Şimdi Ara

Divx sitesi yaptım sizce nasıl olmuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.fredcoder.com/divx/default.asp

tabi siteden film indiremiyosunuz sadece bende olan filmlerin detayları falan filan bana kolaylık olsun diye yaptım bu siteyi
    yazılımı farklı bi scriptten aldım ama baştan yazsam daha iyidi çünkü bütün kodları yeniledim
    tasarımıda divx ile ilgili olduğu için divx player şeklidne yapmayı uygun gördüm

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

• Valla bravo insan ne yapacağnı şaşırıyor boş kalınca sadece kendin için yaptın dostum he!
  • şimdi site bizim işimize yaramıyor mu? excelde yapsaydın listeni, o kadar uğraşmışsın, yazık değil mi emeğe şimdi.
  • emek harcamış yapmışsın helal olsun
  • film indireceksem ve film ariyorsam beyazperde.com a bakiyorum yada önce altyazı sitelerine ki altyazı olmayan filmi indirmeyelim diye..

kendin için olsa gerek site.. çünkü millet bilinen sitelere girip yorumlarıda okumak istiyor.. yorum vesaire olmayınca sinema film vs. hakında site kurulmaya değmez.. en önemli olay yorumlama yani.. senin site basit ama kendin için yapılmışşa ideal yoksa linkler ile imdb yada beyazperdeye ulaşmak zaten bizim ilk yaptoğımız şey..

o yüzden daha profosyonle taşımayacaksan siteyi kendini yorma excel ile yap gitsin
  • excel de listem var zaten veri tabanına tek tek girmedim bilgileri excelden direk access e yolladım :) benim bu siteyi yapmaktaki amacım şöyle mesela ben arkadaştayım yada bi arkadaş bana film soruyo şu film sende varmı diye direk adresi göndermek al burda olan filmler var diye onun için sadece bendeki filmler ve filmlerin özellikleri ve yapmışken iyi bişey olsun dedim bende böle bişi oldu ü
    yorumlar için teşekkürler
  • sende de ne sabır varmıs dostum valla tebrik etmemek elde değil ben üşenirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rundll

sende de ne sabır varmıs dostum valla tebrik etmemek elde değil ben üşenirim..

ama mesela o listenin hepsini oturup yapmadım 2 senedir divx işi ile uğraşıyorum o excel listesini yeni film indirdikçe yada bana geldikçe yavaş yavaş yaptım yoksa oturupta o kadar bilgiyi bende giremezdim ama yavaş yavaş pek koymuyo
  • farklı olmuş... tebrikler .. keşke soldaki yazılar hizalı olsaydı.. ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

farklı olmuş... tebrikler .. keşke soldaki yazılar hizalı olsaydı.. ;)

harflerde sorun yokta bi tek rakam linki aşağı kayıyo ondanmı bahsediyosun dostum ? ona bi çare bulamadım yaw menüyü büyütüncede bayağı genişlito site öel istemedim sence ne yapmalı ?
  • [Konu Dısı]
    fredcoder.com daha iidi:)İlk uyelerdendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_boombastic

[Konu Dısı]
    fredcoder.com daha iidi:)İlk uyelerdendim

nicki hatırlıyo gibiyim o siteyi elimde olmayan sebeplerden kapattım (yasal problemler) yoksa bende çok zevk alıyodum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.