Şimdi Ara

Discovery ELİTE kablosuz olarak smart tv ye bağlanabiliyor mu?Bağlanmak nasıl yapılıyor menü var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELİTE (3gb ram+32gblık) modelini almak üzere görüştüm.Yarın kargosu telpadan Bursa'daki mağazaya gelmiş olacak bende gidip mağazadan büyük ihtimalle alacağım ancak henüz ödemesini yapmadım yarın eski tel vererek 1099tl ye alabiliyorum.

Ancak son bir konudan dolayı vazgeçmek üzereyim.

1-) Çekilen videoyu smart tv de kablosuz olarak oynatabiliyor mu? (Şu an benim için en önemli sorun bu)
    Bu görüntü konusunda Net ve kesin bir yanıt yada görsel inceleme bulamadım.

2-) General mobile sitesinde Elite özelliklerinde yine bu konuda bir ifadesi bulunmamakta..
    General Mobile sitesinde Elite modeline ait kullanım klavuzu .pdf vb de bulundurmamışlar.
    Bu sebeple aklımdaki soruların net yanıtlarına ulaşamadım.

3-) Diyelim tv ve telefon (Elite) hotspot bağlıyken bu bağlantı ile tv kullanarak nette gezdik ve kablosuz olarak video izlemek istedik bu sırada hotspot üzerindeki bağlantımız kesilmeksizin videoyu kablosuz olarak oynatabilir mi? Yada videoyu izledikten sonra her seferinde tekrar tv ve telefon arasında hotspot bağlantımız sürmeye devam eder mi yada kendiliğinden oluşur mu??

Elite kablo kullanarak tv bağlanmıyor bu sebeple kablosuz bağlantı gündeme geliyor.Ancak dediğim gibi sitesinde bu konuda net bilgi yok. Satanların çoğu net bilgi sahibi değiller.

EN ÖNEMLİSİ 1. soru
    BU konuda mümkün olan net yanıt nedir?

Teşekkürler..

• salinux S kullanıcısına yanıt
    Her Android cihaz yapabilir bunu. Yeterki TV ile telefon aynı router dan bağlı olsun.

Size gereken program aşağıdaki programdır;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.cast

Program gayet düzgün çalışıyor. Fakat bedava sürümünde 5 dakika kısıtlaması var. Programın ücreti 10 TL. Eğer gerçekten önemliyse bu özellik 10 TL verip uygulamayı satın alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler..

Ayrıca miracast easycast cromecast gibi aparat(dongle)larla veya sizin söylediğiniz yazılım tarzlarıyla yapılabileceği kanısına vardım.Teşekkürler...
  • arkadaşlar discovery elitte müzik çalarıbulamadım yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kykbrk

arkadaşlar discovery elitte müzik çalarıbulamadım yardımcı olur musunuz?

cihaz uygulamar içinde googleplay müzik uygulaması var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.