Şimdi Ara

Divinity: Original Sin (2014) / Enhanced Edition (2015) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
14
Favori
31.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faltuner

http://www.nexusmods.com/divinityoriginalsin/? yada steam workshopta da var bazıları tabi oyunun orjinalse, bide modlar için yeni oyun açmak gerekiyor sanırım

ben baktımda bulamadım o 4 compain modunu linki ata bilirmisin denemek istiyorum
  • ChiDosHi C kullanıcısına yanıt
    Nexus Mods :: Divinity: Original Sin
    4 Character Creation
    http://www.nexusmods.com/divinityoriginalsin/mods/21/?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nisan'a giriyoruz hala şu vaad ettikleri yama haberinden ses sedaları yok... İşte bu yüzden bir oyun biter bitmez diğerine geçilmemeli, illakin geçiştirmeler oluyor böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 27 Mart 2015; 0:15:02 >
  • Affinity+/- Affection+/-

Bu iki terimin farkı ne arkadaşlar, oyun üzerindeki etkisini soruyorum. Teknik olarak ikisi de aynı manaya geliyor çünkü. Benzerlik, yakınlık, sevgi, duygusal bağlılık vs... anlamlara geliyor.

Bu iki değerin durumuna göre oyunun iki ana karakteri birbirleriyle bir dostluğa, iş arkadaşlığına veya iki zıt birine doğru gidebiliyormuş. çevirimizde buna ilgi ve alaka desek yanlış mı demiş oluruz. İkisi birlikte en uyumlu sözcük olarak böyle duruyor, yani türkçe'de bunu böyle kullanmaya aşinayız çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 30 Mart 2015; 0:25:06 >
  • Oyunla ilgili bir instagram hesabı açıldı, şöyle bir mani paylaştılar.

Dragon's scale and witch's hair,
    Take a peek soon, if you dare.
    Tooth of wolf and impish blood,
    Something wicked this way comes.

Divinity: Original Sin (2014) / Enhanced Edition (2015) [ANA KONU]

Ahanda haştegleri de bunlar, #divinity #originalsin #larianstudios
    Hardcore yamayla ilgili bir açıklama yolda gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 4 Mayıs 2015; 14:22:22 >

• Kickstarter
    Update 67: Announcing Divinity: Original Sin Enhanced Edition!!! · Divinity: Original Sin
    https://www.kickstarter.com/projects/larianstudios/divinity-original-sin/posts/1229909

Oyunun Enhanced Edition'ı geliyor, direkt ek oyun olarak geliyor değişikler fazlaca olduğu için. Orjinaline sahip olanlar bedavaya buna da sahip olacaklar.

-Bütün karakterlere seslendirme gelmiş. (eh pek de gerekli değildi bence...)
    -Yeni içerik, yeni görevler ve karakterler eklenmiş bolcana.
    -Yeni karakter özellikleri ve oyun modları (?!?) eklenmiş.
    -Hikaye baya bir elden geçmiş ve yeni bir son eklenmiş
    -Görsel ve ses efektleri tamamen elden geçmiş.
    -Arkası yarın

Yepyeni bir oyun oldu diyorlar, göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Kickstarter
    Update 67: Announcing Divinity: Original Sin Enhanced Edition!!! · Divinity: Original Sin
    https://www.kickstarter.com/projects/larianstudios/divinity-original-sin/posts/1229909

Oyunun Enhanced Edition'ı geliyor

Desene eyvah. Ek is cikaracaklar basima, mevcut halini bastan savamadik daha, bunların güncellemesi yaması yüzünden dosyalara yeniden başlayıp duruyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 15 Mayıs 2015; 12:59:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yazık ki hocam Gerçi ne zaman çıkacağı belli değil, yaz sonu gibi gelir bence ve komple ayrı bir oyun olacak yama gibi olmayacak.
    Daha kötü gibi aslınd, baştan yapılması gerekebilir ona, ana hikayede değişince.
  • quote:

Ne yazık ki hocam Gerçi ne zaman çıkacağı belli değil, yaz sonu gibi gelir bence ve komple ayrı bir oyun olacak yama gibi olmayacak.
    Daha kötü gibi aslınd, baştan yapılması gerekebilir ona, ana hikayede değişince.

Ana hikayeyi değiştiremezler bence, ufak tefek rutuşlar olur dil satırları büyük oranda özgünlüğünü korur, yeni satırlar eklenir. Ancak öyle karmaşık bir yapısı var ki o satırların bu nedenle çeviri uzuyor da uzuyor. O satırları birleştirmek işkence, yığının içinde karışık halde dağıtılarak yer alacak olması ayrı bir işkence.

• "A heavily rewritten story with a brand new ending" diyorlar ne yazık ki. Sonlara doğru biraz boşlanmış gibiydi hikaye oraya müdahale etmiş olabilirler.
  • quote:

"A heavily rewritten story with a brand new ending" diyorlar ne yazık ki. Sonlara doğru biraz boşlanmış gibiydi hikaye oraya müdahale etmiş olabilirler.

1 yıldır nasıl emek verdiğimi bir ben bilirim. Bu mesaj tüm şevkimi kırdı şu anda... Artık eski sürüme göre elimizden geleni yapar iki sürüm arasında tutarlılık varsa onun içinde bir şeyler düşünürüz, yoksa öyle kalır. anlamak isteyen eski sürümü oynar artık.
  • Kendimi felaket tellalcisi gibi hissettim şimdi.
  • Nasıl ilerleyeceğimi şaşırmış durumdayım önümde dosyalar açık ama ne yapacağımı bilmiyorum. Piyasadan kalkmış bir oyun için çeviri yapmış, beyhude çabalamış gibi hissediyorum...
  • Hangi classlar iyi?Hangileri daha efektiv ona gore sececegim de.Bir de skill kismi baya kalabalik simdi yanlis bir sey yapmayayim oyun boyunca en cok ihtiyac duuyacagimiz skiller hangileri?Kisaca bilgilendirirseniz super olur
  • Divinty oyunlarının o güzel müziklerini yapan Kirill Pokrovsky hayatını kaybetmiş, zaten hasta olduğu için Divinty: Original Sin'e yetiştirememişti müzikleri. Artık uzak diyarlardan çalacak kendi deyimiyle :/
    Güzel müzikleri yapardı, kötü oldu baya, huzur içinde yatsın...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.926367400756792.1073741827.154072634652943&type=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Haziran 2015; 15:47:02 >

• Allah rahmet eylesin müzikleri çok güzeldi oyunun ..
  • E3te biraz gösterdiler bir, eylül sonu gibi çıkacakmış piyasaya.Genel olarak yenilikler şu şekilde görebildiğim kadarıyla. Video konsol üzerinde ne yazık ki haberiniz ola.

-Wand ve el bombaları geliyor yeni silahlar olarak. Wandlar kalkan kullanmak isteyen büyücüler için ideal (veya 2 tane kullanmak isteyenler için ;)) El bombaları ise büyüye bulaşmam ben teknoloji ve bilim adamıyım diyenler için. Oklar gibi el bombaları da çeşit çeşit.
    -Dual wield gelmiş oyuna.
    -En ufak savaşlar bile elden geçirilmiş tek tek. Tamamen değişik bir oyun olacak bitirenler için bile diyorlar.
    -Baya bir seslendirme eklemişler yeni olarak.
    -Backstab yapabileceğimiz alan gösteriliyormuş iyi bir şekilde.
    -Yetenek sistemi değişmiş biraz ve "master" yetenekler gelmiş. Normal skillerden farklı olacakmış bu masterlar ve belli skillerde belli seviyelere gelince açılacak ya da güçleneceklermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 16 Haziran 2015; 12:40:49 >

• -NPC lerin özelliklerini inceleyebiliyoruz artık savaşta. Ne kadar canı varmış, ne kadar güçlü v.b.
    -Büyü/yeteneklerin kullandıkları AP değişmiş komple. Çok basit büyülerin azaltılmış miktarı ve güçlü olanların da arttırılmış.
    -Birbirine benzer büyüler/yetenekler elden geçmiş, fireball/iceball gibi.
    -Taş/kağıt/makas yerinde duruyor.
    -Görev eşyaları ortak envaterde duracak. Seçili karakterde yoksa bile kullanılacak.
    -Hardcore mode gelecek Tactician mosu ismiye.
    -Bir de Honor mode geliyor. Tek save var ve ölünce siliniyor.
  • Enhanced edition oynanışı ve soru-cevap.

• İlk oyunu alıp bitirmemiştim. Senaryo yine aynı mı ve bu sürümü ilk oyunu alanlara ücretsiz verecekler mi? Eğer öyleyse EE'yi bekleyip bitireyim :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.