Şimdi Ara

Diyetisyen maaslari?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanidiginiz biri var mi diyetisyen olan? Maaslari nasil?

Simdi maasa gore bolum secmeyinciler gelmesin ilgimi ceken 2 bolumun farklarini araştırıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukari

• devlette 2.500
  • Geleceğin mesleği insanların çoğu obez ve insanlar kurtulmak istiyor yazabilirsin...
  • Baska fikri olan?

• Devlette 2.5 civari.özelde de o civarlardadir.

• Ozelde o kadar dusuk mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    veterinerlik maaşları
    5 yıl önce açıldı
    Devlette İmplant Yaptirma
    11 yıl önce açıldı
    Psikiyatrist maaşı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diyetisyen gelecegi varmi? Yalniz internette is ilanlari pek bulunmuyor mezunlar nasil işe giriyorlar cok merak ediyorum?Birde maas durumu nedir bilgi verirmisiniz

• Bilgisi olan yokmu

• trabzonts6116 T kullanıcısına yanıt
    İş imkanı çok çok çok azaldı, artık yazılmaz. Yakında işsizler sürü olarak AÇIZ diyeceğiz.
  • Hocam çok fazla ünide açildi bubölüm.Seçme bence.Ben debir ara düşunuyordum ama işsiz kalanlarin olduğunu öğrenince vazgectim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • puanı bu kadar yüksek olan bi bölüm neden bu kadar az maaş alıyor? dişe yakın neredeyse puanları fizyoda öyle ikisini düşünüyorum bende o yüzden mezuna kaldım. iki buçuk az değil mi? hemşireler 4 alıyor?
  • sayısalcıyız_ kullanıcısına yanıt
    Muaynehane falan açılsa bence daha cok getirisi olur,devlette az malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • U. kullanıcısına yanıt
    Hortlatıyor gibi olacağım biraz ama bunu duyduğuma üzüldüm tercih etmeyi düşünüyordum şu an bayağı kafam karıştı...
  • Sağlık bakanlığının çıkardığı grafiğe gore 2023 te bak ne kadar çok mezun oluyor hatta şu aralar bile baga var diye dusunuyorum diyetisyen bitiren su an hep özel açıyor oda bir yere kadar
    Bu mesaja eklenen görseller:

Diyetisyen maaslari?

• quote:

Orijinalden alıntı: bizimkoyunmetalcisi

Sağlık bakanlığının çıkardığı grafiğe gore 2023 te bak ne kadar çok mezun oluyor hatta şu aralar bile baga var diye dusunuyorum diyetisyen bitiren su an hep özel açıyor oda bir yere kadar
    Bu mesaja eklenen görseller:

Diyetisyen maaslari?

ben grafiği pek anlayamadım, şimdi arz diyor o halde daha iyi olması gerkemiyor mu?

• bölüme göre maaş seçme
  • Hangi bölümleri düşünüyorsunuz?

• Yazmayın yahu bu bölümü çıldırdınız mı. Şahsen ben hep bilgisayar mühendisi olmak isterken mühendisliğin maaşları düşük ve bu meslek rahat bir meslek diye diyetisyenliği tercih ettim ama pişmanım. Bilgisayar mühendisliğinde ve diğer mühendisliklerde yine en azından maaşlar düşük, bizim meslekte direkt olarak iş yok. İki arkadaşıma 600 TL maaş önerdiler. Şaka yapmıyorum 600 TL. Ben şu anda iş arıyorum ancak hala bulamadım, çünkü çoğu yer tecrübeli istiyor. Ki Türkiye'de bölümü 4. açan üniversiteden mezun olacağım ve bütün hocalarımız 30 yıl üzeri tecrübeye sahip. Buna rağmen kimse iş başvurularıma dönmüyor bile. Özel ofis açanlar bir yere kadar ayakta kalacak sonrasında %960-70'i kapanacak, çünkü çok fazla işsiz olacağı için herkes ofis açmaya yönelecek. Yüksek lisans düşünüyorum, şansımı akademisyenlikten yana kullanacağım. Belki ailemin yanına döner ve orada bir ofis açarım yüksek lisans yaparken. Ama geleceğe dair planlarım arasında akademisyenlik dışında hayatım boyunca yapabileceğim bir iş göremiyorum bu meslekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U. -- 1 Haziran 2016; 13:54:49 >

• Fizyoterapist hakkında bilgisi olan var mı? Herkes maaş az falan diyor da ya da iş bulamazsın falan yer hazır orada kendi yerimi kurmak istiyorum ( tabi öncesinde bir kaç sene özel/devlet hastanesinde çalışacağım ) maaşlar ne durumdadır? Bölüm de diyetisyen gibi her yerde yok ( mf3 puanı ile gireceğim ygs2 ile değil )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.