Bildirim
DIY lambalı ampli nihayet bitti :) (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: S.Togay
Dali epicon 8 den mi bahsediyorsun?
Dinlemedim ama bu sefer dinlemeden kıyaslamadan sakın alma. Ön görsel Helicondan uzak değil
kesin mıknatıs operasyonu vardır :))
Kasadaki işçilik bir an paladdium serisini anımsattı.
/>
Çok farkı bir cihaz mıknatıstan tut yapıştırıcıya kadar ayrıntı manyagı bi cihaz tüm Avrupa cıhaz için pure sound yani saf ses diyorlar daha önce hiç bir hoparlörde bu terim kullanılmadı bakalım alternatiflerde var bakıyoruz şu an Wilson Sofia gibi magico gibi atc gibi bakalım merde bitecek bu yol
Paladyum duseldofta gördüm duydum helicon a yada benim operaya bile rakip değil bence tabi fiyatı da düşük normal dir yani klips öteden beri hiç sevmemedim ama sinema için iyi cihazlar thx serisini olduğu gibi alıp kuracaksın süper sinema olur ama bende sinema işçide azaldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 21 Temmuz 2013; 2:37:46 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eray operayı ilk alacağında sana biraz daha düşün demiştim desibelinden dolayı ki gerek oturaklı lambalıda gerekse hibritte yüksek desibel avantajdır diye. Hoparlör ile ampli karı-koca gibi uyumlu olmak zorunda.
Eğer ki satma niyetinde isen ve satarak alabileceksen mali olarak zaman kaybetmeden satışa çıkar hopalör dediğin dip fiyat çekmeyince ikinci elde çok hızlı giden bir unsur değil çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 21 Temmuz 2013; 2:40:31 > -
3000 Euro müşterisi hazır abi sorun yok gören duyan şaşırıyor ne dinlediğine şöyle yanına gidince anlıyorlar tanesi 40 kg ağaç ve piyano black ve deri derken çok heybetliler dinleyip aldım anfimde onla aynı çatı altında üretilen unision paylaşan 250 watlık bir cihaz olduğu için tam eşler yani muhtemelen anfi ile birlikte gidecek çünkü güzel bir ikili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 21 Temmuz 2013; 2:44:53 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Karı-koca Dediğim gibi hoparlörü ampli sattırır.
Gönlüne göre daha iyilerini almanı dilerim.
Fiyatları hatırlamak için baktımda helicon800 18.000 tl, epicon 35.000 tl ve paladdium 25.000 tl.
Fiyat anlamında hepsi tuzlu. Net bildiğim iyi pazarlık yap dalide kar marjı yüksek bilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 21 Temmuz 2013; 2:56:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: eraycelik80
quote:
Unforgivenetena fiyatlar yurt dışı fiyatı bizde daha fazla kaçarı yok malum vergisi, ithalatçı, bayii payları ile şişecek tabiki link te paylaştım fiyat konusunda fikir versin diye.
Erayım, Hi-end dediğimizde hani akla gelen popüler herkesin dilinde markalar vardır Krell, ASR , acoustic research gibi özellikle bu markalarda görseli düzgün bir tek ürün görmedim MC yanında. Daha önce dediğim gibi MC takıntım var. Ses kadar görseli de önemsiyorum. Bu demek değil ki en güzel görsel sadece MC de.
Fakat araba tutkunlarında bile BMV tutkununa daha iyisini üretmiş Mercedes'i bir türlü sevdiremezsin belki de onun gibi bir şey. Bu arada tüm doneleri MC de bulamaz da senin vurguladıklarında denk getirirsek rotanın dönmesi kadar doğal bir sonuçta yaşanabilir.
Başta söylediğim gibi herşey kıymetli üstadımız cantan'a bakar. Olmaz derse bu işler tartışmasız olmaz.
Eray aşağıdaki canavarı harbiden güzel buluyormusun, bulmuyormusun?
Abi sizin ekip guzel araştırın bakalım guzel seyler bulursunuz inşallah bizde takipte yiz
Hoparlor alicam fakat daha kafama yatan bir cihaz bulamadım ama forumdan cok bilgili bi abimiz tavsiyesi ile hoparlörde yeni bir çığır açan baska bir teknoloji kullanan epicon a dogru gidiyoruz sonumuz hayrola
Amerikan hayalet uçaklarının kara kutusu gibi mübarek... :) çok şık çooook
-
quote:
Orijinalden alıntı: eraycelik80
quote:
Unforgivenetena fiyatlar yurt dışı fiyatı bizde daha fazla kaçarı yok malum vergisi, ithalatçı, bayii payları ile şişecek tabiki link te paylaştım fiyat konusunda fikir versin diye.
Erayım, Hi-end dediğimizde hani akla gelen popüler herkesin dilinde markalar vardır Krell, ASR , acoustic research gibi özellikle bu markalarda görseli düzgün bir tek ürün görmedim MC yanında. Daha önce dediğim gibi MC takıntım var. Ses kadar görseli de önemsiyorum. Bu demek değil ki en güzel görsel sadece MC de.
Fakat araba tutkunlarında bile BMV tutkununa daha iyisini üretmiş Mercedes'i bir türlü sevdiremezsin belki de onun gibi bir şey. Bu arada tüm doneleri MC de bulamaz da senin vurguladıklarında denk getirirsek rotanın dönmesi kadar doğal bir sonuçta yaşanabilir.
Başta söylediğim gibi herşey kıymetli üstadımız cantan'a bakar. Olmaz derse bu işler tartışmasız olmaz.
Eray aşağıdaki canavarı harbiden güzel buluyormusun, bulmuyormusun?
Abi sizin ekip guzel araştırın bakalım guzel seyler bulursunuz inşallah bizde takipte yiz
Hoparlor alicam fakat daha kafama yatan bir cihaz bulamadım ama forumdan cok bilgili bi abimiz tavsiyesi ile hoparlörde yeni bir çığır açan baska bir teknoloji kullanan epicon a dogru gidiyoruz sonumuz hayrola
Abiciğim takipte olmak yetmiyor işte... Destek de gerekiyor bence ki emek veren üstadlarımızın da alın terinin az da olsa bir karşılık bulabilmesi için.
Ha bu işle uğraşmak çok ayrı bir zevk; zaman, tedarik ve maddiyat konusunda sıkıntı olmasa.
-
Mcintosh larda pre sikintili konudur. Kw larin altinda sesini begendigim modeli olmadi. Hi end midir o bile su goturur. Yalniz ikonik dizaynlari, uzerlerindeki meterler hi end in babasi -
-
-
mcıntosh mc275 yazısını biraz sola çeker ve yazının olduğu siyah kısımı yüzde elli büyütürsek oraya vu metre devresi atmak basit iş fakat bu sefer yüzde yuz kopya yapalım derim ki şu marka ve modelin bire bir aynısını yaratmış olalım diye. Özgün çizgiler içermesin. O keyfi fazlasıyla karakalem eskizden başlayıp, yarattığımız DIY lambalı amplide tattık zaten
McIntosh Laboratory MC275 22.000 dolar Amerika'da. Bildiğim kadar son nokta testler sonucu tartışılacak aralık bırakmamış hi-fi uzmanlarına.
Fakat nedense ben aşağıdaki mc 2301 de ısrarcıyım.
Bu modeli iyi analiz etmiş kimse varmı aramızda?
Farzedin ki TR de 60.000 tl biz tuttuk 8000-9.000 tl ye kopyaladık yürekleri hoplatmazmı, kim istemez!
İthalatçı firma hariç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 21 Temmuz 2013; 18:04:52 >
-
Sende bu yaraticilik varken birkac seneye bunu da uretirsin dostum. bekliyoruz....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendisini emanet bulsak is kolay olurdu ama nerede...
Yapilacak en onemli hamle bu durumda servis semasini bulmak. O sema tamir ve bakim amacli oldugundan tum icerigi detaylariyla barindirir. Hong kong siparislerine yine mahkum olacagiz
-
siz şemayı bulun, elimiz değil alet korksun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgivenetena -- 21 Temmuz 2013; 21:16:24 > -
Harbiden bomba :)
Dis kasa zorlamaz ama icini gormemekle beraber devasa trafolar barindirdigini tahmin etmek mumkun
Uzerindeki lambalari siparis etsek firmaya gumruk acisindan tanesini 100 dolar kes ve bahce atdinlatma lambasi olarak aciklamasini dekonta yaz demek gerekir ki adamlar bize icinden ne der supheli
bu cihazın marka ve modeli nedir? -
Amplinin arkasindaki kablo bile baba
Burada amaci da aslinda netlestirmek lazim. Bence amac buyuk bir kitlenin hi-end statusunde ulasmak istedigi fakat mali bede anlaminda bircok ticari zincirler sonucunda 50-60 bin tl lere kadar dayandigindan alisi hayal ve ya ertelemeye mahkum olan, uretimi sonrasi orjinali ile isteyenin kiyas yapma sansi bulabilecegi bir urun hedeflenmeli derim. Bu vesileyle gelinen sonuc saglikli degerlendirilebildigi gibi atiyorum 25 senelik sony tan80s e 5000 tl para harcayan hifi severlere yeni bir kapi acip imkansiza ulasmalarini yine atiyorum 8-9 bin tl ye saglamak gibi bir fayda tarifsiz bir keyif saglayacaktir.
Dostlar; hoparlörde,kablosunda vs... pişme süresi var. Acaba lambalı amplide de var da
ben mi bilmiyorum! Yahu her geçen gün dinletilerimde daha çok beğenim artıyor bu DIY çalışmada.
Sizin bilgisayarınızın bileşenlerine ne oranda yansır bu bilemem ama üşenmeden bir video daha
çektim kel alaka sıralı parçalar ile dinlerseniz buyurun...
http://www.youtube.com/watch?v=6oQ2pYx2jBM&feature=youtu.be
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X