Şimdi Ara

Discovery Siyah ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu halısahada yürürken çom yavaş birşekilde düşürdüm ardından telefonu elime aldım hiçbir kırık hatta çizik de yok ztn halısahaya yavaş düştü telefon siyah ekran telefon çalışıyor biri aradğında çalıyor ve dokunmatik özelliği de çalışıyor fakat siyah ekran hiç değişmiyor garantiye getircem bugün acaba sorun nedir ve kaç tl olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furo61 -- 7 Aralık 2014; 14:35:11 >

• gönderirsen hiç bir şey deme :D ekran çalışmıyor de gönder :) ben mikrofonun üstüne düşürdüm ve mikrofon patladı :D ses gitmiyor yazdım yapılıp gelmişti :D bende ne kadar isticekler diye beklemiştim ama isteyen olmadı :X

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearmusa kullanıcısına yanıt
    ayenn bende verdum bügun dedim telefonun ekranı açılmıyor niye diyesormadı sadece dedi yazılım attın mı yok dedim aldı öyle dedi biz seni arıcaz 2 hafta sora
  • :) iyi bakalım olsunda telefon
  • Ekranın anakarta bağlanan filmi gevşemiştir muhtemelen. Takıp verirler sıkıntı olmaz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran her zaman mı siyah yoksa sadece biri aradığında mı? Eğer sadece biri aradığında ekran siyah oluyorsa sorun sensörde olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAyır her zaman siyahtı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Videolarda Siyah Ekran Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız İçin Teşekkürler .. Telefon 2 hafta garanti servisinde kaldı ve telefonun ekranı değişildi ve üstelik bi kuruş vermedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.