Şimdi Ara

DİZ üstü soğutma ile bilgi istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.Bilgi:Lütfen...Bin selam...16'' Acer 6930g dizüstüm var.Zalman NC 2000 aldım.Bilgisayarımın altı soğuk.hissedilen bir sıcaklık yok.15 saat sürekli aralarla açık.Sorum: Üst sol taraf normal sıcak-ACABA NORMAL mi./ Zarar verir mi.USB Narita pervane ile soğutmayı düşünüyorum.. Bilgi lütfen..Bilgi AYDINLIKTIR.

• Nasıl normal sıcak ? Yani dokununca hissedebiliyor musunuz, bunu mu demek istediniz ?
  • Hocam--alt soğutma iyi (zalman nc 2000),hiç sıcak yok.hatta sağ taraf buz gibi.-benim sorunum sol üst taraf normal hissedilir. yani.üstten soğutma olur mu pervane ile.bilgisi olana. BİLGİ GELECEKTİR.
  • Anladım. Şöyle ki

Sahip olduğunuz laptop işlemcisi (zira benim laptopda sol üst bölümde bulunuyor) sol üst bölümde yer alıyor olmalı. Bu kısımda ufak bir fan bulunur ve hava değişimi için ızgara vardır. Doğrudan bu kısımdan hava iletebilirseniz sıcaklık sorununuz kalmayacaktır çünkü asıl soğutmanız gereken bölüm burası. Üstten hava üflemenizin faydalı olacağını düşünmüyorum çünkü doğrudan soğutamazsınız klavye ve ekrana hava üflersiniz. Laptop için en iyi soğutma zeminden olandır. Bir ihtimal yan taraflardan hava iletmeniz işe yarayabilir düşüncesindeyim. Eğer hava için ızgara bulunuyorsa.
  • Yüzbaşım sagol.Şimdi uyandım.Alt taraf iyi.Şİmdi gidip Narita usb pervane alacagm. ay evvel kullandım.ama bilgim yoktu. GERÇEKTEN DEDİGİN GİBİ sogutmuştu.Ama alet bozulur diye korkmuştum..Sonra pervene yi bozdum.
    SANADA çok teşekkür .Kafamdaki çelişki bitti..iyi yaşamlar...BİLGİ YAŞAMDIR.
  • Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.