Şimdi Ara

Diyarbakırspor küme düşüyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa ve İbb maçlarından hükmen mağlup kararı çıkarsa Diyarbakırspor kesin olarak Bank Asya'ya düşüyor.

• Beter olsun.
  • Çok saçma olacak 2 takım kafadan düşüyor. Hiçbir çekişme olmayacak. Bursa maç yapmadan 3 puan alacak. Bugün Diyarbakır yarın başka bir il bu hale gelir. Hepsini düşüre düşüre egeye kadar geliriz.
  • o zaman bursa ligde 1 inci sırada
  • Nelson'dan gelsin.

HAHA !
  • bu son dbakır olaylarından pek bi bilgim yok da taraftar mallık yapınca kulüp diye küme düşürülüyor onu çözemedim. ordaki oyuncular illa dbakırlı olcak diye bieşy de yok profesyonel adam hepsi takım niye zarar görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

bu son dbakır olaylarından pek bi bilgim yok da taraftar mallık yapınca kulüp diye küme düşürülüyor onu çözemedim. ordaki oyuncular illa dbakırlı olcak diye bieşy de yok profesyonel adam hepsi takım niye zarar görüyor.

galiba öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerde o gunler
  • küme dusurulmemelı seyırcısız oynama verılmelı.
  • diyarbakırspor ztn düşerdiki bence bişey değişmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

bu son dbakır olaylarından pek bi bilgim yok da taraftar mallık yapınca kulüp diye küme düşürülüyor onu çözemedim. ordaki oyuncular illa dbakırlı olcak diye bieşy de yok profesyonel adam hepsi takım niye zarar görüyor.

aynen o bencede saçma
  • Düşsün biz belki ligde kalırız =D
  • Şimdiye kadar düşürülmemesi hata.
  • Yaşayan halkın çoğunluğu yıkıcı olursa Diyarbakır bir gram gelişemez.
    Sonra neden geri kaldık, neden yatırım yok. Al sana cevabı, senin yüzünden takımının da başı yandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.