Şimdi Ara

Divine Souls ( Sonunda > 14 Aralık OBT) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
0
Favori
29.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iskender000

bu oyunda Land Of Chaos Online gibi olmaz işallah party yapıp haritaya girip pvp yapıyolar hiç benim tarzım degil

Değil merak etme. Dungeon sistemi var işte nasıl diyim. Wow daki ya da Ddo daki gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F T Y

BU oyunda tek ırkmı olacak acaba ? martial empires gibi olmasa bari

Videolarını izlemişsen martial empires gibi olmadığını anlarsın zaten.. Bu oyunda action hat safada ..Boss keserken bile playerlik ön plana çıkıyor .. Diğer mmorpgler gibi pazar kurma , party ile exp kasma , belki pvp alanları , cabaldaki gibi ilerdeki levellerde ırkını seçme , itemlere + basma , guild sistemi mutlaka vardır ..
  • Stress test iğrenç ötesiydi yeminle.
  • bu oyundaki oda sistemi nasil ben onu tam anliyamadim s4 dekş gunzdaki gibi filanmi yoksa başkabi sistemmi war heralde açik harita yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: <<Dewil>>

bu oyundaki oda sistemi nasil ben onu tam anliyamadim s4 dekş gunzdaki gibi filanmi yoksa başkabi sistemmi war heralde açik harita yoktur

Dragonicanın aynısı
  • dragonica oynamadim açiklarsan
  • Wowdakinin benzeri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

bu oyundaki oda sistemi nasil ben onu tam anliyamadim s4 dekş gunzdaki gibi filanmi yoksa başkabi sistemmi war heralde açik harita yoktur

Dragonicanın aynısı

Allah Yandık ya Dragonica Nin sistemini Hic sevmiyorum yaw !
  • walla alışıcaz artik böyle güzel bi oyunda katlanilcak bi şey
  • Dragonia derken .. Hiç oynamadım biraz açıklarsanız sevinirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

Dragonia derken .. Hiç oynamadım biraz açıklarsanız sevinirim ?

PvP için oda kuruyorsun.
  • yaw peki açik hatira olucakmi sen bana onu söyle görew yapabilicegimiz ne bilim böyle level kasabilicegimiz acik harita oda olayi tamamda açik haritada lzm
  • quote:

yaw peki açik hatira olucakmi sen bana onu söyle görew yapabilicegimiz ne bilim böyle level kasabilicegimiz acik harita oda olayi tamamda açik haritada lzm

Soru sormadan önce lütfen Türkçe'ni düzelt. İnan insanın cevaplayası gelmiyor.
  • böyle işte hizli yazmak için bir kaç harf yada nebilim bikaç işaret atlaniyor we V yerine W yaziorum el alişkanlığı naparsin :D
    cevap wericekmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi <> -- 9 Temmuz 2010; 3:23:31 >
  • Oyun Sadece Odalar halinde mi yani ? Ben Zannetmiştimki Açık Haritada Oyun olcak Yanlizca Pvp si Odalarda olacak ?
  • Yok yav açık harita marita yok. Bildiğin dungeon işte partiyle giriyon önce trashleri temizliyon sonrada bossu kesiyon.
  • acik harita olsa daha güzel olurdu fakat odali oyunlarda güzel oluyor yerine göre s4 güzeldi mesela bunda bossda kesiomuşuz bu daha iyi
  • Arkadaşlar bu konuyla ilgili şu sıra çok sıkıntı çıkıyor. Lütfen düşüncelerinizi saygı çerçevesi içinde birbirinizi rencide etmeden ifade edin eğer illada tartışacaksanız pm ya da çoklu konuşma programlarına gidip sorununuzu buralarda halledin.

İyi Forumlar.
  • Arkadaşlar sitede şöyle bir şeyler yazıyor

Hello Divine Soulers,

Closed Beta 1 (CBT1) is right around the corner! CBT1 will start on July 14th at 3pm PDT and will wrap-up around July 19th. Here is a list of things you can expect in CBT 1:

● You will be able to level your character up to level 40. There will be well over 100 items including armor, belts, shoes, gloves, and access to a wide assortment of weapons for each class including rare, unique, and divine types.
    ● Game play for CBT1 will be diverse, including over 80 quests per class (excluding side quests!) and 5 maps with 20 different dungeons. There will also be 2 PvP dungeons to go toe-to-toe in! There will also be 50 types of foes and monsters waiting to challenge you in the wild!
    ● Battle with your friends via the Buddy System or meet new people and take on the world with the Party Matching System.
    ● Both items and skills will be enhanceable via the Item and Skill Enchantment Systems.
    ● Join a guild or start your own with the Guild System.

We are looking forward to seeing you in the game on July 14th!"

Buda Translate Çeviri

Çeviri: 
    Merhaba Divine Soulcular,
    CBT1 14 Temmuz Türkiye saati ile 13:00 da başlayacak ve 19 Temmuz civarında ise tekrar kapatılacak. Aşağıda yapabileceğini düşündüğümüz şeylerin listesi var:
    ● Level 40'a kadar kasabilirsiniz charınızı. Yaklaşık 1000 item eklendi zırhlar, kemerler, ayakkabılar, eldivenler ve her class için çok çeşit silahlar, nadir, benzersiz ve ilahi derecelerinde.
    ● CBT1 oynanışı için farklı, 80 tane görev eklendi her class için, ve 5 harita ile 20 farklı zindan eklendi. Ayrıca 2 PVP zindanı var. Ayrıca 50 çeşit düşman ve canavar sizinle vahşice dövüşmek için bekliyor.
    ● Arkadaşlarınızla Buddy System (Arkadaşlık sistemi) üzerinden savaşabilirsiniz veya yeni insanlarla tanışıp Party Matching System ile onu dünyaya alabilirsiniz.
    ● Item ve skilller, Item and Skill Enhantment Systems yoluyla yükseltilebilicek.
    ● Bir guilde girebilir veya kendi guildinizi kurabilirsiniz.

Sizi oyunda görmek için 14 Temmuz'u dört gözle bekliyoruz

Ayrıca Herkez Hangi karekter Olacağını Yazsın Ben Demir Yumruk Olcam :D
    Ayrıca Dragonica Sistemi Şöle Levellere Göre Mapvar. Oyunda LobbyeRoom Sistemi Yok. Dragonicada 1 Levelik Kisilerin Kasilacagi Yer Var İleri Gidiyorsunuz 2-3 Oluyor. Sonra Onunuze Teleport Cıkar +4 Levellerin Kasılacagı Yer Gelir Ordada 4-5-6 Level Canavarları Olur Bu Sefer Yine Teleport +7 Mape Gelirsiniz. Dragonicanın Sistemi Böle Olur. Dünya İçinde Oda Gibi Bir Şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 10 Temmuz 2010; 16:30:18 >

• oda güzel açik haritamsi bişe hiç yoktan iyidir en azindan lobby ile ugraşmicaz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.