Şimdi Ara

Disk Sağtuş Dil Karakter Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hiçbir şekilde bundan kurtulamıyorsunuz herşeyi denedim ve sonunda kendim bir formül geliştirdim. Anlatayım: Öncelikle sağlam bir hdd bölümü veya başka bir bilgisayarın hdd sindende olabilir AUTORON ve benzeri dosyaları sağlam bir usb belleğe kopyalamanız gerekiyor . Bu dosyaları görebilmeniz için klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster seçeneği ve Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğini kaltırıp C veya D nin içini açarak bütün bu autoron ve benzeridosyaları görebilirsiniz. Bu dosyaları yedekledikten sonra sorunlu olan bölümlerden bunları silin . Birşey daha var bunları silsenizde otomatik olarak yine geliyor önce windows klasörünün içinde de bu dosyalar gizli olarak kendini atıyor, bunları silin 2 veya 3 dosya olacak zaten kendilerini belli ederler autoron.exe veya bat olacak bunları mutlaka silmeniz lazım. Sonrada C ve D den tabi bunlardada varsa problem. Sonra sakın bilgisayarı yeniden başlatmayın autoron dosyaları olmadan bilgisayar açılmaz hatta bu dosyaları sildikten sonra hangi bölümden sildiyseniz bu bölümleride açamazsınız. Şimdi usb ye sağlam olarak aldığımız autoron dosyalarını kopyala deyip hangi bölümün sildiysek o bölümün üzerine yapıştır yapıyoruz . İşlem bitmiştir..




  • yontemde bi hata var,
    saglam autorun dosyasi die bisi yokki,
    diskler ve usbler saglamsalar, autorun sızda calisirlar.
    aslinda benim hicbi diskimde autorun dosyasi yok, cogundada oldugunu sanmiyorum.
    yenin yonteminde ici bos yeni bi usb taktiginda ve sag tikladiginda bu buldugun cozumden sonra o japonca zimbirtilar cikiyor mu?
  • erselozkan,
    dejaay arkadasin soledigi yontemi denedin mi???? dejaay oneriyorsa bi bildigi vardir.
  • Arkadaşlar ben denemedim ama bekleyemedim ve kendimce bu yöntemi buldum bidaha başıma gelirse bunuda denerim. Lancelot_Real ben o dosyaların adlarını tam hatırlamıyorum onun için öle yazdım şimdi baktım autoexec.bat dosyası ve yanında bikaçtane daha var ve sistem kurulu hdd de gözükür. Fakat eğer virüs bulaşmışsa autoron dosyalarıda görülüyor, ben bunları yukarıda yazdığım şekilde temizledim ve sağlam sistemli bir hdd nin dosyalarını onun yerine yapıştırdım oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.