Şimdi Ara

Dişim kırıldı, çektireceğim, acır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaki dislerimden biri kırıldı. Çekecekler.
    Daha önce yaptırmış olan biri varsa acıyıp acımayacağını söyleyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 27 Kasım 2017; 13:49:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kırılan dişi doldurma imkanları yok mu varsa ben olsam onu yaptırırdım. Diş çektirince ağızda pek iyi görüntü oluşmuyor diye biliyorum.

• Acımıyor da kökünü çıkartması zorlarsa sıkıntı biraz . Çenen kırılıcakmış gibi oluyor. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba yok hocam. Çünkü büyük bir parça kırıldı.

• Yorumunuz için teşekkürler hocam

• benim bi dişimi çekmişlerdi aynı arkadan damağımda bir yere iğne vurup uyuşturmuştu o çok az acıtmıştı onun dışında çektiğini bile hissetmemiştim :D

• çekildikten ssonra çene kemiğini hissedeceksin diş zannetme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim arkadaşın çenesi küçük diye dişler üst üste bindiğinden sağlam dişini ameliyatla aldılar. Komple ağzı uyuşturup damağı kesip aldılar. Hiç acı hissetmedi. Kanal tedavisi görmüş diş bir de senin diş. Sanmam acıyacağını. Geçmiş olsun
  • Up

• Benim disimin de cok buyuk kismi kirilmisti yani neredeyse %75-80'i yoktu doktor cekmedi ilk once demir vida gibi bisey koydu ondan sonra etrafini dolguyla kapatti en son da zirkonyum kaplama yapti cok saglam oldu hem de on dis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleWorld

Benim disimin de cok buyuk kismi kirilmisti yani neredeyse %75-80'i yoktu doktor cekmedi ilk once demir vida gibi bisey koydu ondan sonra etrafini dolguyla kapatti en son da zirkonyum kaplama yapti cok saglam oldu hem de on dis

kaç paraya
  • Ampül iğne yapınca burnuna kadar uyuşuyorsun zaten sıkıntı olmuyor. Birtek işleme başlayınca çok hissediyorsan doktora söyle morfin az gelmiş olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.