Şimdi Ara

Disney Plus reklamlı abonelik yurt dışında açıldı: Yüksek kalitede tam içerik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Disney Plus reklamlı abonelik yurt dışında açıldı: Yüksek kalitede tam içerik!
    Disney Plus reklamlı temel paket, Amerika’daki abonelere sunuldu. Önümüzdeki yıl diğer ülkelerde de kullanıma sunulacak olan reklamlı Disney+, Netflix’in reklamlı aboneliğine kıyasla içeriği çok daha kaliteli sunuyor ve eş zamanlı daha fazla kişinin izlemesine olanak tanıyor.



    Ayrıca Bkz.Disney Plus Türkiye fiyatları zamlandı! İşte güncel Disney+ fiyatı



    Disney Plus reklamlı abonelik özellikleri



    Reklamlı Disney Plus, abonelerin içerikleri yüksek kalitede (IMAX ile genişletilmiş en boy oranı, Dolby Vision, 4K Ultra HD, HDR10) izlemesine izin vermekle kalmıyor, aynı zamanda aynı anda dört cihaza kadar izlemenize olanak tanıyor. Reklam planda Disney+’ın tüm içerik kataloğu var. Grup izleme, SharePlay ve Dolby Atmos da ilerleyen zamanlarda eklenecek.



    Kıyaslama açısından, Netflix’in reklamlı temel planda aboneler içerikleri en yüksek 720p HD kalitede izleyebiliyor ve aynı anda yalnızca bir cihazdan izleyebiliyor. Ayrıca lisans kısıtlamaları sebebiyle Netflix’in içerik kitaplığının yaklaşık %5 - %10’u eksik.



    Disney Plus temel paket, Netflix’in reklamlı temel planı gibi film ve dizileri indirip internetsiz (çevrimdışı) izleme seçeneği sunmuyor.



    Disney Plus reklamlı abonelik fiyatı ne kadar?



    Disney+ temel planda reklamlar 15, 30, 45 saniye arasında değişecek. Disney Plus reklamlı abonelik fiyatı; aylık 7.99 dolar.




    Kaynak:https://techcrunch.com/2022/12/08/disney-launches-its-ad-supported-tier/







  • Bu reklam aralığı nasıl oluyor? 15,30,45 aralığı nasıl olacak merak ettim

  • Exxen sektöre yön veriyor

  • 45 dk veya 1 saatlik bir dizi bölümünde en az 4 reklam garanti olacaktır. İçeriğin süresi uzadıkça reklamların sayısı da artar. Bahsettiğiniz aralık genelde kısa reklamlardan filmin ortalarına veya sonlarına doğru uzun reklamlara (üst üste 2-3 reklama) dönüşüyor.


    Browser'da uBlock Origin veya AdGuard gibi eklentilerle reklam kısımları atlanabiliyor. Fakat en iyisi ve sorunsuzu yine 3-5 dolar fazla ödeyip reklamsız pakete abone olmak. ABD'de çoğu kişi sık sık kullandığı platformlara reklamsız, daha az kullandıkları platformlara özellikle BF gibi günlerde reklamlı paketlerine abone oluyorlar. BF'de birçok platform reklamlı paketini 1 yıl boyunca aylık $1 veya $2 gibi komik fiyatlara satıyor. Gelecek BF'de tekrar devam. :) O yüzden korsan (torrent, vs.,) fakir ülkelere kıyasla çok daha az oluyor.

  • taha178 kullanıcısına yanıt

    @taha178 CBS All Access ve Hulu'da yıllardır vardı ki, büyük ihtimal bunlar bu iş modelini çıkaran şirketler bile değillerdir. Exxen büyük ihtimal oradan gördü. Yani değil sektöre yön vermek Disney+ gibi bir şirketin karar vericilerinin Exxen'den haberleri bile yoktur. Disney Plus reklamlı abonelik yurt dışında açıldı: Yüksek kalitede tam içerik! 

  • Der Meister. kullanıcısına yanıt
    r/whoosh

  • Adamlar fakirler için reklamlı aylık 7.99 dolar abonelik çıkarmış. Sonra aklıma doların 18,66 olduğu geldi. Thanks Obama!

  • DemirAylak kullanıcısına yanıt

    @DemirAylak Türkiye'de birçok kişi bu iş modelini Exxen ile tanıdı, haliyle bunu ciddi ciddi yazıyorlar. O yüzden r/woosh'luk bir durum olduğunu düşünmüyorum.

  • Önce izlemeye başladığımız bir şey yarım kalınca. Bunu listeden kaldır seçeneğini eklesinler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.