Şimdi Ara

Diyarbakır'da TIR Dehşeti: 25 Ölü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diyarbakır Bismil'de katliam gibi kaza meydana geldi.

Batman-Diyarbakır karayolunun Salat köyü yakınlarında tuğla yüklü tırla midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 25 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen polis, jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri yaralıları Diyarbakır ve Batman'daki hastanelere sevk ediyor.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak ''Çok sayıda yaralı var. Acil şekilde olay yerine sağlık, sivil savunma, polis ve jandarma ekipleri ulaşarak yaralıları süratle hastanelere sevk ediliyor. İlk bilgilere göre kazaya şerit ihlali yapan tır neden oldu'' dedi.

İşte kazada hayatını kaybedenlerin bazılarının isimleri:

Hikmet Yolvaş (Şoför), Hamza Kahraman, Mahmut Güdük, Ömer Mızrak, Betül Turhan, Hüseyin Alpak, Emrah Bulut, Fatih Ceylan, Kadri Kurt, Ferhat Yolvaş, Enver Ceylan, Mehmet A., Suat Uyanık, Metin Yolvaş,

• aklıma geçtiğimiz bayrdamda, eskişehir-alpu yolunda olan, uzaktan akrabalarımızın can verdiği kaza geldi. resmen biçmiş tır ya
  • Abi Allah korusun ya bu nedir şuraya bak otobüsün içi dışarı çıkmış bildiğin resmen can pazarı tır gerçekten çok tehlikeli ya direk biçiyor
  • Geçmiş olsun, kötü bir kaza yaşanmış. Şu kazaya sevinecek kadar gözleri kör olmuş, insanlıktan çıkmış yaratıklar varsa eğer Allah'a havale ediyorum onları.
  • İçlerinde masum olan vatandaşlar varsa Allah rahmet eglesin..
  • iyi olmus dıyenlere:
    1-musluman olamazsınız
    2-turk olamazsınız
    3-ınsan olamazsınız
    DEFOLUN FORUMU KIRLETMEYIN

CAN BU CAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakodede

iyi olmus dıyenlere:
    1-musluman olamazsınız
    2-turk olamazsınız
    3-ınsan olamazsınız
    DEFOLUN FORUMU KIRLETMEYIN

CAN BU CAN

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Berbat.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Tır bildiğin biçmiş çok feci bir olay çok yazık. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

İçlerinde masum olan vatandaşlar varsa Allah rahmet eglesin..

bu nasil yorum , adam olmus neyin sucu olacak, ne demeye getiriyorsun?
  • Nasil bi hizla gidiyodun be serefsiz resmen trafik canavari bunlar.Resimler tuylerimi diken diken yapti.Allah rahmet eylesin olenlere yaralilara da acil sifalar.
  • yol durumuna bakılırsa tek gidiş yanlış görmediysem ? otobüsü biraz inceledim sanırım otobüs şöföru uyudu veya son anda toparlamak ıcın kendı oldugu kısmı (refleks olarak sofor kendı tarafını kurtarmaya çalışır ) sola kırmaya çalıştı hasar otobusun sag yonunde daha mevcut ..her neyse sonuç olarak tıra arkadan çarpmış olabılır..
    lakiN bende kamyon kullanıyorum ..istatistik yapcak olursak tır şöförleri otobüs şöförlerinden daha uzmandır ..
    kazadaki aile yakınlarına baş sağlışı yaralı olanlara acil şifalar versiN allaH..korkunç tablo ,,trafik 1 saniye boşluğa gelmez..

amaN hız yapmayalıM - uzun yolda ne acele işiniz olursa olsun uykunuz geldimi asla zorlamayıN ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaeL JacksoN qkN

yol durumuna bakılırsa tek gidiş yanlış görmediysem ? otobüsü biraz inceledim sanırım otobüs şöföru uyudu veya son anda toparlamak ıcın kendı oldugu kısmı (refleks olarak sofor kendı tarafını kurtarmaya çalışır ) sola kırmaya çalıştı hasar otobusun sag yonunde daha mevcut ..her neyse sonuç olarak tıra arkadan çarpmış olabılır..
    lakiN bende kamyon kullanıyorum ..istatistik yapcak olursak tır şöförleri otobüs şöförlerinden daha uzmandır ..
    kazadaki aile yakınlarına baş sağlışı yaralı olanlara acil şifalar versiN allaH..korkunç tablo ,,trafik 1 saniye boşluğa gelmez..

amaN hız yapmayalıM - uzun yolda ne acele işiniz olursa olsun uykunuz geldimi asla zorlamayıN ...

iftira atmadan önce haberi oku. her zaman olduğu gibi tır şoförü suçlu.kesin atletle tır kullanan kıllı barzonun tekidir.

• Ne olursa olsun onlarda insan be bu nasıl kazadır çoluk çocuk dehşetle ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Orijinalden alıntı: MichaeL JacksoN qkN

yol durumuna bakılırsa tek gidiş yanlış görmediysem ? otobüsü biraz inceledim sanırım otobüs şöföru uyudu veya son anda toparlamak ıcın kendı oldugu kısmı (refleks olarak sofor kendı tarafını kurtarmaya çalışır ) sola kırmaya çalıştı hasar otobusun sag yonunde daha mevcut ..her neyse sonuç olarak tıra arkadan çarpmış olabılır..

iftira atmadan önce haberi oku. her zaman olduğu gibi tır şoförü suçlu.kesin atletle tır kullanan kıllı barzonun tekidir.

arkadaşım sanırım diyorum mesajı dikkatli oku ?
    bizim bu haber üzerine tartışmamız ahlaklı bir davranış olmaz ..
    ayrıca mesajında şöyle bir yorum yapmıssıN ''her zaman olduğu gibi tır şoförü suçlu.kesin atletle tır kullanan kıllı barzonun tekidir' bu yorumu ne ye dayanarak yazdıN ? benimde arkadaşlarım tır şoförü ? burda otobüs veya tır suçlu olcak ki azrail can almak içiN bahane yaratıcak ?

AZRAİL Dört büyük melekten biri. Ruhları almakla vazifeli olup, Kur'an-ı kerimde Melek-ül-mevt yani ölüm meleği olarak zikredilmiştir. Bu büyük meleğin emrinde yardımcı melekler de vardır.İslam dininde canlıları öldüren, ölüleri dirilten, sağlamları hasta yapan, hastaları iyi eden yalnız Allahü tealadır. Azrail aleyhisselam ölüm hususunda bir sebeptir, vasıtadır..

• quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

Neyin suçumu olacak her ölen suçsuzmu oluyor öldü diye ? Benim ne demek istedigimi anlamak isteyenler anladı sen kendini zorlama.
  • pff herşeyde olduğu gibi bu konuda alamsız yere kaymış.insanlar bu zihniyette oldukları sürece türkiye bir trakya istanbul çorum maraş gene görücek yakın bir sürede.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

Neyin suçumu olacak her ölen suçsuzmu oluyor öldü diye ? Benim ne demek istedigimi anlamak isteyenler anladı sen kendini zorlama.

iclerinde masum olan vatandaslar varsa Allah rahmet eglesin demissin, burda birincil olarak herkesi suclu yapmissin - sonra eklemissin sucsuz varsa Allah rahmet eylesin. Yazdiginin manasini anliyacak bilgim var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.