Şimdi Ara

Diyarbakır Halı Yıkama ) Halı Yıkama Faydaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diyarbakır Elit Halı Yıkama
    Diyarbakır Elit Halı Yıkama, kiri temizleyen ve halıyı eski haline döndüren eşsiz bir halı temizleme sistemi sunar. Diyarbakır Elit Halı Yıkama, altı yılı aşkın tecrübesi ile size en iyi halı yıkama hizmetini sunmak için çalışıyor. Diyarbakır’ın en büyük halı temizleme servisi olarak başarımızı değişilmez ilkelerimize bağlıyoruz.

    Halılarınızı son zamanlarda temizlediniz mi?

    Halıların birçok avantajı olmasına rağmen, önemli bir dezavantajı vardır: düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Birçok sebepten dolayı lekelenme ve hoş olmayan kokuları absorbe etme eğilimleri vardır; düzgün bir şekilde bakılmadığı taktirde aşınmış görünümlü ve renksiz hale gelirler. Elbette, bu sizin halılarınızı atmanız gerektiği anlamına gelmez! Aksine, onları uzunca bir süre iyi durumda tutabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey onları düzenli olarak temizlemektir. Halılarınızı temiz tutmak için gereken tek şey Güvenilir bir halı yıkama hizmetidir.

    ( Diyarbakır Halı Yıkama ) Halı Yıkama Faydaları

    Diyarbakır Elit Halı Yıkama, tüm toz parçacıklarını, yağlı lekeleri, Halı tozu, hayvan tüyü ve diğer birçok kir parçasını Temizler. Halıların temizlenmesi sadece bu kirlerin tümünü ortadan kaldırmaz. Bununla birlikte, Diyarbakır Elit Halı Yıkama, özel şampuanları ve Son teknoloji Halı Yıkama Makinelerini kullanarak halıdaki tüm bakteri ve kirleri kaldırır.
    Diyarbakır Elit Halı Yıkama, halılarınızı son teknoloji halı yıkma makineleri ile temizlediği için halılarda barınan bakteri ve mikroskobik canlıları yok eder ve sağlıklı bir yaşam sürmenize yardımcı olur.
    Yapılan araştırmalara göre sadece bir insanın bedeninden günde yaklaşık 1-3 gram ölü deri döküldüğü, ortalama büyüklükte bir evde yılda yaklaşık 4 kilogram toz oluştuğu, bu tozların birçok alerjik hastalıklara yol açtığı tespit edilmiştir. Yine araştırmalar sonucunda , alerjiyi tetikleyecek miktarda tozun toplandığı en tehlikeli bölgenin evlerde kullanılan halıların olduğu , evin en tehlikeli noktasının evin girişi, ikinci tehlikeli bölgenin ise odalardaki halılardır. Profesyonel bir halı temizleme hizmeti sizleri alerjik hastalıklardan korur.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.