Şimdi Ara

divx altyazısını filmin içine gömün.. küçük altyazı sorunu bitti.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
3
Favori
41.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • altyazı gömmek için vaktiniz bol olmalı.hele ki arşiviniz (divx) genişse boşuna bununla uğraşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 6 Kasım 2009; 18:53:58 >
  • PS3 ve 42inch LCD TV için optimum ayarları bilen var mı?Deneyen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

altyazı gömmek için vaktiniz bol olmalı.hele ki arşiviniz (divx) genişse boşuna bununla uğraşmayın.

AVIAddXSub

ile altyazıyı gömmek 10 saniye.
  • bu işlemi MKV dosyalar için yapabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doxx

bu işlemi MKV dosyalar için yapabilen var mı?

Mkv izlemek için dark cinemania aldım gerek kalmadı.
  • bendede iomega screenplay var ama MKV lerde altyazı çok küçük gösteriyor. buna bir çözüm arıyorum.
  • quote:

bendede iomega screenplay var ama MKV lerde altyazı çok küçük gösteriyor. buna bir çözüm arıyorum.

Valla arkadaşım benim bir kıl huyum var bir şeyin en son yazılımı çıkmadan eve alıp yada alacağım yerde test etmeden almam bunu alınacaya kadar 8 tane cihaz test ettim bu tam olarak işime yaradı aldım harika, bu forumda beğenmeseler bile harika, zaten birilerinin beğenmesi değil bizim beğenmemiz lazım.

Tv ne acaba bende samsung 6000 var oda süper, bir kaç media oynatıcım oldugu için sorun yaşamıyorum.

eger ugraşırsanız (çogu kişi ugraşmaz) farklı dönüştürme programları ile film, mpeg2 yaparak alyyazıyıda gömerek izleyebilirsiniz ama en az 1 saatiniz gider ben 2 yıl öyle yaparak izledim, gece atıyordum 10 filmi dönüştürücüye (total, Ultra Video Converter, Format Factory) gibi programlara sabaha kadar dönüşüm bitiyor altyazıda istedigim gibi büyük oluyor zevk ile izlerdim, üşenmezseniz yaparsınız yada yeni bir cihaz alırsınız.

• saolasın.
    tv lg5000 serisi eski model.
    sanırım bende bu gidişle yeni bir media player alacağım gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: River Kwai

quote:

saolasın.
    tv lg5000 serisi eski model.
    sanırım bende bu gidişle yeni bir media player alacağım gibi gözüküyor.

vala kardeş test etmeden burdan gazlama ile bi şey alma yanarsın, egreat gazladılar milete kumandası rezalet, yeni kumanda al süper dediler yani kekleme yolu.

samsung c530 var, herşeyi açıyor yenileme gerğei duymuyorum izlemek için yeterli diğer hususları bilemem
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.