Şimdi Ara

Dişi Kedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 4 aylık bir tekir dişi almak istiyorum apartmanda ilgileneceğim ama bu apartmana yeni taşındık ve bu kedilerin kızgınlık dönemleri oluyormuş ve sürekli miyavlıyorlarmış

ben katlanırım katlanmasına ama annem veya komşular rahatsız olabilir diye bi türlü karar veremedim alsam mı almasam mı diye sizce ne yapmalıyım? bu kızgınlık dönemi her kedide oluyor mu?

• apartman içinde kedi bakma, erkek kediler çiftleşmek için duvar kafes tanımazlar girmeye çalışırlar, kavga gürültü çıkar, pis pis döllü sidik kokar heryer. Kapının öndünde ver mamayı gitsin.

Giriş katta oturanlara ızdırap olabilir ama, erkek kediler o civarda camlara balkonlara çiçek ve saksılara sürekli işerler.
  • Evet her kedi de daha doğrusu hemen hemen her hayvan türünde oluyor. Erkekte daha yoğun oluyor dişiler daha sakin. Kısırlaştırma yolu var ama bence yazık hayvana. Apartmanda besleyen birçok arkadaşım var o kadar büyük sorunda olmuyor yani.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    hocam sanmıyorum öyle bir şey olacağını 6.kattayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benzin. -- 20 Nisan 2014; 10:49:15 >
  • apartmanda ilgilenceğini söyledin, evde mi apartmanda mı?

sen 50 katlı rezidansta bak onlar yine çıkmanın, girmenin bir yolunu bulur.
  • evet apartmandan kastım dairenin içi
  • 3. katta kedi besliyoruz dişi o dönemi geldiğinde belli olmuyor 2 hafta ayda bir 2 ayda bir sürünür miyavlar bir bir bıçuk hafta sürer tavsiye etmem erkek kedi besleseniz daha iyi olur diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dişi erkek fark etmez, erkek kedi de paso evin içine kokulu sidik atar lanet edersin.

kısırlaştır ve istediğin gibi bak. Kediler apartmanda dairede rahatlıkla bakılabilir.
  • 6. kat falan kar etmiyor, benim kız bazen pencerenın önüne cıkıp miyavlıyodu, sonra tüm gün erkek kediler bağırıyordu pencerenin altında, ayrıca kızgınlık dönemindeki miyavlamalarına da katlanamazsın, çok yüksek sesle bağırır, kapıları tırmalar, hayvanların çiftleşme dönemi ayrı bişey illa çiftleşmesi gerekiyor yoksa ortalığı ayağa kaldırır. Ya alıp kısırlaştıracaksın ki bu da hayvana işkence.. Ben çok minikken annesi öldüğü için getirmiştim ama sokakla ilişkisini kesmedim zaman zaman sokakta da gezdi oynadı, çiftleşme dönemi gelince bırraktım dışarı karnını doyırmaya devam ettim, zaten o da artık eve gelmek ıstemıyor
  • İleride kısırlaştıracaksan al, 6. Kattan düşerse ölür ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.