluyor mu?

Avatarımdaki connect chipli , bugün muayeneden sorunsuz geçti..

Hocam uzun süre olmuş ama sizce 650-700 tlye megachips demi yaptırmakmı yoksa 350tlye ecu danmı yaptırmak daha sağlıklı olur hocam ? Birde sorun yaşadınızmı ? (Aradan 2 yıl geçmiş sorayım dedim )

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

quote:

Hocam uzun süre olmuş ama sizce 650-700 tlye megachips demi yaptırmakmı yoksa 350tlye ecu danmı yaptırmak daha sağlıklı olur hocam ? Birde sorun yaşadınızmı ? (Aradan 2 yıl geçmiş sorayım dedim )

Megachips de ecudan yapıyor. Box'i mı kastettiniz? Ben box yerine chip tuningi tercih ederim. Connect'e 15 binde yazılım yaptırmıştım ve 80 bine kadar sorunsuz kullandım. 80 binde otobandayken TDCI motorun kronik sıkıntısı olan yag pompası arızası sebebiyle motor yatak sardı, garantiden sıfır motor takıldı. Hala yazilimli olarak kullanmaktayim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Megachips de ecudan yapıyor. Box'i mı kastettiniz? Ben box yerine chip tuningi tercih ederim. Connect'e 15 binde yazılım yaptırmıştım ve 80 bine kadar sorunsuz kullandım. 80 binde otobandayken TDCI motorun kronik sıkıntısı olan yag pompası arızası sebebiyle motor yatak sardı, garantiden sıfır motor takıldı. Hala yazilimli olarak kullanmaktayim..

Bende zaten yazılım taraftarıyım hocam bu geçen sürede hiç ilginç bir olay yaşadınızmı ? Şöyle uzun uzun yazında okuyayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende zaten yazılım taraftarıyım hocam bu geçen sürede hiç ilginç bir olay yaşadınızmı ? Şöyle uzun uzun yazında okuyayım

Daha cok yolda yanyana geldiklerim ilginc seyler yaşadı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu hort olsun bakalım.

Audi a1 tdi 90 hp sahibiyim stronic vitesli

stronic vites olduğu için araçta sorun yaşanır mı ?

araç iyi güzel hızlanıyor hafif ancak ne bileyim sanki 1.6 motorum hakkı 90 hp / 230 nm değil gibi gözüküyor
  • BMW 5.20d 2011 model F10 kasa ya racechip pro2 taktım. Racechip e göre 184 hp - 235 hp oluyor 380 nm olan tork 485 nm. oluyor. Çok yüklenmedim arabaya ama arasıra yokluyorum. Evet fark etti. Son sürat denemek istiyorum. 5 kişi ile 230 u geçmemişti. 2 kişi ile 240 km yi görmüştü bu şekilde 255-260 km hız falan yapmalı sanırım. Sonucu yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.