Şimdi Ara

Discovery II düşünüyorum(öneri ve yorum için buyrun) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustyaky

bende diyorum ki bu telefonları(gmd mesela) ilk çıktığında alıpta şimdiye kadar sorunsuzca hiç bir problem çıkmadan çok beğenerek kullanan tonla insan var. bazılarının telefonlarında sorun çıktı diye sen bu markayı çöp olarak nitelendirirsen ben kötü niyet ararım sonuçta senin saydığın telefonlardada (g2 mesela) malzemesi çok dandik diyen birsürü insan var diye lg markasını çöp olarak mı görelim?

ben zaten demıyorumkı gmdlerın yuzde 100u arıza verecek hepsı elınde patlayacak.

alıp memnun olan hala guzel kullanan vardır ve dogrudur,keza lg yada sony htc de kesın bırsey olmaz falan gıbı sacmal bır ıddıamda yok..

sadece mısal sony lg htc samsung ta arıza oranı sallıyorum %3 ıse gmdde %15 tır bu oranlar tabı net degıl olacasılıgın daha fazla oldugunu belırtmek ıcın soyluoyurm,yoksa zaten yazılım,yazılım uyumu,malzeme kalıtesı,guncellemelr vb olarak gmd yı zaten usttekı global markalarla kıyaslamam,alan alır dedıgım gıbı para onun zevk onun karar onun tabıkı.

• BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    hocam ısınma yapar o kabul ona bişey diyemem ama antutuda 32000 gibi puanlar alıyo hadi antutuyu geçtim o yüksek donanım isteyen oyunları uzun süre boyunca kasmadan oynatıyo e arayüzde göze batan takılmaların olmadığını var sayarsak 8 çekirdeğe çöp demek biraz haksızlık olmazmı?
  • quote:

hocam ısınma yapar o kabul ona bişey diyemem ama antutuda 32000 gibi puanlar alıyo hadi antutuyu geçtim o yüksek donanım isteyen oyunları uzun süre boyunca kasmadan oynatıyo e arayüzde göze batan takılmaların olmadığını var sayarsak 8 çekirdeğe çöp demek biraz haksızlık olmazmı?

O 8 çekirdek sadece antutuda aktif olur.
    Sen şuan telefonlarda performans için çift.çekirdek performansına bakacaksın.
    Ki bu telefonun çift çekirdek performansı 8k.
    Neden çift çekirdek.dersen şuan telefonlar çift çekirdekten fazlasını kullanmaz.
    4 çekirdek kullanan 2-3 tane uygulama var.
    Diğer 6 çekirdek boş boş bekliyor.
    Donanım hakkımda az çok bilgin varsa daha derinlere inebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam fazla bilgim yok ama madem 2 yada 4 çekirdek kullanan birkaç uygulama var o zaman neden bu 2 yada 4 çekirdekli telefonlarda asphalt 8 gibi oyunlarda takılma kasma vs oluyor? işlemciler mi kalitesiz? tamamen merak ettiğimden ve bir şeyler öğrenmek istediğimden soruyorum yanlış anlamayın :)
  • quote:

hocam fazla bilgim yok ama madem 2 yada 4 çekirdek kullanan birkaç uygulama var o zaman neden bu 2 yada 4 çekirdekli telefonlarda asphalt 8 gibi oyunlarda takılma kasma vs oluyor? işlemciler mi kalitesiz? tamamen merak ettiğimden ve bir şeyler öğrenmek istediğimden soruyorum yanlış anlamayın :)

Telefonum çift çekirdekli iphone 6 çift çekirdekli ama bir kasma, donma söz konusu değil.
    Aynen dediğin gibi işlemcilerin kalitesi önemlidir.
    Gmd 2 de mtk kullanılır ki bu mtk işlemciler en ucuz telefonlarda işlemci olsunda çamurdan olursa olsun diye koyuluyor.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Kardeş paylaştığın resimlerde Discovery 2 hakkında bir tane bile şikayet yoktur. İki kişi alıp satım demiş nedenini yazmamış. Zaten o iki kişi LG kullanıcısı ve koca forumda o iki kişi ve senin dışında su telefonla derdi olan kimse yok.

Oradaki diğer şikayetlere gelecek olursak hepsi Discovery 1'in kronik sarj soketi sorunuyla ilgili. Zaten çoğunu şikayet sitesinden almissin. İstersen bende sana istediğin marka ile ilgili o şikayet sitelerinden yüzlerce şikayet gosteririm.

Neyse çok konuşmaya gerek yok. Neden bu çekememezlik anlamıyorum. Tam 1 aydır Discovery 2 kullaniyorum. General Mobile'in diğer modellerinden farklı olarak Alcatel'e urettirdigi bu telefon her yönden tam anlamıyla mukemmel. Kuru kuruya telefonu kotuleyenler de lütfen açık nedenleri ve ispatları ile telefon hakkında yorum yapsınlar.

• Discovery 2 hangi açıdan 1-2 yıl kullanılacak telefon değil acaba?

8 yıldır android geliştirimi yapan bir bilgisayar mühendisi olarak ben bu yorumu yapamıyorum sizin dayanaklarızı yol göstermesi açısından öğrenmek isterim. Sanırım uzmansiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 25 Ekim 2014; 23:21:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

GM'nin yazılımı sıkıntı ilk çıkan modelini kullanıyordum yazılımında bariz hatalar vardı o bütçe aralığında moto g,LG L90 bütçeyi biraz daha zorlarsanız xperia Z alabilirsiniz.

Hocam lütfen GM Discovery 1 ile Discovery 2'yi hicbir yönden bir tutmayin. Donanım farklı üretici farklı klasman farklı. İkisinin tek ortak noktası lanse edildikleri markaları aynı. Discovery 2 aslında Alcatel tarafindan uretilen, Alcatel One Touch Idol X+ ile ayni tasarıma sahip ve donanım olarak ondan daha iyi bir Alcatel modeli.

Alternatif olarak onerdiginiz telefonlara gelince tamamı Discovery 2'nin yaninda taş devri telefonları. En az on göbek alt klasmanda telefonlar. Hicbir yönden Discovery 2'ye yaklaşmazlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 25 Ekim 2014; 23:28:55 >
  • değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam bazılarının niyeti yazdıklarından belli oluyor zaten boşverin. size bir sorum olacak fm radyo olayı nasıl donanım var mı discovery deki gibi yazılımla hallediliyo mu?
  • mustyaky kullanıcısına yanıt
    Hocam Discovery 2 de radyo var. Ben ara sira kullanıyorum.

• teşekkürler hocam bir de galiba ankaradasınız bu ürünü gidip inceleyebileceğim bi telefoncu yada mağaza var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

o 8 çekirdek tamamen çöp.
    8 çekirdek kasmaz demişsin.
    boşuna ısıtır telefonu gerek yok.
    gmd serisi telefonlar kesinlikle alınmaz.
    tasarım da s5 i taklit eden bir telefon düşünün tam bir fiyasko

Hocam bol keseden sallamış durmussunuz. Telefonun maximum sıcaklık bilgisini telefonu üst sınırlarda kullanarak ölçtünuzmu? 8 çekirdek neden çöp? General mobile neden alınmaz?

General mobile 8 değil 2 çekirdek olsa alınır mıydı? 8 çekirdek x 1.2 ghz mi yoksa 4 çekirdek x 2.4 ghz mi? (Bu arada Discovery2 8 cekirdek x 2 ghz islemciye sahiptir) Hatta siz bize su çekirdek olayını ve çekirdek içinde yapilan işlemleri, 32 bit 64 bit olayını anlatın. Hatta tüm bu sorulara bağlı kalarak iyi dediğimiz bir telefonla Discovery 2'yi karşılaştırıp neden Discovery 2 alınmazmiş karşılaştırarak izah edin. Karşılaştırmayı yaparken sizden ricam 800 liralik bir telefonu gidipte 2000 liralık bir telefonla mukayese etmeyin. Karşılaştıracaginiz telefonun fiyatı bu telefonun fiyatının 1.5 katını geçmesin.

Sebebsiz nedensiz yorum yapmak yerine su sorulara detaylica cevap yazında ufkumuz açılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 26 Ekim 2014; 0:04:37 >

• Hpocam t50 düşünebilirsin 700 tl çatır çatır telefon tam bir sony cakmasi :)

• quote:

quote:

Telefonum çift çekirdekli iphone 6 çift çekirdekli ama bir kasma, donma söz konusu değil.
    Gmd 2 de mtk kullanılır ki bu mtk işlemciler en ucuz telefonlarda işlemci olsunda çamurdan olursa olsun diye koyuluyor.

Su çamura benzettigin MTK'ya ait bir işlemci ile iyidir dediğin bir markanın ayni değerlere sahip bir işlemcisini test edip sonuçlarını karşılaştırdında ona göre mi yorum yapıyorsun?

Şu cumlen zaten ne kadar teknik ve profesyonel olduğunu gosteriyor. Malını satmak için rakip malı kötülemeye çalışan tipik Türk esnafı repliği: "bu mtk işlemciler en ucuz telefonlarda işlemci olsunda çamurdan olursa olsun diye koyuluyo"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 25 Ekim 2014; 23:55:23 >

• quote:

teşekkürler hocam bir de galiba ankaradasınız bu ürünü gidip inceleyebileceğim bi telefoncu yada mağaza var mı bildiğiniz?

Hocam ben bir Turkcell bayisinden almıştım. Birçok yerde var gidip inceleyin kullanın zaten buradaki bilinçsiz çamur atıcı tiplerin ne kadar bos konuştuğunu anlayacaksınız.

Ağzı olan konuşuyor ama birakin Discovery 2'nin etiket fiyatını o fiyatın 1.5 katına dahi bu telefonla ayni ozelliklere sahip bir cihaz gösteremezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: esnafim35

quote:

quote:

Su çamura benzettigin MTK'ya ait bir işlemci ile iyidir dediğin bir markanın ayni değerlere sahip bir işlemcisini test edip sonuçlarını karşılaştırdında ona göre mi yorum yapıyorsun?

Şu cumlen zaten ne kadar teknik ve profesyonel olduğunu gosteriyor. Malını satmak için rakip malı kötülemeye çalışan tipik Türk esnafı repliği: "bu mtk işlemciler en ucuz telefonlarda işlemci olsunda çamurdan olursa olsun diye koyuluyo"

Gmd 2 deki mt6592t yongaseti 8 çekirdeği ile ancak bir sp, s4,zf6 performansı verebiliyor.
    Turbo modu saçmalığı ile de milleti kandırmaya çalışıuorlar.
    Mobil işlemciler o en yüksek frekanslarında ancak 1-2 dk kalabilirler ardından soğumak için frekans düşürürler.
    2ghz lik işlemci zaten çift çekirdek olarak çalışıyor ardından birde.yaklaşık1.5 ghz ye uc oluyor.
    305 ile yarışamayangrafik birimi bi ayrı zaten.
    Güç verimliliği amacı ile üretilen cortex a7 tabanlı işlemcisi oyun oynarken 55 dereceye çıkması ile ünlü. Şimdi git retry felan oyna.

Şu yorumunuz bile Discovery2'nin tam bir fiyat performans cihazı olduğunun ispatıdır.

800 liralık bir Discovery2 1400 liralık bir Samsung S4 performansini verebiliyorsa üstüne konuşmaya gerek bile yoktur. Bu Samsung S4 ve muadili telefonların insanımızı asıl kaziklayan taraf olduğunun apaçık göstergesidir.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 26 Ekim 2014; 0:09:39 >
  • quote:

Şu yorumunuz bile Discovery2'nin tam bir fiyat performans cihazı olduğunun ispatıdır.

800 liralık bir Discovery2 1400 liralık bir Samsung S4 performansini verebiliyorsa üstüne konuşmaya gerek bile yoktur. Bu Samsung S4 ve muadili telefonların insanımızı asıl kaziklayan taraf olduğunun apaçık göstergesidir.

Teşekkürler.

İlk önce yazdığımı oku

8 çekirdeği ile verebiliyor ama antutu dışında 6 ÇEKİRDEĞİ HİÇBİR YERDR KULLANMIYOR.

4 te biri performansı ya verir ya vermez.
    Bir de daha telefon fiyatları hakkında bilginiz olmadan gelmeyin bu foruma.
    s4, 3 haneli fiyatlara.sayılıyor.

• Hepsinin nicki acik yazdiklari acik cok ispat istersen pm atar sorarsin,gornek istemeyene bendaha nasil ispat vereyim kaldiki elimde dahada cok ornek var,iki kisiymis yok benmisim tonla adam orngi koydum gmd den illallah etmis bu senn kabuo etmek istememenle ilgili birdurum
     Discovery II düşünüyorum(öneri ve yorum için buyrun) Discovery II düşünüyorum(öneri ve yorum için buyrun) Discovery II düşünüyorum(öneri ve yorum için buyrun) Discovery II düşünüyorum(öneri ve yorum için buyrun) Discovery II düşünüyorum(öneri ve yorum için buyrun) Discovery II düşünüyorum(öneri ve yorum için buyrun) Discovery II düşünüyorum(öneri ve yorum için buyrun) Discovery II düşünüyorum(öneri ve yorum için buyrun) Discovery II düşünüyorum(öneri ve yorum için buyrun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 26 Ekim 2014; 8:32:09 >

• quote:

quote:

Teşekkürler.

İlk önce yazdığımı oku

8 çekirdeği ile verebiliyor ama antutu dışında 6 ÇEKİRDEĞİ HİÇBİR YERDR KULLANMIYOR.

4 te biri performansı ya verir ya vermez.
    Bir de daha telefon fiyatları hakkında bilginiz olmadan gelmeyin bu foruma.
    s4, 3 haneli fiyatlara.sayılıyor.

Bizim millete bolca cekirdek cokca megapiksel verdinmi senden iyisi yoktur ustune birde turbo gti ultra elite melite janjanli ekte yazdinmi ohhh mis gibi sat iste memleketin denizimi biter

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.