Şimdi Ara

Discovr Apps şuan Free Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok güzel bi program arkadaşlar. 1.99 dolardi şuan free olmuş. Haber vereyim dedim

• Ne ise yarar hocam bı de ondan bahsetseydiniz keske
  • İos 5'deçalışmıyor program...
  • Aradiginiz bi programi yaziyosunuz benzeri ve turevlerini gosteriyor size. Ayrica ios 5 te calisiyor. Denemeden yorum yapmayin bende ios 5 kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

Aradiginiz bi programi yaziyosunuz benzeri ve turevlerini gosteriyor size. Ayrica ios 5 te calisiyor. Denemeden yorum yapmayin bende ios 5 kullaniyorum

Siz tamamen farklı bir programdan bahsediyorsunuz anlaşılan. Benim indirip denediğim program dosya yöneticisi tarzında bir program. Wifi üzerinden pc ve diğer iphonelarla dosya paylaşımına yarıyormuş. Siz bambaşka bir şeyden bahsediyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

Aradiginiz bi programi yaziyosunuz benzeri ve turevlerini gosteriyor size. Ayrica ios 5 te calisiyor. Denemeden yorum yapmayin bende ios 5 kullaniyorum

Siz tamamen farklı bir programdan bahsediyorsunuz anlaşılan. Benim indirip denediğim program dosya yöneticisi tarzında bir program. Wifi üzerinden pc ve diğer iphonelarla dosya paylaşımına yarıyormuş. Siz bambaşka bir şeyden bahsediyorsunuz...

arkadaşın dediği zaten aratınca Disvocr apps diye ilk çıkan uygulamanın tam adı "Discovr apps-discover new apps" olarak gözüküyor..yani başka uygulama aramaya yarıyor galiba..
  • Discovr Music de Free görünüyor bende ama tıkalyınca BUY diyor??? Bakabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    App Store Oyun Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Discovr Music de Free görünüyor bende ama tıkalyınca BUY diyor??? Bakabilir misiniz?

Bende free gözüküyor Discovr Music ve Discovr Apps ikiside..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

quote:

Discovr Music de Free görünüyor bende ama tıkalyınca BUY diyor??? Bakabilir misiniz?

Buy dersem para çekmez değil mi yanlışlıkla?
  • quote:

quote:

quote:

siz ne olur ne olmaz sahte bi hesap açın öyle deneyin isterseniz.yani bilemiyorum bende free-->install şeklinde gözüküyor.buy diye gözükmüyor..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

siz ne olur ne olmaz sahte bi hesap açın öyle deneyin isterseniz.yani bilemiyorum bende free-->install şeklinde gözüküyor.buy diye gözükmüyor..

Bende de Free gözüküyordu tıklayınca buy diyordu ama düzeldi şimdi indirdim teşekkrüler

• teşekkürler...
  • arkadaşlar ayrıca şuan Splashtop Touchpad Apps free görünüyor bilgilerinize..
    Hatta Splashtop CamCam ve Splashtop Remote Desktop uygulamaları da 0.99$ olarak satılıyor.
    İndirime girmişler, 5 milyon kullanıcıya ulaşmışlar.

bu uygulamarla iphone mouse olarak kullanabilirsiniz veya pcye bağlanabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quentin -- 26 Ekim 2011; 12:20:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.