Şimdi Ara

Disk birleşticisini çalıştıramıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , yerel disk özelliklerinden, disk birleştiricisine tıklıyorum. şöyle bir uyarı veriyo.
    "Disk birleştiricisi programı bilgisayarınıza yüklü değil .Yüklemek için , Denetim Masasından Program Ekle/Kaldırı tıklayın.".
    Program Ekle/Kaldır- (windows bileşenlerini eklekaldır) kısmında disk birleşticisiyle ilgili birşey yok. acaba daha önce çalışan programlar nereye gitti.

Disk birleştiricisinin, dışında Yönetimsel araçların içindeki "Bilgisyar Yönetimi","Hizmetler", "IIS" vs. leri de çalıştıramıyorum. Bunları bilinmeyen dosyalar gibi görüyor.Bu dosyayı çalıştırmak için listeden program seçin diyor.

bilgisayrıma visual studio .net i kuruyordum ve ram lerim yüzünden bir çok kez bilg. reset atıp durdu. acaba ondan kaynaklanır mı.
    disk birleşticisi ve diğer. programları tekrar kullanabilmem için sizce ne yapmam gerekiyor

• windows bileşenlerinden donatılar ve hizmet programlarını kaldırıp yenden kur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewelfener

windows bileşenlerinden donatılar ve hizmet programlarını kaldırıp yenden kur.

bunu da denedim. olmadı.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 14 Ocak 2006 0:35:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.