Şimdi Ara

Disney Jr. geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çocukların severek izlediği Playhouse Disney, 2-7 yaş arası çocukların keyifle izleyebileceği Disney Junior kanalına dönüşüyor!

Disney Jr. geliyor!

Disney Junior’ın vizyonu, ebeveynler ile bir arada çalışılarak yaratılmış. Disney Channel Orta ve Doğu Asya ve Gelişen Pazarlar Başkan Yardımcısı Maciej Bral, Disney markasından ne beklenildiği konusunda kapsamlı bir araştırma yaptıklarını ve tüm içeriğin anneler tarafından onaylandığını ifade ediyor. Disney’in araştırmalarına göre; anneler, çocuklarını en iyi şekilde yetiştirdiklerine dair kendilerini güvende hissetmek istiyor. Çocukları için iyi ve yararlı içerik talep ediyorlar. Nihayetinde Disney Junior’ın animasyonları ve dizileri, ailelerin tüm bu düşünceleri ve beklentileri üzerine geliştirilmiş.

NELER İZLEYECEĞİZ?
    Maciej Bral’in favori Disney şovu “Fineas ve Förb”! “Onları seviyorum” diyor. Peki, Disney Junior’da bizi ne gibi şovlar bekliyor? Tabii ki Disney’in eşsiz klasik hikaye anlatıcılığı mirasını sevimli karakterler, müzik ve oynarken öğrenme ile birleştiren birbirinden eğlenceli programlar... Gülmeye, şarkı söylemeye, dans etmeye ve her şeyin ötesinde, eğlenmeye teşvik eden yapımlar... Bral, Disney Junior’ın “Disney Mickey Fare'nin Kulüp Evi”, “Orman Kavşağı”, “Tamirci Manny” ve “Özel Ajan Oso” gibi en sevilen çizgi dizilerin yeni bölümlerine yer vereceğini ama bunun yanı sıra seyircisini, “Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları” gibi taptaze şovlarla da tanıştıracağını söylüyor. Disney Channel’ın Avrupa üretim merkezinin yarattığı ve BAFTA Ödülleri’ne aday gösterilen “Orman Kavşağı”nın 2. sezonu da, ilk kez Disney Junior’da yayınlanacak şovlardan. “Orman Kavşağı”nın bu başarısı üzerine Disney Junior’un global içeriğine, yerel üretim ve yerelleştirilmiş çok platformlu formatlar ekleneceğini de duyuralım.

DISNEY JUNIOR İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Disney Jr. geliyor!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.