Şimdi Ara

Divan Edebiyatı Okumak İstiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ömer Hayyam-Rübailer okuduktan sonra eski dilde yazılmış kitaplara karşı sempati oluştu.Hatta aruzu çok süslü bulan ben artık "sanat budur be! " demeye başladım.Tavsiye edebileceğiniz kitaplar,tarihi kitaplar varsa önerilerinize açığım.

• acikcasi direkt kitap oneremeyecegim ama kitabevi onerebilirim.bilhassa diyanet kitabevi ve akçağ da bu tarz kitaplar cok fazla eger yasadiginiz yerde bu iki kitabevinden biri varsa gidip canli kanli kotaplari inceleyip alabilirsiniz ancak nettten daha uygun olur benim icin diyorsaniz yine de gidin kitabevlerinde ilgili gorevliye sorun sizi yonlendirsin ilgili raflara ve inceleyip istediginizi kaydedin sonra da netten alin. bu iki kitabevinden bos cikmazsiniz hem karistirdiginiz kitaplar size hitap ediyor mu hosunuza gidiyor mu diye de tetkik etme imkaniniz olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acikcasi direkt kitap oneremeyecegim ama kitabevi onerebilirim.bilhassa diyanet kitabevi ve akçağ da bu tarz kitaplar cok fazla eger yasadiginiz yerde bu iki kitabevinden biri varsa gidip canli kanli kitaplari inceleyip alabilirsiniz ancak nettten daha uygun olur benim icin diyorsaniz yine de gidin kitabevlerinde ilgili gorevliye sorun sizi yonlendirsin ilgili raflara ve inceleyip istediginizi kaydedin sonra da netten alin. bu iki kitabevinden bos cikmazsiniz hem karistirdiginiz kitaplar size hitap ediyor mu hosunuza gidiyor mu diye de tetkik etme imkaniniz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biravucgokyuzu -- 1 Ocak 2014; 0:16:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Divan edebiyatı okumak zor iştir. Tavsiye kitap olarak Fuzuli Divanını ya da Necati Bey Divanını öneririm. Dilleri sadedir. Ama bitiremezsen de şaşırmam. Sen de şaşırma. Nice adam biliyorum bir divanı bitiremeden edebiyattan mezun olmuş. Ha bir de Dergah Yayınlarından Fuzuli'nin "Leyla vü Mecnun"u güzeldir. Hem her sayfada manası da yazar. Kolay gelsin. Eğer dediklerimi alır da beğenirsen içinden bir teşekkür et. Beğenmezsen de küfretme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Divan edebiyatı okumak zor iştir. Tavsiye kitap olarak Fuzuli Divanını ya da Necati Bey Divanını öneririm. Dilleri sadedir. Ama bitiremezsen de şaşırmam. Sen de şaşırma. Nice adam biliyorum bir divanı bitiremeden edebiyattan mezun olmuş. Ha bir de Dergah Yayınlarından Fuzuli'nin "Leyla vü Mecnun"u güzeldir. Hem her sayfada manası da yazar. Kolay gelsin. Eğer dediklerimi alır da beğenirsen içinden bir teşekkür et. Beğenmezsen de küfretme.

Dergah Yayınlarına bakacağım,teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.