Şimdi Ara

Discovery KitKat için açıklama geldi. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
6.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlar getirene kadar yeni telefon alcam la gm en berbat marka bulaşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM bu telefon da beklenenoözeni göstermedi şarj soketini kullanıcıya ödetmek, kimine IPS kimine LCD ekran takmak,olu pikseller derken birde kit kat dalaveresi yüzünden çok müşteri kaybedecek.. ben discovery sahibi olarak elite alsammi diyordum simdi kesinlikle alınmaması gerektiğini anladım.. millete okadar obruk telefonu simdi rezil olduk

• Fakir telefonu alıp zengin hizmeti beklemek... Beyler bu tür firmalar vur geç taktiği ile çalışır. Siz dua edin de elinizde cihazlar bir bir bızulmasın. Güncelleme vs. Alkınıza bile getirmeyin.

• Arkadas ben sunu anlamiyorum bu telefona o kadar kotu laf ediliyor guzel hosta biri de demiyor ulan 2 bin liralik telefonla ayni isi goruyor bu melet.arkadasimda xperia z mi z1 mi ne var goruntulu aramasi yok diger arkadasimda lumia 1020 var goruntulu arama yok baska bir arkadasimda iphone var ondada sadece ipone araniyor ve bu tellerin fiyatlari ortada ben teli alali 10 at oldu ne soket bozuldu nede yazilimsal bir sorun cektim he bu arada dun dikkat ettim arkadasim note 3 te kameradan resim cekip cektigi resme bastiginda yani kameradan galeruye geciste felan cok bekliyor bu tel 3 gb ram li degilmiydi

• Güncelleme için laf söyleyenler 600 liralık tel aldınız 2000 tllik değil piyasada 600 tl olupta 4.4 güncellemesi alacak tel var mi başka ? Ben general mobile kullanmiyorum ama adamlar 600 liralık telefona hala birşeyler getirmeye uğraşıyor begenmiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Güncelleme için laf söyleyenler 600 liralık tel aldınız 2000 tllik değil piyasada 600 tl olupta 4.4 güncellemesi alacak tel var mi başka ? Ben general mobile kullanmiyorum ama adamlar 600 liralık telefona hala birşeyler getirmeye uğraşıyor begenmiyorsunuz

Ucuz olduğu kalitesiz anlamına gelmez. Elinde ki telefon hic bir üst model telefondan kalir yani yok.
    Ucuz telefon diye Türk şirketi diye hem devletten hem bizlerden destek gördü.
    İlla pahali diye kaliteli olması ya da ucuz diye kalitesiz iomasi gerekmez. Huwai telefonlar fiyatlarini bir arastirmani tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    http://www.dark.com.tr/evop60-firmware

Fiyati 600-700 civari

Turkcell t50
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92572064

Moto g 600-700 tl araliginda ve kitkat i subatta aldi.

Simdi bana bunlar mtk degil yada mtk 6589 degil deme dedigin fiyatta kitkat almis olanlar oldugunu belirtmek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker80 -- 31 Mayıs 2014; 13:39:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Güncelleme için laf söyleyenler 600 liralık tel aldınız 2000 tllik değil piyasada 600 tl olupta 4.4 güncellemesi alacak tel var mi başka ? Ben general mobile kullanmiyorum ama adamlar 600 liralık telefona hala birşeyler getirmeye uğraşıyor begenmiyorsunuz

Ucuz olduğu kalitesiz anlamına gelmez. Elinde ki telefon hic bir üst model telefondan kalir yani yok.
    Ucuz telefon diye Türk şirketi diye hem devletten hem bizlerden destek gördü.
    İlla pahali diye kaliteli olması ya da ucuz diye kalitesiz iomasi gerekmez. Huwai telefonlar fiyatlarini bir arastirmani tavsiye ederim.

Tekrar oku mesajimi kotulemedim telefonu aksine övdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joker80

http://www.dark.com.tr/evop60-firmware

Fiyati 600-700 civari

Turkcell t50
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92572064

Moto g 600-700 tl araliginda ve kitkat i subatta aldi.

Simdi bana bunlar mtk degil yada mtk 6589 degil deme dedigin fiyatta kitkat almis olanlar oldugunu belirtmek istedim

Moto g nexus kategorisinde olduğu için aninda alıyor bildiğim kadarıyla dark dan ise beklemezdim güncelleme vermesini

• quote:

Orijinalden alıntı: mertce

Fakir telefonu alıp zengin hizmeti beklemek... Beyler bu tür firmalar vur geç taktiği ile çalışır. Siz dua edin de elinizde cihazlar bir bir bızulmasın. Güncelleme vs. Alkınıza bile getirmeyin.

Böyle saçma bir yorum olamaz.O zaman orta halli insanın hizmet alma hakkı hiç bir sektörde yok.Telefon ilk çıktığı zaman alım ve hiçbir sorun yaşamadım.Güncelleme verileceği de açıklandı hala neye güvenip güncelleme aklınıza getirmeyin diyebiliyorsun.İnsanlar bu telefona 600 700 tl para verdi kusura bakma ama bu devirde o paralar kolay kazanılmıyor millete kullandığı cihaz için fakir deyip hizmet beklememelerini söylemeden önce böyle bir mesaj yazma terbiyesizliğinde bulunabilecek karaktere nasıl sahip olduğu sorgula.
    Turkcell de kitkat ile çıkıyor belirttiğim uzre :) bu arada kit kat in guncelleme ile gelmesinin gecikmesinin sebebi gmdnin guncellemelerinden sorumlu sahsin sinavlari var ondan vermiyorlar bey efendinin sınavları bitmesini ve o konuya yogunlasmasini bekliyeceksiniz tabi keyfne bagli :) Ben elite lite dusunuyordum bunlari ogrnene kadar sonra vazgeçtim. Bidaha da bulasmamayi düşünüyorum. Size Allah sabir versin Kolay gelsin

• quote:

Turkcell de kitkat ile çıkıyor belirttiğim uzre :) bu arada kit kat in guncelleme ile gelmesinin gecikmesinin sebebi gmdnin guncellemelerinden sorumlu sahsin sinavlari var ondan vermiyorlar bey efendinin sınavları bitmesini ve o konuya yogunlasmasini bekliyeceksiniz tabi keyfne bagli :) Ben elite lite dusunuyordum bunlari ogrnene kadar sonra vazgeçtim. Bidaha da bulasmamayi düşünüyorum. Size Allah sabir versin Kolay gelsin

Bunu nereden öğrendin yani diyorsun ki gm'nin güncelleme işlerini tek bir öğrenci hallediyor.
  • quote:

Umarım Kitkatın gelmemesinin altında yatan sebep bu değildir..
  • Geleceği yok şu kitkatın

• Kitkat gelecek ama muhtemelen çeşitli sorunların çözülmesini bekliyorlar. Demin arkadasin dediği gibi yazilim isine bakan arkadaş ancak portlayarak yazilimi guncelliyor. Gione ve playfree ne zaman kitkat getirdi o zaman General Mobile firması o yazilimlari discovery portlayip güncelleme diye verecek. İsterseniz gionee telefonlarin güncellemelerini takip edin.

• Dalga geçiyorlar valla nisandn beri bekliyorum pişman oldum aldigima

• quote:

Fakir telefonu alıp zengin hizmeti beklemek... Beyler bu tür firmalar vur geç taktiği ile çalışır. Siz dua edin de elinizde cihazlar bir bir bızulmasın. Güncelleme vs. Alkınıza bile getirmeyin.

Bkz.Baba parasiyla telefon alan velet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Bkz.Baba parasiyla telefon alan velet

Bir ise girip calisinca gorecek ebesini:)))

Motorola moto g.

• Adamlar KitKat vercez demeseydi kimse KitKat vermiyor diye kizmadi.Ama yapicam diyip milleti salak yerine koyup daha fazla satip 2- 3 ay geciktirmek nedir?Birde 700 TL lik tel diye takmişlar.4.4 veren motorola moto g var.2.Biz 2.000 hizmet beklemiyoruz zaten öyle bir şey beklesek gmd almazdik. 3.Sanki 700-750 TL az Türkiye şartlarinda gayet iyi .4. Telefonu gmd olmayanlar gelip sinir etmeseler olmayacak sanki.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.