Şimdi Ara

DİSCOVERY / TELPA PİŞMANLIĞIM ! ! ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
4.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yine hayal gucunle post kastmissin ojulda yok bugun oh miss,bana sarmaktan baska misyonun uok forumda zaten forumun yarsi nefret ediomus ne kadar da badutce kendi dusunceni cogul gosterip carpitiyorsun,forumun tamami senden nefret eduor bencede nocak simdi tektek 50.000kisitemi sordun,cok sinirlenmissin ama yajismis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Süresiz uzaklaştırılmış şu adam sonunda, yeni görüyorum
    ,,

Sende uzaklastirilmissi. Yeni gordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O değilde konuyu uplayınca ilk ban yediğinde @dürüstadam diye açtığı nickini(yakışır) hatırlattınız adama.O kadar çok varki arada unutuyor.Halbuki hazır hesaptı ne güzel bol mesajlı.
  • -zed- kullanıcısına yanıt
    mesajımı kopyala yapıştır hocam her yere, bende zamanında faka bastırdım bunu şimdi foruma girmeye pek vakit bulamıyorum.
    orada yazan 5 niki de de banlatmıştım, orada yazan banlı niklerin eski mesajlarına girip bakarsanız şimdi olduğu gibi hepsinin profili kapalı, hepsi aynı tarzda yazıyor ve hep birbirlerinin yazdıklarına +1 falan verip altına onay mesajı atarak milleti güdümlüyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit

mesajımı kopyala yapıştır hocam her yere, bende zamanında faka bastırdım bunu şimdi foruma girmeye pek vakit bulamıyorum.
    orada yazan 5 niki de de banlatmıştım, orada yazan banlı niklerin eski mesajlarına girip bakarsanız şimdi olduğu gibi hepsinin profili kapalı, hepsi aynı tarzda yazıyor ve hep birbirlerinin yazdıklarına +1 falan verip altına onay mesajı atarak milleti güdümlüyorlardı

En az 1 fake i yine var. "Mursan99" profili açıktı her zaman,ne olduysa banlanacağını anlayınca kapattı.Mursan 7 gün,stevejones nicki sınırsız çizilmişti.2 günde ikisinide açtırdı ne yaptıysa.
  • General Discovery 16 gb elden teslim edersem 450 tl gittigidiyor.com sitesi aracılığıyla satarsam 500 tl dir faturası kutusu garantisi ve kutu içi aksesuarları mevcut garantisi devam ediyor(TELPA garantilidir) ve bir senesi kaldı ayrıca kılıfını da hediye olarak vericem ihtiyaçtan değil fazlalıktan dolayı satıyorum DİKKAT:gittigidyor.com sitesinde en fazla on gün satılık ilanı verebiliyorum ikinci el kısmında ilan verdim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.