Bildirim
Discovery fiyat aralıgında tel tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Asus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zenfone
Zenfone 5 bakinoncelikle,olmadi alternatif olarak moto g de olabilir
Zenfone 5 bugün biraz kurcaladım, daha öncede bakmıştım ama ayrıntılı bakmamıştım. Gerçekten güzel, alınası bir telefon. -
O fiyat aralığında 2 gb rami ile cidden iyi bir alternatif zenfone 5. Fakat pil konusunda intel işlemciden nasibini de alıyor fazla güç tuletmesinden dolayı şarj konusu baya sıkıntı gibi. Kullanıcı Yorumları bu yönde. Ama suan 700tl bir telefona verecek olsam ben tercihim asus olurdu.
Zenfone 5 iyidir -
asus zenfone 5 665 TL
motorola moto g 659 TL
asus daha iyi motoroladan donanım olarak fakat motorolada pil ve yazılım konusunda daha iyi
benim tercihim zenfone 5 olurdu -
quote:
Orijinalden alıntı: mobil dünyası
asus zenfone 5 665 TL
motorola moto g 659 TL
asus daha iyi motoroladan donanım olarak fakat motorolada pil ve yazılım konusunda daha iyi
benim tercihim zenfone 5 olurdu
Kardes zenfone 5 nerede 665 TL ye bulunabiliyor acaba? Bu aralar alabilirim zenfone 5. Benim baktığım yerlerde sabit 700du de fiyat.
-
Yeni 3310lar 400 liradan satılıyor bi bak istersen -
Zenfone
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X